Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σαν γυναίκα θα επαιρνα κατευθειαν 10κιλο για να χωραει και κανα παπλωμα ανετα χωρις να πεσει ο καδος μετα απο χ πλυσιματα.

Αλλα αν θες 8κιλο θα επαιρνα της LG.Ειναι βαρύ brand με κύρος.

Οχι οτι η Midea δεν ειναι καλή,εχω aircodition τα οποία ειναι φοβερά.

Αλλα στα πλυντήρια δεν εχει ιστορία.

Σαν χαρακτηριστικα παντως το midea μοιαζει πιο τουμπανο.κι ας μην εχει wifi.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, The_Judas είπε

Το δικό μου πλυντήριο LG 8κιλο είναι αλλά δεν έχει χώρο για κουβέρτες.

Έχω Bosch 16 ετών, 7 κιλών και χωράει τη διπλή κουβέρτα, με λίγο πίεση.

Δημοσ.

δυστυχώς κανένας δεν δίνει διαστάσεις εσωτερικά του κάδου. και εγώ θεωρούσα ότι το 8κιλο θα χωρούσε αλλά δυστυχώς δεν χωράει ούτε λεπτές κουβέρτες και παπλώματα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Έχω Bosch 16 ετών, 7 κιλών και χωράει τη διπλή κουβέρτα, με λίγο πίεση.

Τα παλια ειναι σκυλιά. Σημερα αν στριμωξεις κουβερτακι επεσε ο καδος 

Δημοσ.
Στις 9/7/2025 στις 9:18 ΠΜ, Luciddream είπε

Εγώ πάντως που έχω παρόμοιο LG (F4R7009TSSB), όσες φορές σκέφτηκα να βάλω κουβέρτα μέσα το άφησα μετά απο λίγο γιατί δεν νομίζω ότι χωράει. Επίσης αν βάλεις πολλά ρούχα μέσα κολλάει οπότε θέλει προσοχή και σε αυτό. Για σταθερότητα, με τα πράγματα που έχω πάνω στο πλυντήριο (απορρυπαντικά κτλπ) είναι εντάξει, αν τα βγάλω αρχίζει να κάνει βόλτες.

Για καθαριότητα, αξιοπιστία, θόρυβο δεν έχω κάποιο παράπονο. Με κλειστή την πόρτα του μπάνιου δεν ακούγεται καν στο σπίτι. Τα πολλά προγράμματα, οι στροφές στο στύψιμο, τα WiFi κτλπ είναι καθαρά marketing, αδιάφορα τελείως.

Έχουμε LG εδώ και μια 15ετία, πολύ ευχαρστημένοι.
Δεν κολλάει το πλυντήριο αν βάλεις πολλά ρούχα, στην αρχή γυρίζει ο κάδος και «ζυγίζει» τα ρούχα και αν διαπιστώσει ότι είναι υπερβολικά σταματάει την διαδικασία και δεν ξεκινάει το πλύσιμο μέχρι να βγάλεις μερικά.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, dpolal said:

Έχουμε LG εδώ και μια 15ετία, πολύ ευχαρστημένοι.
Δεν κολλάει το πλυντήριο αν βάλεις πολλά ρούχα, στην αρχή γυρίζει ο κάδος και «ζυγίζει» τα ρούχα και αν διαπιστώσει ότι είναι υπερβολικά σταματάει την διαδικασία και δεν ξεκινάει το πλύσιμο μέχρι να βγάλεις μερικά.

Καλά δεν είναι όλα τα LG ίδια, στο συγκεκριμένο που έγραψα σίγουρα το κάνει. Το έχουν γράψει και οι υπόλοιποι στα reviews του skroutz εκτός από εμένα. Το μεγάλο πρόβλημα το είχα τον πρώτο μήνα, πλέον προσέχω και δεν το γεμίζω και δουλεύει μια χαρά. 

p.s Χτες το έβαλα στις 400 στροφές η αλήθεια είναι ότι δεν είδα κάποια διαφορά. Οπότε θα βάζω 400 στροφές το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.
Στις 9/7/2025 στις 9:16 ΠΜ, Morosana είπε

Πέραν των τεχνικών προδιαγραφών δες και τη διάρκεια του κάθε προγράμματος.  Αν συνήθως βάζει βαμβακερά και θέλει 2 ώρες κλαφτα. Επίσης πολλές φορές τα σύντομα προγράμματα 15 20 λεπτά ή πρόγραμμα αποστείρωσης με ατμό δεν αφορούν γεμάτο κάδο αλλά 2 3 κιλά. 

Σε LG 9κιλο που εχω μονο το προγραμμα για βαμβακερα και το eco ειναι για γεματο καδο και κανουν 2.5-3 ωρες. Τα πιο μικρα προγραμματα ειναι για 3-5 κιλα.

Παπλωμα διπλο χωραει ανετα παντως και εχει ειδικο προγραμμα γι αυτα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σε LG 9κιλο που εχω μονο το προγραμμα για βαμβακερα και το eco ειναι για γεματο καδο και κανουν 2.5-3 ωρες. Τα πιο μικρα προγραμματα ειναι για 3-5 κιλα.

Παπλωμα διπλο χωραει ανετα παντως και εχει ειδικο προγραμμα γι αυτα.

Οι διαφημίσεις για σύντομα προγράμματα είναι λίγο misleading. Λένε για 15 20 λεπτά και χωρητικότητα κάδου τάδε κιλά αλλά μόνο στο manual αναφέρουν πόσα πραγματικά  κιλά αντιστοιχούν στα σύντομα προγράμματα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Morosana said:

Οι διαφημίσεις για σύντομα προγράμματα είναι λίγο misleading. Λένε για 15 20 λεπτά και χωρητικότητα κάδου τάδε κιλά αλλά μόνο στο manual αναφέρουν πόσα πραγματικά  κιλά αντιστοιχούν στα σύντομα προγράμματα. 

Αν βάλεις πχ σε πρόγραμμα που λέει τα μισά από τα κιλά του πλυντηρίου ένα γεμάτο κάδο, θα κάνει περισσότερη ώρα, δεν θα τα πλυνει καλά ή δεν θα αρχίσει?

Λογικά το 2ο σωστά?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν βάλεις πχ σε πρόγραμμα που λέει τα μισά από τα κιλά του πλυντηρίου ένα γεμάτο κάδο, θα κάνει περισσότερη ώρα, δεν θα τα πλυνει καλά ή δεν θα αρχίσει?

Λογικά το 2ο σωστά?

Μάλλον δεν θα ξεκινήσει αν έχει αυτόματο ζύγισμα ή θα ζοριζεται και μακροχρόνια να τα φτύσει, αλλά θα πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα μου που έχει μανία με τα manual και τα spec 🤣

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, Thresh said:

Λογικά το 2ο σωστά?

Μάλλον το 2ο ναι, εγώ μπορώ να πω για το ανάποδο σίγουρα, για βαμβακερά στους 20c λέει ότι θέλει 2,5 ώρες για να τελειώσει όταν είναι γεμάτος ο κάδος (9kg), εμένα τελειώνει βαμβακερά 30c σε 50 λεπτά περίπου με τα μισά κιλά ας πούμε. Δηλαδή κάνει περίπου όσο λέει για τα μεικτά στα 4 κιλά.

image.png.3c20a66ad8fdeef2d2654c5a4383a681.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/7/2025 στις 9:16 ΠΜ, Morosana είπε

Πέραν των τεχνικών προδιαγραφών δες και τη διάρκεια του κάθε προγράμματος.  Αν συνήθως βάζει βαμβακερά και θέλει 2 ώρες κλαφτα. Επίσης πολλές φορές τα σύντομα προγράμματα 15 20 λεπτά ή πρόγραμμα αποστείρωσης με ατμό δεν αφορούν γεμάτο κάδο αλλά 2 3 κιλά. 

Όλα τα πλυντήρια πλέον τα προγράμματα διαρκούν περισσότερο για λόγους οικονομίας! Δύο ώρες που λες είναι καλά... αλλά τα περισσότερα έχουν 3 ώρες σε γενικές γραμμές για το πρόγραμμα Βαμβακερά. 

1 ώρα πριν, Morosana είπε

Μάλλον δεν θα ξεκινήσει αν έχει αυτόματο ζύγισμα ή θα ζοριζεται και μακροχρόνια να τα φτύσει, αλλά θα πρέπει να ρωτήσω τη γυναίκα μου που έχει μανία με τα manual και τα spec 🤣

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Λογικά το 2ο σωστά?

Θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια το πρόγραμμα όπως επίσης θα προσθέσει περισσότερο νερό για να μπορέσει να καθαρίσει τα ρούχα. Με λίγα λόγια και θα καταναλώσεις περισσότερα και δεν θα έχεις την καθαριότητα που θες! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/7/2025 στις 10:18 ΠΜ, Morosana είπε

βρεγμένα ρούχα 2 3 ώρες μέχρι να σχολασεις γιατί πιθανότατα θα πρέπει να βάλεις ξανά πλύση για να ξεμυρισουν

Υπερβολη, εκτος αν υπαρχει θεμα με το νερο γενικα. Βαζω πλυντηριο το βραδυ και το απλωνω το πρωι ή το βαζω στεγνωτηριο, δεν υπαρχει κανενα θεμα μετα απο 5-6-7 ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...