Bomber-21 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Έκανα αίτηση για νέα σύνδεση cosmote (σταθερή, internet και TV) και μου ήρθε απάντηση ότι δεν υπάρχει ελεύθερη χωρητικότητα στο δίκτυο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχω σταθερή γραμμή και μου πρότειναν να έχω internet μέσω σήματος κινητής τηλεφωνίας 5G. Έχει βάλει κανείς στο σπίτι του; Έχετε πρόβλημα με το σήμα; Έχετε και ρούτερ μέσα και εξοπλισμό έξω για καλύτερο σήμα; Ευχαριστώ
Panos-pk Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αντίστοιχη υπηρεσία 4G της Vodafone για σύνδεση στο σπίτι. Ήταν αρκετά πρακτική λύση, ειδικά όταν δεν υπήρχαν άλλες επιλογές, αλλά θα έλεγα ότι ενδείκνυται για πιο περιορισμένη χρήση. Τις ώρες αιχμής, όταν η πολυκατοικία είχε αυξημένη δραστηριότητα, η ταχύτητα έπεφτε αισθητά. Αν οι ανάγκες σου είναι πιο βασικές—όπως πλοήγηση, streaming χωρίς απαιτήσεις για πολύ υψηλή ανάλυση, και χωρίς συχνή λήψη μεγάλων αρχείων—και έχεις καλό σήμα, τότε μπορεί να σε εξυπηρετήσει μια χαρά. Καλό είναι να λάβεις υπόψη και το κόστος του πακέτου, γιατί κάποιες φορές μπορεί να μη συμφέρει για χρήση ως κύρια σύνδεση. Ελπίζω να βοήθησα! 1
G-pal Δημοσ. χθες στις 11:37 πμ Δημοσ. χθες στις 11:37 πμ Εγώ ήθελα να αντικατάστασης την γραμμή μου που έχω 100αρα με το 5g αλλά να κρατήσω το σταθερό νούμερο και δεν με άφησαν. Δεν γίνεται ακόμα λέει. Προφανώς και δεν έχω οπτική ίνα
gkat2829 Δημοσ. χθες στις 01:50 μμ Δημοσ. χθες στις 01:50 μμ 2 ώρες πριν, G-pal είπε Εγώ ήθελα να αντικατάστασης την γραμμή μου που έχω 100αρα με το 5g αλλά να κρατήσω το σταθερό νούμερο και δεν με άφησαν. Δεν γίνεται ακόμα λέει. Προφανώς και δεν έχω οπτική ίνα Γίνεται κανονικά φυσικά. Μην πας σε κατάστημα αλλά προτίμησε το 13888. Το ονομάζουν εσωτερική φορητότητα αν είναι από την Cosmote ο υπάρχον αριθμός.
G-pal Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 18 ώρες πριν, gkat2829 είπε Γίνεται κανονικά φυσικά. Μην πας σε κατάστημα αλλά προτίμησε το 13888. Το ονομάζουν εσωτερική φορητότητα αν είναι από την Cosmote ο υπάρχον αριθμός. Προσπάθησα προχθές τηλεφωνικά , με παρέπεμψαν σε chat και ενώ πίεσα αρκετά τον συνομιλητή μου, μου έλεγε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα. Δεν θα το αφήσω έτσι προφανώς θα ξανά προσπαθήσω τώρα που μου το επιβεβαίωσες και εσύ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα