@topos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλησπέρα στο forum, Φίλη έχει 32αρα HD και θα θελε να πάρει μια μεγαλύτερη 4k tv κυριως για Netflix/cinobo κοκ (κυρίως βραδυνές ώρες, αν και το σαλόνι της δεν είναι τρομερά φωτεινό) και έχει budget ~300ευρω. To smart κομμάτι δεν μας καίει και τρομερά γιατί έχει firestick, αλλά εάν μπορεί να το ξεκουμπωσει ακόμα καλύτερα. Ε,εάν αξίζει ας το ξεπεράσουμε λιιιγο. Spoiler Γενικά αυτή θα έπαιρνε κάποια default Samsung με tizen.Εγω δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προηγούμενη 50αρα Samsung που είχα πάρει (ήταν και σχετικά ακριβουτσικη), παρέδωσε πνεύμα στην ~5ετια (discoloring και πέσαν τα prism από μέσα και είχα μωβ κύκλους) και δεν θα ταν η πρώτη μου επιλογή. Στα πάρα πολύ γρήγορα εγώ θα έλεγα αυτη->TCL 55 c655 που είναι και στο ανωτερο άκρο τιμής. Spoiler Έχω ανάμικτα συναισθήματα από TCL, μιας και έχω μια 65αρα p635 (κυρίως αργό μενού) αλλά θυμάμαι όταν το ψαχνα πως η "c" σειρά ήταν κάτι καλύτερη από την "p". Για πείτε και εσείς καμία γνώμη?
chvnce Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Η C σειρά είναι, πράγματι, καλύτερη απ' την P. Σ' αυτό το budget, θεωρώ πως η C655 είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα