Titos301 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου εχω ακουσει για ατομο με unlimited cosmote κινητη να πληρωνει κατω απο 20€
katsikhs Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 minutes ago, Titos301 said: εχω ακουσει για ατομο με unlimited cosmote κινητη να πληρωνει κατω απο 20€ Ε μάλλον κοιτάνε να ισοφαρίσουν με εμένα 😂 2
Titos301 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, katsikhs είπε Ε μάλλον κοιτάνε να ισοφαρίσουν με εμένα 😂 δυστυχως εγω ετσι την πατησα με βρηκανε σε ταξιδι στο εξωτερικο σε στιγμη αδυναμιας και μου κανουν ληγει το συμβολαιο ή ανανεωνεις τωρα μεσω app αυξημενο κατα 5€, φαντασου 25€ για 20gb το μηνα που δεν τα χρειαζομαι κιολας, ή παμε σε τιμη εκτος πραγματικοτητας ουτε που θυμαμαι τι μου ειπαν και ανανεωσα πεφτοντας στην παγιδα, επειδη τελειωνει σε 2 μηνες το συμβολαιο στη σταθερη, τους στελνω μνμ στο fb και τους κανω δωστε μου ενα τηλ να μιλησουμε για το συμβολαιο σταθερης, μου λεει για προσφορες οτι βλεπετε στο app, και τους κανω, α δλδ α δεν μας καλυπτει καποια προσφορα απλα αλλαζω παροχο;;; και μου κανει δωστε μου το αφμ και τον αριθμο που αφορα η συνδεση να σας καλεσουμε, θα τα δωσω αλλα κατσε να φτασουμε πιο κοντα στη ληξη του συμβολαιου Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Titos301
Λύση petran1790 Δημοσ. 9 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, katsikhs είπε Το έχουν χαμένο: Αιτημα φορητοτητας στη Vodafone για το Unlimited χθες... μετα θα σε παρει η Cosmote και θα σου δωσει προσφορα ανανεωσης κατω απο 20... Εκανα το ακριβως αναποδο και η Vodafone μου εδωσε το Red Unlimited στα 15,80 για 2 χρονια...
Titos301 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, petran1790 είπε Αιτημα φορητοτητας στη Vodafone για το Unlimited χθες... μετα θα σε παρει η Cosmote και θα σου δωσει προσφορα ανανεωσης κατω απο 20... Εκανα το ακριβως αναποδο και η Vodafone μου εδωσε το Red Unlimited στα 15,80 για 2 χρονια... και πως ακυρωσες το αιτημα φορητοτητας μετα; δεν σου στειλανε συμβολαιο να υπογραψεις;
petran1790 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, Titos301 είπε και πως ακυρωσες το αιτημα φορητοτητας μετα; δεν σου στειλανε συμβολαιο να υπογραψεις; Μου τα εξηγησε ολα ο υπαλληλος της Vodafone που μου εκανε την αντιπροσφορα.. μου ειπε που να καλεσω στην Cosmote (ηχογραφημενα), τι να πατησω για να το ακυρωσω.. μεσα σε 30 λεπτα ειχαν γινει ολα... μετα που εστειλε το νεο συμβολαιο .. το υπεγραψα επισης ηλεκτρονικα και μεσα σε μια ωρα ειχα ηδη το Red Unlimited. Εντυπωσιαστηκα μπορω να πω.. Ειχα υπογραψει ηλεκτρονικα το συμβολαιο μεσα απο το app της Cosmote. 1
Titos301 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, petran1790 είπε Ειχα υπογραψει ηλεκτρονικα το συμβολαιο μεσα απο το app της Cosmote. α αχα νομιζω ναι μπορεις εντος 7 ημερων να υπαναχωρησεις γιατι εγινε ηλεκτρονικα η υπογραφη σωστα
petran1790 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, Titos301 είπε α αχα νομιζω ναι μπορεις εντος 7 ημερων να υπαναχωρησεις γιατι εγινε ηλεκτρονικα η υπογραφη σωστα Κατι τετοιο νομιζω και εγω!! παντως ολα πηγαν οπως μου τα ειπαν χωρις μα μου κτλ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα