AndVal Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Έχω μια κάρτα Frog με unlimited data για ένα χρόνο. Εκεί που είχα μια χαρά ταχύτητες εδώ και κάνα δυο μήνες σέρνεται απίστευτα. Η δεύτερη κάρτα Vodafone που έχω δεν έχει θέμα. Περιοχή πλατεία Αττικής. Γνωρίζει κανείς κάτι γιαυτό; Έχουν κάνει πονηριά με τις συγκεκριμένες κάρτες Frog ή είναι γενικό θέμα;
panosk111178 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Γενικά έχει ένα θέμα αυτές της μέρες η COSMOTE λογικά κάτι φτιάχνει. Βέβαια πιστεύω ότι όλες η κάρτες έχουν περιορισμό ταχύτητας για αυτό στα συμβόλαια unlimited σου αναφέρουν χωρίς περιορισμό στην ταχύτητα. 1
AndVal Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου Τεράστιο θέμα θα έλεγα. Ούτε με 5Μbps δεν πάει και το βράδυ ούτε με 1, εκεί που πήγαινε σφαίρα. Υπόψιν ότι η Frog κάρτα unlimited data πληρωμένη για 1 χρόνο (120ε) φτάνει μέχρι 4G+. Δεν υποστηρίζει 5G. Και πάλι στο SpeedTest έβγαζε 400 Mbps. Έβαλα "unlimited" data στη δεύτερη κάρτα Vodafone 5G (που γενικά σε σχέσει με Cosmote πάσχει από ταχύτητες) και στο SpeedTest μου έβγαζε 600Mbps και κατέβαζα μέχρι και 35MBps!! Αλλά μετά τα 300GB στα ρίχνει στα 5Mbps ... (Unlimited data για τον μπέο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα