Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Θα σας ζαλίσω λιγο διότι θέλω να κτίσω ένα nas server. Αυτο που χρειάζομαι ειναι 2tb να γραφει σε raid1, εαν το ξερω σωστσ δλδ σε 2 δισκους κλωνοι ωστε εαν κλασει ο ενας να υπαρχει ασφαλεια.

πόσο ασφαλές είναι αυτό να το λειτουργώ απομακρυσμένα όταν είμαι εκτός σπιτιού; διότι θυμάμαι παλιά Ακουγόταν ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.

από ταχύτητες;

ποιους σκληρούς hdd συστηνετε; εγω γενικα σε αυτο το κομματι εχω δοκιμασει wd red και purple.

για nas λεω για τον DS223.

επίσης θα του βάλω και ένα ups.

Aπο εκεί και ύστερα....πόσο εύχρηστο είναι από iOS,macos και android να περνάω πράγματα;  έκανα αναζήτησή είδα κάποια πράγματα αλλά σίγουρα αλλιώς είναι κάποιος από εδώ να μου πει την εμπειρία του.

ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Καλησπέρα παίδες.

Θα σας ζαλίσω λιγο διότι θέλω να κτίσω ένα nas server. Αυτο που χρειάζομαι ειναι 2tb να γραφει σε raid1, εαν το ξερω σωστσ δλδ σε 2 δισκους κλωνοι ωστε εαν κλασει ο ενας να υπαρχει ασφαλεια.

πόσο ασφαλές είναι αυτό να το λειτουργώ απομακρυσμένα όταν είμαι εκτός σπιτιού; διότι θυμάμαι παλιά Ακουγόταν ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.

από ταχύτητες;

ποιους σκληρούς hdd συστηνετε; εγω γενικα σε αυτο το κομματι εχω δοκιμασει wd red και purple.

για nas λεω για τον DS223.

επίσης θα του βάλω και ένα ups.

Aπο εκεί και ύστερα....πόσο εύχρηστο είναι από iOS,macos και android να περνάω πράγματα;  έκανα αναζήτησή είδα κάποια πράγματα αλλά σίγουρα αλλιώς είναι κάποιος από εδώ να μου πει την εμπειρία του.

ευχαριστώ.

Το να κτίσεις server παει το μυαλό σε true nas κτλ. Το να πάρεις ένα synology δεν χτίζεις nas , αλλά αποκτάς NAS.

Τωρα …όλα τα υπόλοιπα θα τα δεις αφού κτίσεις ή αποκτήσεις ένα NAS .

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...