Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αξιζει το ενα 100αρικο παραπανω για την c4? 
βαζω επεκταση εγγυησης 5 χρονια? 
απο ποιο απο τα μεγαλα καταστηματα να αγορασω? ποιος ειναι ο πιο εμπιστος οσο αφορα σε προβλημα ας πουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 8/7/2025 στις 1:12 ΠΜ, Vigilante1319 είπε

Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αξιζει το ενα 100αρικο παραπανω για την c4? 
βαζω επεκταση εγγυησης 5 χρονια? 
απο ποιο απο τα μεγαλα καταστηματα να αγορασω? ποιος ειναι ο πιο εμπιστος οσο αφορα σε προβλημα ας πουμε

Πηρα την Β4 πριν περιπου δυο μηνες την ειχε ο Γερμανος 725Ε με 5 χρονια εγγύηση και αυτος ηταν και ο λογος που τελικα επελεξα oled , εγω ειμαι ευχαριστημένος  απο αυτο που βλεπω και απο την φωτεινότητα  που εχει μικροτερη απο την c4 , απο  προεπιλογη ειναι λιγο σκοτεινή αλλα ανεβαινει απο τις ρυμισεις και ειναι οκ, τωρα ειναι αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις .

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Votritis είπε

Πηρα την Β4 πριν περιπου δυο μηνες την ειχε ο Γερμανος 725Ε με 5 χρονια εγγύηση και αυτος ηταν και ο λογος που τελικα επελεξα oled , εγω ειμαι ευχαριστημένος  απο αυτο που βλεπω και απο την φωτεινότητα  που εχει μικροτερη απο την c4 , απο  προεπιλογη ειναι λιγο σκοτεινή αλλα ανεβαινει απο τις ρυμισεις και ειναι οκ, τωρα ειναι αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις .

τα 5χρονια αξιζουν επεκταση σε αυτα τα λεφτα ? περα απο τα δυο της lg?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

εγω δεν τα πληρωσα τα ειχε δωρο ο Γερμανος τοτε και σαν προσφορα ειναι ισως η καλυτερη που εχει παιξει

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Καλησπερα. Ειχα 65αρα Β9 η οποια εμφανισε αλλοιωση στο πανω μερος του πανελ στα 4 χρονια. Αν δεν ειχα κανει την επεκταση της LG θα εκλαιγα τωρα. ( η εγγυηση εληγε το Μαρτιο του 26..)

Μου την αντικατεστησαν με τη φετινη Β5 η οποια εμφανισε καθετη γραμμη στο πανελ και μου την αντικατεστησαν εκ νεου.

Να σημειωσω πως περυσι μου χαλασε η πλακετα του wi-fi σε 55αρα μπατζετ σειρα  της Σαμσουνγκ και επισης ειχα κανει επεκταση ευτυχως.

Σε καλυψα πιστευω..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kostiger είπε

Καλησπερα. Ειχα 65αρα Β9 η οποια εμφανισε αλλοιωση στο πανω μερος του πανελ στα 4 χρονια. Αν δεν ειχα κανει την επεκταση της LG θα εκλαιγα τωρα. ( η εγγυηση εληγε το Μαρτιο του 26..)

Μου την αντικατεστησαν με τη φετινη Β5 η οποια εμφανισε καθετη γραμμη στο πανελ και μου την αντικατεστησαν εκ νεου.

Να σημειωσω πως περυσι μου χαλασε η πλακετα του wi-fi σε 55αρα μπατζετ σειρα  της Σαμσουνγκ και επισης ειχα κανει επεκταση ευτυχως.

Σε καλυψα πιστευω..

απο τους μεγαλους εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενα για την επεκταση η δν εχει σημασια ?

Επεξ/σία από Vigilante1319
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

απο τους μεγαλους εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενα για την επεκταση η δν εχει σημασια ?

Για τους υπολοιπους δεν εχω καποια εμπειρια απο επεκταση εγγυησης, ο Κωτσος στην περιπτωση της 55αρας με εξυπηρετησε χωρις πολλα..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...