Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον με ποια μεταφορική στο Βόλο συνεργάζεται η διακίνηση για παράδοση στο βόλο.εχω παραγγείλει ένα δέμα 30/6 και έχει φτάσει 8/7 και δεν έχω σημεία ζωής πήρα σήμερα ΙΚΕΑ και μου λένε ότι έχει φύγει το πακέτο από την διακίνηση στην Αθήνα και έρχεται στο Βόλο αλλά θα πρέπει να μιλήσει με την μεταφορική εδώ για την παράδοση επίσης περιμένω τόσες και μου λένε περίμενε και αύριο που δεν θα γίνει τίποτα και μεθαύριο μας ξανά περνεις για να μιλήσουμε με την μεταφορική παρακαλώ πείτε μου τους συνεργάτες της στο Βόλο και αν υπάρχει πιθανότητα να έρθει αύριο και την δική σας εμπειρία 

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την διακίνηση και ρώτα σε ποιον τοπικό συνεργάτη έχουν δώσει την παραγγελία σου για να μιλήσεις απευθείας. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το σηκώνουνε έχω πάρει άπειρες φορές από το πρωί βγαίνει μόνο τηλεφωνητής γι'αυτό ρώτησα άλλωστε αλλιώς θα το είχα μάθει ιδη 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rafart15 είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον με ποια μεταφορική στο Βόλο συνεργάζεται η διακίνηση για παράδοση στο βόλο.εχω παραγγείλει ένα δέμα 30/6 και έχει φτάσει 8/7 και δεν έχω σημεία ζωής πήρα σήμερα ΙΚΕΑ και μου λένε ότι έχει φύγει το πακέτο από την διακίνηση στην Αθήνα και έρχεται στο Βόλο αλλά θα πρέπει να μιλήσει με την μεταφορική εδώ για την παράδοση επίσης περιμένω τόσες και μου λένε περίμενε και αύριο που δεν θα γίνει τίποτα και μεθαύριο μας ξανά περνεις για να μιλήσουμε με την μεταφορική παρακαλώ πείτε μου τους συνεργάτες της στο Βόλο και αν υπάρχει πιθανότητα να έρθει αύριο και την δική σας εμπειρία 

Πάρε και ζήτα ακύρωση της παραγγελίας να δεις πως θα σε βρουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Rafart15 είπε

Αν δεν έχει αλλάξει  απο την τελευταία φορα που πήγα και παρέλαβα (πριν 8...9 μήνες)

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-07-09 003303.png

Αλλά αυτοί όσες φορες ειχα δέμα  να παραλάβω μόλις έρχονταν στον Βόλο αμέσως  με ενημερώνανε  τηλεφωνικά.

Επισης αν ειναι για παράδοση στο σπίτι νομίζω είναι άλλη εταιρεία  που έρχεται απο Λάρισα.

Επεξ/σία από teot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...