Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επάνω στο Router θα συνδέσεις σταθερή συσκευή και θα χτυπάει κανονικά. Απλώς όλη η επικοινωνία θα σου έρχεται από την κινητή. Δεν θα υπάρχει σταθερό δίκτυο ADSL,VDSL ή FTTH και φυσικά καμία καλωδίωση εξωτερική όπως παλιά. 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Επάνω στο Router θα συνδέσεις σταθερή συσκευή και θα χτυπάει κανονικά. Απλώς όλη η επικοινωνία θα σου έρχεται από την κινητή. Δεν θα υπάρχει σταθερό δίκτυο ADSL,VDSL ή FTTH και φυσικά καμία καλωδίωση εξωτερική όπως παλιά. 

Αυτό θέλω και εγώ ! Άντε να δούμε. Ας τους αφήσουμε μερικές μέρες να μάθουν καλά καο τους ενοχλούμε πάλι μπας και γίνει !

Δημοσ.

Παιδιά από θέμα ακτινοβολίας τι παίζει με το 5g wifi; 

Έχω τώρα το speedbooster  με το 4g σήμα. 

Θα έχω περισσότερη ακτινοβολία; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις με άφησε η υποστήριξη να κάνω αλλαγή από vdsl κρατώντας το σταθερό ! Έκανα την παραγγελία και περιμένω 

Δημοσ.

Καλημέρα. Εχει αγοράσει κανείς από εδώ μέσα τον  εξοπλισμό με CONTACT FREE? Θέλω να μάθω αν είναι κλειδωμένο ή μπορείς να βάλεις SIM οποιασδήποτε εταιρείας ή άλλη της COSMOTE.

Δημοσ.

Μόλις μου ακύρωσαν την παραγγελία γιατί ενώ το κινητό πιάνει 650mbps η COSMOTE λέει ότι με αυτό το πρόγραμμα στο σπίτι μου δεν θα πιάνω ούτε 50! Γίνεται αυτό ; Λέει είναι θέμα του ρουτερ που δίνουν 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/8/2025 στις 6:20 ΜΜ, sv8iik είπε

αλλάζεις τo apn μόνο , στο υπάρχον προφίλ σε internet . σε εμενα δε χρειάστηκε κάτι άλλο 

Δηλαδή, αν βάλω SIM Cosmote Neo πάνω, δεν θα χρειαστεί ξεκλείδωμα;
Στο 13888 μου είπαν ότι κλειδώνει στη SIM.
Σκεφτόμουν να πάρω τον εξοπλισμό που είναι σε προσφορά 229€ με το contract free. Αν τον ενεργοποιήσω για 1 μήνα (που το πάγιο είναι δωρεάν) και μετά τον καταργήσω, μπορώ να βάλω μέσα SIM Cosmote Neo;
Το σκέφτομαι αυτό γιατί δεν μου δίνουν 300άρα γραμμή, αλλά μόνο μέχρι 50άρα, ενώ με το κινητό πιάνω περίπου 300/30.

Δημοσ.
Στις 14/8/2025 στις 11:09 ΠΜ, G-pal είπε

Μόλις μου ακύρωσαν την παραγγελία γιατί ενώ το κινητό πιάνει 650mbps η COSMOTE λέει ότι με αυτό το πρόγραμμα στο σπίτι μου δεν θα πιάνω ούτε 50! Γίνεται αυτό ; Λέει είναι θέμα του ρουτερ που δίνουν 

Συγνώμη, αλλά τι άκυρο είναι αυτό που σε είπαν? Επειδή κι εγώ σκέφτομαι να αναβαθμίσω από 50άρα και μόνο με 5G υπάρχει αυτή η δυνατότητα, προβαίνοντας και σε φορητότητα του αριθμού (είμαι ήδη Cosmote), πως αυτοί εξακρίβωσαν ότι δεν θα έχεις την ταχύτητα που διαφημίζουν? Υπάρχει κάπου να εξακριβώσουμε τι ταχύτητες πιάνει σε κάθε περιοχή? Ή κάνουμε την αίτηση και βλέπουμε?

Τέλος, για την αλλαγή και τη δυνατότητα να κρατήσεις το νούμερο, μίλησες με κάποιο συγκεκριμένο τμήμα?

Δημοσ.
Στις 27/8/2025 στις 2:43 ΜΜ, prototypegr είπε

Συγνώμη, αλλά τι άκυρο είναι αυτό που σε είπαν? Επειδή κι εγώ σκέφτομαι να αναβαθμίσω από 50άρα και μόνο με 5G υπάρχει αυτή η δυνατότητα, προβαίνοντας και σε φορητότητα του αριθμού (είμαι ήδη Cosmote), πως αυτοί εξακρίβωσαν ότι δεν θα έχεις την ταχύτητα που διαφημίζουν? Υπάρχει κάπου να εξακριβώσουμε τι ταχύτητες πιάνει σε κάθε περιοχή? Ή κάνουμε την αίτηση και βλέπουμε?

Τέλος, για την αλλαγή και τη δυνατότητα να κρατήσεις το νούμερο, μίλησες με κάποιο συγκεκριμένο τμήμα?

Κρατάς κανονικά το νούμερο . Ναι υπάρχει χάρτης αλλά όπως το βλέπω εγώ δεν είναι ενημερωμένος ή είναι με αλγόριθμο , και το κινητό μου πιάνει 700 και αυτοί λένε ότι δεν  θα πιάνω ούτε 50!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G-pal είπε

Κρατάς κανονικά το νούμερο . Ναι υπάρχει χάρτης αλλά όπως το βλέπω εγώ δεν είναι ενημερωμένος ή είναι με αλγόριθμο , και το κινητό μου πιάνει 700 και αυτοί λένε ότι δεν  θα πιάνω ούτε 50!

Ότι να 'ναι δηλαδή. Θα κάνω την αίτηση και θα δω τι θα με πουν κι εμένα και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Έχει κάποια φόρμα για αίτηση στο 5g fwa ή κάνετε την παραγγελία και μετά σας παίρνουν τηλ για τα σχετικά?

Δημοσ.
Στις 25/8/2025 στις 7:36 ΜΜ, stefanos1985 είπε

Το σκέφτομαι αυτό γιατί δεν μου δίνουν 300άρα γραμμή,

δοκίμασες να τους πεις να πάρεις την 300αρα με δικιά σου επιβάρυνση, και αν φτάνει μέχρι 50 απλά να πληρώνεις παρά πάνω; μπορεί να ακουστεί παρανοϊκό αλλά ίσως να θέλουν να μειώσουν το bandwidth όσο μπορούν στην περιοχή που είσαι και για αυτό να λένε μπούρδες…

Δημοσ.

Καλησπέρα, και εμένα μου δίνανε 50αρα στην αρχή γιατί στις συντεταγμένες που τους έστειλα δεν υποστήριζει 300 ενω η ευρύτερη περιοχή υποστήριζει απ' ότι μου είπαν. Τους είπα δώστε μου 300 και αν δεν μου κάνει το γυρνάω πίσω. Τελικά μου έδωσαν με δική μου ευθύνη. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα από φίλο που το είχε και με πολύ πρόχειρη τοποθέτηση στο μπαλκόνι  τα έπιασε τα 300. Για να δούμε

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, δεν θέλουν να πολυδίνουν 300άρες για να μην τους τρώει το bandwidth, αλλιώς δεν εξηγείται η τόσο εμμονή τους ότι δεν υποστηρίζεται. Άμα είναι έτσι τι 5G διαφημίζουν τζάμπα? Από εβδομάδα θα κάνω κι εγώ αίτηση για 300άρα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...