Vigilante1319 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αξιζει το ενα 100αρικο παραπανω για την c4? βαζω επεκταση εγγυησης 5 χρονια? απο ποιο απο τα μεγαλα καταστηματα να αγορασω? ποιος ειναι ο πιο εμπιστος οσο αφορα σε προβλημα ας πουμε
Votritis Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 8/7/2025 στις 1:12 ΠΜ, Vigilante1319 είπε Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αξιζει το ενα 100αρικο παραπανω για την c4? βαζω επεκταση εγγυησης 5 χρονια? απο ποιο απο τα μεγαλα καταστηματα να αγορασω? ποιος ειναι ο πιο εμπιστος οσο αφορα σε προβλημα ας πουμε Πηρα την Β4 πριν περιπου δυο μηνες την ειχε ο Γερμανος 725Ε με 5 χρονια εγγύηση και αυτος ηταν και ο λογος που τελικα επελεξα oled , εγω ειμαι ευχαριστημένος απο αυτο που βλεπω και απο την φωτεινότητα που εχει μικροτερη απο την c4 , απο προεπιλογη ειναι λιγο σκοτεινή αλλα ανεβαινει απο τις ρυμισεις και ειναι οκ, τωρα ειναι αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις . Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Votritis
Vigilante1319 Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Votritis είπε Πηρα την Β4 πριν περιπου δυο μηνες την ειχε ο Γερμανος 725Ε με 5 χρονια εγγύηση και αυτος ηταν και ο λογος που τελικα επελεξα oled , εγω ειμαι ευχαριστημένος απο αυτο που βλεπω και απο την φωτεινότητα που εχει μικροτερη απο την c4 , απο προεπιλογη ειναι λιγο σκοτεινή αλλα ανεβαινει απο τις ρυμισεις και ειναι οκ, τωρα ειναι αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις . τα 5χρονια αξιζουν επεκταση σε αυτα τα λεφτα ? περα απο τα δυο της lg?
Votritis Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε τα 5χρονια αξιζουν επεκταση σε αυτα τα λεφτα ? περα απο τα δυο της lg? εγω δεν τα πληρωσα τα ειχε δωρο ο Γερμανος τοτε και σαν προσφορα ειναι ισως η καλυτερη που εχει παιξει 1
kostiger Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε τα 5χρονια αξιζουν επεκταση σε αυτα τα λεφτα ? περα απο τα δυο της lg? Καλησπερα. Ειχα 65αρα Β9 η οποια εμφανισε αλλοιωση στο πανω μερος του πανελ στα 4 χρονια. Αν δεν ειχα κανει την επεκταση της LG θα εκλαιγα τωρα. ( η εγγυηση εληγε το Μαρτιο του 26..) Μου την αντικατεστησαν με τη φετινη Β5 η οποια εμφανισε καθετη γραμμη στο πανελ και μου την αντικατεστησαν εκ νεου. Να σημειωσω πως περυσι μου χαλασε η πλακετα του wi-fi σε 55αρα μπατζετ σειρα της Σαμσουνγκ και επισης ειχα κανει επεκταση ευτυχως. Σε καλυψα πιστευω.. 1 1
Vigilante1319 Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kostiger είπε Καλησπερα. Ειχα 65αρα Β9 η οποια εμφανισε αλλοιωση στο πανω μερος του πανελ στα 4 χρονια. Αν δεν ειχα κανει την επεκταση της LG θα εκλαιγα τωρα. ( η εγγυηση εληγε το Μαρτιο του 26..) Μου την αντικατεστησαν με τη φετινη Β5 η οποια εμφανισε καθετη γραμμη στο πανελ και μου την αντικατεστησαν εκ νεου. Να σημειωσω πως περυσι μου χαλασε η πλακετα του wi-fi σε 55αρα μπατζετ σειρα της Σαμσουνγκ και επισης ειχα κανει επεκταση ευτυχως. Σε καλυψα πιστευω.. απο τους μεγαλους εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενα για την επεκταση η δν εχει σημασια ? Επεξ/σία 12 Ιουλίου από Vigilante1319
kostiger Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε απο τους μεγαλους εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενα για την επεκταση η δν εχει σημασια ? Για τους υπολοιπους δεν εχω καποια εμπειρια απο επεκταση εγγυησης, ο Κωτσος στην περιπτωση της 55αρας με εξυπηρετησε χωρις πολλα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα