Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αξιζει το ενα 100αρικο παραπανω για την c4? 
βαζω επεκταση εγγυησης 5 χρονια? 
απο ποιο απο τα μεγαλα καταστηματα να αγορασω? ποιος ειναι ο πιο εμπιστος οσο αφορα σε προβλημα ας πουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 8/7/2025 στις 1:12 ΠΜ, Vigilante1319 είπε

Eιμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο αξιζει το ενα 100αρικο παραπανω για την c4? 
βαζω επεκταση εγγυησης 5 χρονια? 
απο ποιο απο τα μεγαλα καταστηματα να αγορασω? ποιος ειναι ο πιο εμπιστος οσο αφορα σε προβλημα ας πουμε

Πηρα την Β4 πριν περιπου δυο μηνες την ειχε ο Γερμανος 725Ε με 5 χρονια εγγύηση και αυτος ηταν και ο λογος που τελικα επελεξα oled , εγω ειμαι ευχαριστημένος  απο αυτο που βλεπω και απο την φωτεινότητα  που εχει μικροτερη απο την c4 , απο  προεπιλογη ειναι λιγο σκοτεινή αλλα ανεβαινει απο τις ρυμισεις και ειναι οκ, τωρα ειναι αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις .

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Votritis είπε

Πηρα την Β4 πριν περιπου δυο μηνες την ειχε ο Γερμανος 725Ε με 5 χρονια εγγύηση και αυτος ηταν και ο λογος που τελικα επελεξα oled , εγω ειμαι ευχαριστημένος  απο αυτο που βλεπω και απο την φωτεινότητα  που εχει μικροτερη απο την c4 , απο  προεπιλογη ειναι λιγο σκοτεινή αλλα ανεβαινει απο τις ρυμισεις και ειναι οκ, τωρα ειναι αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις .

τα 5χρονια αξιζουν επεκταση σε αυτα τα λεφτα ? περα απο τα δυο της lg?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

εγω δεν τα πληρωσα τα ειχε δωρο ο Γερμανος τοτε και σαν προσφορα ειναι ισως η καλυτερη που εχει παιξει

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Καλησπερα. Ειχα 65αρα Β9 η οποια εμφανισε αλλοιωση στο πανω μερος του πανελ στα 4 χρονια. Αν δεν ειχα κανει την επεκταση της LG θα εκλαιγα τωρα. ( η εγγυηση εληγε το Μαρτιο του 26..)

Μου την αντικατεστησαν με τη φετινη Β5 η οποια εμφανισε καθετη γραμμη στο πανελ και μου την αντικατεστησαν εκ νεου.

Να σημειωσω πως περυσι μου χαλασε η πλακετα του wi-fi σε 55αρα μπατζετ σειρα  της Σαμσουνγκ και επισης ειχα κανει επεκταση ευτυχως.

Σε καλυψα πιστευω..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kostiger είπε

Καλησπερα. Ειχα 65αρα Β9 η οποια εμφανισε αλλοιωση στο πανω μερος του πανελ στα 4 χρονια. Αν δεν ειχα κανει την επεκταση της LG θα εκλαιγα τωρα. ( η εγγυηση εληγε το Μαρτιο του 26..)

Μου την αντικατεστησαν με τη φετινη Β5 η οποια εμφανισε καθετη γραμμη στο πανελ και μου την αντικατεστησαν εκ νεου.

Να σημειωσω πως περυσι μου χαλασε η πλακετα του wi-fi σε 55αρα μπατζετ σειρα  της Σαμσουνγκ και επισης ειχα κανει επεκταση ευτυχως.

Σε καλυψα πιστευω..

απο τους μεγαλους εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενα για την επεκταση η δν εχει σημασια ?

Επεξ/σία από Vigilante1319
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

απο τους μεγαλους εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενα για την επεκταση η δν εχει σημασια ?

Για τους υπολοιπους δεν εχω καποια εμπειρια απο επεκταση εγγυησης, ο Κωτσος στην περιπτωση της 55αρας με εξυπηρετησε χωρις πολλα..

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

C4 θα ελεγα. Καλυτερο πανελ σε σχεση με την b4 απ οσα review ειδα. Για την g4 που πηρα απο νοεμβριο δεν ειχα καποιο προβλημα εκτος απο ενα bug που ειχε φαει ενα διαστημα και δεν εκλεινε απο μονη της ή αργουσε να ανοιξει. Τλκ με reset διορθωθηκε και δεν εμφανισε κςτι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...