Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, user27 είπε

Το έχω κάνει εγώ. Απλά σημάδεψε μια κεραία της COSMOTE, κατά τα άλλα είναι plug and play.

Αλλά καλό είναι να ξέρεις κάποια πράγματα. Αν δεν ξέρεις κοντινή κεραία, βάζεις την εφαρμογή netmonster στο 5g κινητό σου και τη βρίσκεις. Ακόμα και να βρεις κοντινή κεραία υπάρχει περίπτωση αυτή να μην υποστηρίζει 5g sa οπότε συντονισου σε άλλη που να το υποστηρίζει για να έχεις και το λεγόμενο slicing (googlαρισε τα για λεπτομέρειες). Η εφαρμογή zte install helper θα σε βοηθήσει να κεντραρεις την εξωτερική κεραία σου.

Φιλος σ ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες έβαλα Cosmote 5G Wifi 50Mbps.
Εσωτερικό ρουτερ: ZTE 5400+ και εξωτερικό ρουτερ: ZTE MC889A.

Σύνδεση όλα οκ αλλά όποτε ανοίγω torrent πέφτει η σύνδεση μετά απο λίγα λεπτά download. Επανέρχετε μετά απο 1-2 λεπτά.

Δοκίμασα να κατεβάζω DL/UL speed και να κάνω limit τα connections (μέχρι τα 5 connections έφτασα..) αλλά και πάλι η σύνδεση πέφτει μετά απο λίγα λεπτά.

Καμιά ιδέα τι να κάνω?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mifune είπε

Πριν μερικές μέρες έβαλα Cosmote 5G Wifi 50Mbps.
Εσωτερικό ρουτερ: ZTE 5400+ και εξωτερικό ρουτερ: ZTE MC889A.

Σύνδεση όλα οκ αλλά όποτε ανοίγω torrent πέφτει η σύνδεση μετά απο λίγα λεπτά download. Επανέρχετε μετά απο 1-2 λεπτά.

Δοκίμασα να κατεβάζω DL/UL speed και να κάνω limit τα connections (μέχρι τα 5 connections έφτασα..) αλλά και πάλι η σύνδεση πέφτει μετά απο λίγα λεπτά.

Καμιά ιδέα τι να κάνω?

Χωρίς να γνωρίζω καλά τι σημαίνουν αυτά που παραθέτω, μήπως υπάρχει κάποιος περιορισμός για torrents;

Screenshot_20250925-175102.png

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να βάλω και εγώ,αλλά το θέλω κυρίως για torrent με vpn.Αν είναι να μην δουλεύει έτσι τότε δεν αξίζει.

Από εσάς που έχετε μπορεί να κατεβάσει κάνεις με vpn, χωρίς αποσυνδέσεις όμως;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, D4rkshadow είπε

Ενδιαφέρομαι να βάλω και εγώ,αλλά το θέλω κυρίως για torrent με vpn.Αν είναι να μην δουλεύει έτσι τότε δεν αξίζει.

Από εσάς που έχετε μπορεί να κατεβάσει κάνεις με vpn, χωρίς αποσυνδέσεις όμως;

Τα torrents είναι παράνομα …

• Confused 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...