TrialKid Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Πήραμε την Δευτέρα μια από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Mall, την ανοίξαμε και βρέθηκε να έχει ένα μικρό πάτημα να το πω σχεδον στο κέντρο του κάδρου της τηλεόρασης. Μίλησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ με παρέπεμψε στην LG. η LG μου λέει να μην την λειτουργώ άλλο πλέον, να με πάρουν τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού να έρθουν να την πάρουν, να την δουν , να αποφανθούν ποιος φταίει κτλ κτλ Καμία 20αρια μέρες. Έχει κανείς κάποια εμπειρία αν αυτές οι μέρες μη χρήσης, εκτός της ταλαιπωρίας και αναμονής είναι άσκοπη ταλαιπωρία και κανονικά πρέπει να την αλλάξει το ΠΛΑΊΣΙΟ. Δεν μου έχει ξανά συμβεί, και δεν ξέρω πως να βρω λύση. Το ποιο δύσκολο είναι για τα παιδιά που δεν θα μπορούν να παίξουν. Να μιλήσω με συνήγορο του καταναλωτή ή του Πολίτη ? Η τηλεόραση παίζει κανονικά αλλά ποιος μου λέει ότι δεν θα πάθει κάτι στο μέλλον.
UncleKim Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Την πήρατε εκείνη την ώρα, κλειστή στο κουτί της, και την μεταφέρατε εσείς? Είχε κάποιο χτύπημα στο κουτί? Ελπίζω να σας εξυπηρετήσουν πάντως, αν και δύσκολο, μιας και δεν μπορεί να αποδειχθεί πότε έγινε και ουσιαστικά πρόκειται για δική σας ευθύνη. Θετικό αυτό που είπε η LG, και καλό είναι να περιμένετε τι θα αποφανθεί η εταιρεία πριν κανετε οποιαδήποτε κίνηση.
TrialKid Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 5 hours ago, UncleKim said: Την πήρατε εκείνη την ώρα, κλειστή στο κουτί της, και την μεταφέρατε εσείς? Είχε κάποιο χτύπημα στο κουτί? Ελπίζω να σας εξυπηρετήσουν πάντως, αν και δύσκολο, μιας και δεν μπορεί να αποδειχθεί πότε έγινε και ουσιαστικά πρόκειται για δική σας ευθύνη. Θετικό αυτό που είπε η LG, και καλό είναι να περιμένετε τι θα αποφανθεί η εταιρεία πριν κανετε οποιαδήποτε κίνηση. Την πήραμε εμείς, το κουτί φαίνεται οκ.
postfire Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) ηταν σφραγισμενη η tv με την ταινια ασφαλειας της lg ; ή ειχε ταινια του πλαίσιου? νομιζω εχεις doa φιλε μου την επιστρεφεις στο πλαισιο και σου δινουν αλλη αυτο ειναι και το νοημα του doa ας τα βρουνε το πλαισιο με την lg Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:10 μμ από postfire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα