Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d_mich είπε

δοκίμασες να τους πεις να πάρεις την 300αρα με δικιά σου επιβάρυνση, και αν φτάνει μέχρι 50 απλά να πληρώνεις παρά πάνω; μπορεί να ακουστεί παρανοϊκό αλλά ίσως να θέλουν να μειώσουν το bandwidth όσο μπορούν στην περιοχή που είσαι και για αυτό να λένε μπούρδες…

Ναι! δεν το δίνουν καν τον εξοπλισμό με δικιά μου επιβάρυνση

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσοχή γιατί η COSMOTE τελείωσε σήμερα την αγορά του εξοπλισμού στα 229€. Επέστρεψε στα 349€. Όσοι το έχουν παραγγείλει και δεν το έχουν παραλάβει ακόμη με την παλιά τιμή θα τους καλέσουν να τους ενημερώσουν αν το θέλουν ακόμη και φυσικά να τους πουν να πληρώσουν τα επιπλέον χρήματα.

Δημοσ.

Σημερινή επικοινωνία μέσω τσατ για αναβάθμιση της 50άρας VDSL σε 300άρα μέσω 5G. Αν αλλάξω, πρέπει να πληρώσω τέλη διακοπής 100€, καθώς το συμβόλαιό μου λήγει το 25/11/2026, καθώς θα γινόταν διακοπή στο υπάρχον συμβόλαιο και υπογραφή νέου με διατήρηση όμως του τηλεφωνικού αριθμού. Η μόνη περίπτωση να μην τα πλήρωνα, θα ήταν αν έβγαινε πόρισμα ανεφικτότητας όσον αφορά την γραμμή που ήδη έχω, κάτι το οποίο φυσικά δεν μπορεί να γίνει καθώς το συμβόλαιο αναφέρει ταχύτητες "έως 50" οπότε είναι καλυμμένοι. Οπότε τζίφος, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Σημερινή επικοινωνία μέσω τσατ για αναβάθμιση της 50άρας VDSL σε 300άρα μέσω 5G. Αν αλλάξω, πρέπει να πληρώσω τέλη διακοπής 100€, καθώς το συμβόλαιό μου λήγει το 25/11/2026, καθώς θα γινόταν διακοπή στο υπάρχον συμβόλαιο και υπογραφή νέου με διατήρηση όμως του τηλεφωνικού αριθμού. Η μόνη περίπτωση να μην τα πλήρωνα, θα ήταν αν έβγαινε πόρισμα ανεφικτότητας όσον αφορά την γραμμή που ήδη έχω, κάτι το οποίο φυσικά δεν μπορεί να γίνει καθώς το συμβόλαιο αναφέρει ταχύτητες "έως 50" οπότε είναι καλυμμένοι. Οπότε τζίφος, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Καλησπέρα. Καλά που το ανέφερες γιατί εμένα δεν μου είπαν τίποτα για τέλη διακοπής μιας έχω 18 μήνες ακόμα vdsl 100!! . Για να τους στείλω να δω αν με χρεώσουν και να ακυρώσω αν είναι. 

Αν και νομίζω ότι θεωρείται αναβάθμιση και δεν υπάρχουν τελη διακοπής από ότι διαβάζω σε διπλανά φόρουμ.

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexx είπε

Καλησπέρα. Καλά που το ανέφερες γιατί εμένα δεν μου είπαν τίποτα για τέλη διακοπής μιας έχω 18 μήνες ακόμα vdsl 100!! . Για να τους στείλω να δω αν με χρεώσουν και να ακυρώσω αν είναι. 

Αν και νομίζω ότι θεωρείται αναβάθμιση και δεν υπάρχουν τελη διακοπής από ότι διαβάζω σε διπλανά φόρουμ.

Κι εγώ πίστευα ότι θεωρείται αναβάθμιση. Απλώς επειδή είναι διαφορετικές τεχνολογίες μάλλον για αυτό λένε για διακοπές κλπ. Εντωμεταξύ πριν έναν μήνα σε ακριβώς ίδια ερώτηση με είχαν αναφέρει ότι θα γινόταν ατελώς η διακοπή. Αυτός σήμερα με ανέφερε την ανεφικτότητα. Έστειλα μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας τους να μου πουν τι ακριβώς από τα δύο ισχύει και αναμένω. Μόλις με απαντήσουν θα ενημερώσω σχετικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Κι εγώ πίστευα ότι θεωρείται αναβάθμιση. Απλώς επειδή είναι διαφορετικές τεχνολογίες μάλλον για αυτό λένε για διακοπές κλπ. Εντωμεταξύ πριν έναν μήνα σε ακριβώς ίδια ερώτηση με είχαν αναφέρει ότι θα γινόταν ατελώς η διακοπή. Αυτός σήμερα με ανέφερε την ανεφικτότητα. Έστειλα μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας τους να μου πουν τι ακριβώς από τα δύο ισχύει και αναμένω. Μόλις με απαντήσουν θα ενημερώσω σχετικά.

Εμένα μου είπαν τις λεπτομέρειες της σύνδεσης μέχρι και για την επιστροφή του ρούτερ τους αλλά για τέλη διακοπής δεν είπαν τίποτα. Η ξεχάσαν η δεν θα μου χρεώσουν. Ειδωμεν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexx είπε

δεν είπαν τίποτα

αν αυτοί δεν σε ενημέρωσαν θεωρητικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κλήση εναντίων τους;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_mich είπε

αν αυτοί δεν σε ενημέρωσαν θεωρητικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κλήση εναντίων τους;

Ποιος ξέρει; Θα τους στείλω ένα ερώτημα να είμαι καλυμμένος γιατί έχω και αρκετό συμβόλαιο ακόμα σε vdsl100

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alexx είπε

Ποιος ξέρει; Θα τους στείλω ένα ερώτημα να είμαι καλυμμένος γιατί έχω και αρκετό συμβόλαιο ακόμα σε vdsl100

Αν σε απαντήσουν, σε παρακαλώ ενημέρωσε κι εμένα, αν θες και με προσωπικό μήνυμα, για να δω κι εγώ πως θα κινηθώ. Ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...