Bomber-21 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Έκανα αίτηση για νέα σύνδεση cosmote (σταθερή, internet και TV) και μου ήρθε απάντηση ότι δεν υπάρχει ελεύθερη χωρητικότητα στο δίκτυο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχω σταθερή γραμμή και μου πρότειναν να έχω internet μέσω σήματος κινητής τηλεφωνίας 5G. Έχει βάλει κανείς στο σπίτι του; Έχετε πρόβλημα με το σήμα; Έχετε και ρούτερ μέσα και εξοπλισμό έξω για καλύτερο σήμα; Ευχαριστώ
Panos-pk Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αντίστοιχη υπηρεσία 4G της Vodafone για σύνδεση στο σπίτι. Ήταν αρκετά πρακτική λύση, ειδικά όταν δεν υπήρχαν άλλες επιλογές, αλλά θα έλεγα ότι ενδείκνυται για πιο περιορισμένη χρήση. Τις ώρες αιχμής, όταν η πολυκατοικία είχε αυξημένη δραστηριότητα, η ταχύτητα έπεφτε αισθητά. Αν οι ανάγκες σου είναι πιο βασικές—όπως πλοήγηση, streaming χωρίς απαιτήσεις για πολύ υψηλή ανάλυση, και χωρίς συχνή λήψη μεγάλων αρχείων—και έχεις καλό σήμα, τότε μπορεί να σε εξυπηρετήσει μια χαρά. Καλό είναι να λάβεις υπόψη και το κόστος του πακέτου, γιατί κάποιες φορές μπορεί να μη συμφέρει για χρήση ως κύρια σύνδεση. Ελπίζω να βοήθησα! 1
G-pal Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Εγώ ήθελα να αντικατάστασης την γραμμή μου που έχω 100αρα με το 5g αλλά να κρατήσω το σταθερό νούμερο και δεν με άφησαν. Δεν γίνεται ακόμα λέει. Προφανώς και δεν έχω οπτική ίνα
gkat2829 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 2 ώρες πριν, G-pal είπε Εγώ ήθελα να αντικατάστασης την γραμμή μου που έχω 100αρα με το 5g αλλά να κρατήσω το σταθερό νούμερο και δεν με άφησαν. Δεν γίνεται ακόμα λέει. Προφανώς και δεν έχω οπτική ίνα Γίνεται κανονικά φυσικά. Μην πας σε κατάστημα αλλά προτίμησε το 13888. Το ονομάζουν εσωτερική φορητότητα αν είναι από την Cosmote ο υπάρχον αριθμός.
G-pal Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 18 ώρες πριν, gkat2829 είπε Γίνεται κανονικά φυσικά. Μην πας σε κατάστημα αλλά προτίμησε το 13888. Το ονομάζουν εσωτερική φορητότητα αν είναι από την Cosmote ο υπάρχον αριθμός. Προσπάθησα προχθές τηλεφωνικά , με παρέπεμψαν σε chat και ενώ πίεσα αρκετά τον συνομιλητή μου, μου έλεγε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα. Δεν θα το αφήσω έτσι προφανώς θα ξανά προσπαθήσω τώρα που μου το επιβεβαίωσες και εσύ .
Bomber-21 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 5G και αριθμός τηλεφώνου ΔΕΝ γίνεται, μου το ξεκαθάρισαν.
G-pal Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε 5G και αριθμός τηλεφώνου ΔΕΝ γίνεται, μου το ξεκαθάρισαν. Και εμένα αυτό μου λένε . Άρα στην ουσία δεν μπορούμε να κρατήσουμε το σταθερό αν θέλουμε αυτή τη λύση . λέτε να αλλάξει αυτό στο μέλλον ;
Bomber-21 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 48 λεπτά πριν, G-pal είπε Και εμένα αυτό μου λένε . Άρα στην ουσία δεν μπορούμε να κρατήσουμε το σταθερό αν θέλουμε αυτή τη λύση . λέτε να αλλάξει αυτό στο μέλλον ; Γιατί χρειάζεσαι σταθερό 📞;
G-pal Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Γιατί χρειάζεσαι σταθερό 📞; Κάποιοι από την οικογένεια χρειάζονται όχι εγώ προσωπικά . Δυστυχώς είναι κάποιες παλιές συνήθειες που δεν κόβονται . το θέμα είναι ότι στην περιοχή δεν έχουμε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι . Σε διπλανές περιοχές πέρασαν εναέριες οπτικές , ενώ εδώ που μένω όχι. Άρα ότι και να γίνει τα επόμενα 2-3 χρόνια το ίντερνετ θα παραμείνει χάλια ! Για αυτό μου άρεσε αυτό με το 5g .
gkat2829 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 4 ώρες πριν, G-pal είπε Κάποιοι από την οικογένεια χρειάζονται όχι εγώ προσωπικά . Δυστυχώς είναι κάποιες παλιές συνήθειες που δεν κόβονται . το θέμα είναι ότι στην περιοχή δεν έχουμε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι . Σε διπλανές περιοχές πέρασαν εναέριες οπτικές , ενώ εδώ που μένω όχι. Άρα ότι και να γίνει τα επόμενα 2-3 χρόνια το ίντερνετ θα παραμείνει χάλια ! Για αυτό μου άρεσε αυτό με το 5g . Ζητησε να μιλησεις με προισταμενο και να επιμενεις στο 13888 διοτι απο την στιγμη που γινεται η φορητοτητα απο αλλο παροχο σταθερου αριθμου (NOVA, VOADAFONE) στο 5G WIFI το ιδιο γινεται και με τα σταθερα του ιδιου του ΟΤΕ. Οταν τους καλεσεις ζητησε απο αυτον που θα σε εξυπηρετησει να μιλησει με τον προισταμενο του αν δεις και δεν σε συνδεσουν απευθειας. Πες τους οτι δεν ειναι εφικτο να μην γινεται απο την στιγμη που το δινουν σε φορητοτητα και οι υπολοιπες εταιριες. Υπαρχει λογος που λενε οτι δεν γινεται διοτι θελουν να παρουσιασουν νεες συνδεσεις για να ωφεληθει στα αποτελεσματα τους και η κινητη.
Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Ζητησε να μιλησεις με προισταμενο και να επιμενεις στο 13888 διοτι απο την στιγμη που γινεται η φορητοτητα απο αλλο παροχο σταθερου αριθμου (NOVA, VOADAFONE) στο 5G WIFI το ιδιο γινεται και με τα σταθερα του ιδιου του ΟΤΕ. Οταν τους καλεσεις ζητησε απο αυτον που θα σε εξυπηρετησει να μιλησει με τον προισταμενο του αν δεις και δεν σε συνδεσουν απευθειας. Πες τους οτι δεν ειναι εφικτο να μην γινεται απο την στιγμη που το δινουν σε φορητοτητα και οι υπολοιπες εταιριες. Υπαρχει λογος που λενε οτι δεν γινεται διοτι θελουν να παρουσιασουν νεες συνδεσεις για να ωφεληθει στα αποτελεσματα τους και η κινητη. Για 4G γίνεται. Για 5G είσαι σίγουρος ότι γίνεται;; 4 ώρες πριν, G-pal είπε Κάποιοι από την οικογένεια χρειάζονται όχι εγώ προσωπικά . Δυστυχώς είναι κάποιες παλιές συνήθειες που δεν κόβονται . το θέμα είναι ότι στην περιοχή δεν έχουμε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι . Σε διπλανές περιοχές πέρασαν εναέριες οπτικές , ενώ εδώ που μένω όχι. Άρα ότι και να γίνει τα επόμενα 2-3 χρόνια το ίντερνετ θα παραμείνει χάλια ! Για αυτό μου άρεσε αυτό με το 5g . Εμένα μου ήρθε το 5G WiFi router αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα στο σπίτι. Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα μπορώ να βλέπω COSMOTE TV κτλ χωρίς κολλήματα με το εσωτερικό router μόνο. Προσπαθώ να αποφύγω τον εξωτερικό εξοπλισμό για να μην τρυπάω το σπίτι να βγάζω έξω καλώδια κτλ…
gkat2829 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Για 4G γίνεται. Για 5G είσαι σίγουρος ότι γίνεται;; Εμένα μου ήρθε το 5G WiFi router αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα στο σπίτι. Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα μπορώ να βλέπω COSMOTE TV κτλ χωρίς κολλήματα με το εσωτερικό router μόνο. Προσπαθώ να αποφύγω τον εξωτερικό εξοπλισμό για να μην τρυπάω το σπίτι να βγάζω έξω καλώδια κτλ… Ειμαι σιγουρος οτι γινεται γιατι μιλησα μαζι τους στο 13888 και με ενημερωσαν οτι στα καταστηματα δεν γνωριζουν ακομη να το περασουν. Προς το παρον λοιπον οι φορητοτητες μονο στο 13888. Στα καταστηματα θα ενημερωθουν απο αυριο κατα πασα πιθανοτητα που θα τους πανε καινουργιες οδηγιες. Επεξ/σία 27 Ιουλίου από gkat2829
alexx Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Καλησπέρα Όταν λέτε ότι το 5g δεν έχει τηλεφωνία εννοείται το sim free πρόγραμμα η και το άλλο με το συμβόλαιο ?
Λύση gkat2829 Δημοσ. 27 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 27 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα Όταν λέτε ότι το 5g δεν έχει τηλεφωνία εννοείται το sim free πρόγραμμα η και το άλλο με το συμβόλαιο ? Απο την Πεμπτη που μας περασε στο 5G WIFI εδωσαν και τηλεφωνια διοτι απο τα Χριστουγεννα που το εβγαλαν ειχε μονο INTERNET. Στα τωρινα προγραμματα λοιπον τα 2 ειναι με τηλεφωνια και το τριτο (300 παραμενει χωρις συμβολαιο με δικη σου αγορα του εξοπλισμου και χωρις τηλεφωνια). Οι φορητοτητες απο αλλο παροχο καθως και απο τα παλια προγραμματα της COSMOTE μπορουν να γινουν κανονικα απο το 13888 και απο την Δευτερα μαλλον και απο τα καταστηματα. 1 1
G-pal Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 5 ώρες πριν, gkat2829 είπε Απο την Πεμπτη που μας περασε στο 5G WIFI εδωσαν και τηλεφωνια διοτι απο τα Χριστουγεννα που το εβγαλαν ειχε μονο INTERNET. Στα τωρινα προγραμματα λοιπον τα 2 ειναι με τηλεφωνια και το τριτο (300 παραμενει χωρις συμβολαιο με δικη σου αγορα του εξοπλισμου και χωρις τηλεφωνια). Οι φορητοτητες απο αλλο παροχο καθως και απο τα παλια προγραμματα της COSMOTE μπορουν να γινουν κανονικα απο το 13888 και απο την Δευτερα μαλλον και απο τα καταστηματα. Ερώτηση, το νούμερο του σταθερού θα χτυπάει σε κινητό εννοείς, ή θα συνδέσουμε πάνω στο νέο ρουτερ το σταθερό και θα δουλεύει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα