nchatz Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Εκτός από τα νέα της foldable smartphones, το Galaxy Z Fold7 και Galaxy Z Flip7, το σημερινό Unpacked επιφύλασσε και νέες ανακοινώσεις για τα wearables της Samsung. Η νέα σειρά Galaxy Watch8 περιλαμβάνει τρία μοντέλα: το βασικό Galaxy Watch8, το Galaxy Watch8 Classic και μια ανανεωμένη έκδοση του Galaxy Watch Ultra. Το βασικό Galaxy Watch8 υιοθετεί έναν νέο σχεδιασμό τύπου "squircle" (συνδυασμός τετραγώνου και κύκλου), εμπνευσμένο από το Galaxy Watch Ultra, με λεπτότερο προφίλ 8,6 χιλιοστών, 11% πιο λεπτό συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Θα διατίθεται σε δύο μεγέθη, 40mm και 44mm, με οθόνες 1,34" και 1,47" αντίστοιχα, και σε χρώματα ασημί και γραφίτη. Η μεγάλη επιστροφή του Galaxy Watch8 Classic, που είχε απουσιάσει από την περσινή σειρά, αποτελεί σημαντική είδηση για τους λάτρεις της περιστρεφόμενης στεφάνης. Με πολύ όμορφη εμφάνιση, το Classic διαθέτει μέγεθος 46mm, κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, οθόνη 1,34" και μπαταρία 445mAh, διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο (64GB) συγκριτικά με το βασικό μοντέλο, και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα. Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν φωτεινότερες οθόνες AMOLED με 3000 nits, προστασία Sapphire Glass, και θα τρέχουν με τον επεξεργαστή Exynos W1000 (Penta-Core, 3 nm) και 2GB RAM. Η ανθεκτικότητα παραμένει στα πρότυπα 5 ATM+IP68 και MIL-STD-810H για προστασία από νερό και σκόνη. Στο λογισμικό, τα ρολόγια θα φέρουν το νέο One UI 8 Watch, βασισμένο στο Wear OS 6, με αναβαθμισμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας. Συγκεκριμένα η Samsung εισάγει νέους δείκτες όπως το "αγγειακό φορτίο" για την παρακολούθηση της καρδιαγγειακής υγείας και τον "Δείκτη αντιοξειδωτικών" που μετρά τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στον οργανισμό. Επιπλέον, θα υπάρχει αναβαθμισμένη παρακολούθηση ύπνου με οδηγίες για βελτίωση και ανίχνευση υπνικής άπνοιας. Το Energy Score είναι μια νέα λειτουργία που αναλύει οκτώ παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των μοτίβων ύπνου, της δραστηριότητας και του καρδιακού ρυθμού, για να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές ενέργειας. Για τους δρομείς, η Samsung προσθέτει έναν εξατομικευμένο προπονητή τρεξίματος που αναλύει το επίπεδο του χρήστη μέσω ενός τεστ 12 λεπτών και προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης από ένα σύστημα 10 επιπέδων. H ενσωμάτωση του Gemini της Google στο Wear OS έρχεται να αντικαταστήσει το Google Assistant υποστηρίζοντας πλήρως την ελληνική γλώσσα. Επιτρέπει λειτουργίες όπως η ανάγνωση μηνυμάτων, σύνοψη του τελευταίου email, συγγραφή απαντήσεων αλλά και πολλαπλές ενέργειες όπως "ψάξε το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή και στείλε την τοποθεσία του σε γραπτό μήνυμα στη γυναίκα μου". Επιπλέον, η λειτουργία "Now Bar", που ενεργοποιείται με διπλό pinch, θα εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες όπως κατευθύνσεις, έλεγχο μέσων, αθλητικά αποτελέσματα και ενημερώσεις υγείας. Όπως μας ενημέρωσε η Samsung, η υποστήριξη Gemini θα έρθει και στους κατόχους έξυπνων ρολογιών της σειράς Galaxy Watch7 μέσα στο Φθινόπωρο. Τέλος η Samsung ανανεώνει και το Galaxy Watch Ultra (2025) με μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το περσινό μοντέλο, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό Ultra που συναντά την κορυφαία απόδοση. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία είναι η αναβαθμισμένη οθόνη, η οποία πλέον προσφέρει φωτεινότητα έως 3000 nits, επιτρέποντας άριστη ορατότητα ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Το ρολόι συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Exynos W1000 (Penta-Core, 3 nm), αλλά τώρα με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, διπλάσιο από το προηγούμενο μοντέλο. Μια σημαντική προσθήκη είναι το νέο απτικό μοτέρ με οριζόντιο προσανατολισμό, που βελτιώνει την αίσθηση των δονήσεων και των ειδοποιήσεων. Το Ultra μοντέλο εξακολουθεί να προσφέρει την εξαιρετική ανθεκτικότητα 10 ATM και την πιστοποίηση MIL-STD-810H, με ειδική βαθμονόμηση για κολύμπι στον ωκεανό, αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και λειτουργία σε μεγάλα υψόμετρα. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα τιτανίου (Blue, Gray, Silver και White), προσφέροντας περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για τους χρήστες που αναζητούν την κορυφαία επιλογή στα έξυπνα ρολόγια της Samsung. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Shadowjump Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Battery life? Γιατι αν ειναι ακομα στις 1-2 μερες (και χωρις χρηση GPS), τοτε θελουμε ακομα.... 1 1
chrsiou Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Εβαλα να δω το event. Σα φτηνη απομιμηση event της apple ειναι
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου Aυτο το rotating bezel ειναι λουκουμι! Δεν ξερω αν πρεπει να παω απο το ultra μου στο νεο μοντελο μονο για αυτο ομως. Επισης να πω σε αυτο το σημειο οτι η Samsung μας τρολαρει, εβγαλε στο S Health καποια features που αν πας να τα επιλεξεις, σου λενε "που πας ρε, αυτα ειναι για το νεο μοντελο, το σαπακι σου δεν τα υποστηριζει" λολ. Που και μονο απο πεισμα με κανει να μην θελω να κανω το upgrade 😛 1
gorge18 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, stormrain είπε Aυτο το rotating bezel ειναι λουκουμι! Δεν ξερω τι φαση με το rotating bezel καθε φορα. Τοσο must ειναι; Γιατι τοσο πρηξιμο; Μονο εμενα μου φαίνεται αχρηστο; Εντωμεταξύ καμια αναβάθμιση απο το προηγουμενο. Βασικα απο το 4 που εχω δεν εχει αναβάθμιση...
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, gorge18 είπε Δεν ξερω τι φαση με το rotating bezel καθε φορα. Τοσο must ειναι; Γιατι τοσο πρηξιμο; Μονο εμενα μου φαίνεται αχρηστο; Εντωμεταξύ καμια αναβάθμιση απο το προηγουμενο. Βασικα απο το 4 που εχω δεν εχει αναβάθμιση... Koιτα. Αντικειμενικα δεν ειναι must, σε καμια περιπτωση. Περισσοτερο gimmick ειναι σε θεμα πρακτικοτητας, διοτι μπορεις αν θελεις να κανεις την ιδια δουλεια ειτε σερνοντας το δαχτυλο σου, ειτε με το ψηφιακο και καλα bezel. Αλλα νομιζω το κανει πιο "κανονικο ρολοι" η υπαρξη του, συν οτι λειτουργει και σαν fidget thing. Ειχα το οriginal Galaxy Watch και παντα μου ελλειπε το bezel... 2
gorge18 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, stormrain είπε συν οτι λειτουργει και σαν fidget thing Χμμ αυτο ναι. Αλλα μεσα στις σκονες και τις λασπες που βαζω το δικο μου. Μια που θα γυρισει και μια που θα κολλήσει.
Giannis_siag Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου απ τα 3 μόνο το ultra μου φαίνεται το πιο αδιάφορο, μοιάζει με το περσινό μοντέλο.
murcielago580 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 12 ώρες πριν, gorge18 είπε Δεν ξερω τι φαση με το rotating bezel καθε φορα. Τοσο must ειναι; Γιατι τοσο πρηξιμο; Μονο εμενα μου φαίνεται αχρηστο; Εντωμεταξύ καμια αναβάθμιση απο το προηγουμενο. Βασικα απο το 4 που εχω δεν εχει αναβάθμιση... Συγνωμη δηλαδη το 4 σου δουλευει κανονικα? Γιατι εμενα και το 4 που ειχα πριν χαλασει αλλα και το 5 που εχω εδω και 2 χρονια, μετα το πρωτο update σερνεται κυριολεκτικα σε καθε τι που θα του βαλεις να κανει...
gorge18 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, murcielago580 είπε Συγνωμη δηλαδη το 4 σου δουλευει κανονικα? Γιατι εμενα και το 4 που ειχα πριν χαλασει αλλα και το 5 που εχω εδω και 2 χρονια, μετα το πρωτο update σερνεται κυριολεκτικα σε καθε τι που θα του βαλεις να κανει... ναι δουλευει μια χαρα! Αλλα μη νομιζεις, το εχω μονο για τις ειδοποιησεις, παλμους και πληρωμες. Και τα κανει μια χαρα. Πριν μια εβδομάδα ξεκόλλησε η οθονη αλλα εβλεπα το κενο στις ακρες της οθονης και ειχα παρει κολλα. την περασα γυρο γύρο και εγινε σα καινουριο. Το μονο "προβλημα" ειναι οτι εχουν ξεθωριάσει λιγο τα χρώματα. Και να χαλασει θα παω σε καποιο 6,7. Και αν κανουν καποια αναβαθμιση τα ξξανα λεμε., Επεξ/σία 10 Ιουλίου από gorge18 1
murcielago580 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, gorge18 είπε ναι δουλευει μια χαρα! Αλλα μη νομιζεις, το εχω μονο για τις ειδοποιησεις, παλμους και πληρωμες. Και τα κανει μια χαρα. Πριν μια εβδομάδα ξεκόλλησε η οθονη αλλα εβλεπα το κενο στις ακρες της οθονης και ειχα παρει κολλα. την περασα γυρο γύρο και εγινε σα καινουριο. Το μονο "προβλημα" ειναι οτι εχουν ξεθωριάσει λιγο τα χρώματα. Και να χαλασει θα παω σε καποιο 6,7. Και αν κανουν καποια αναβαθμιση τα ξξανα λεμε., Εμενα το 4 ζοριζοταν παρα πολυ, χαλασε και πηγα στο 5. Το οποιο και αυτο μετα το Update τα εχει βρει δυσκολα. Δεν εχω καμια επιπλεον εφαρμογη εγκατεστημενη περα απο οτι εχει μονο του περα απο το shazam. Τοχρησιμοποιω να βλεπω την ωρα, για ξυπνητηρι, να βλεπω ειδοποιησεις απο μνμ κλησεις κλπ για να μην βγαζω συνεχεια το κινητο και αντε και καμια χαλαρη προπονηση αραια και που. Μπαταρια ανα το πολυ 2 μερες φορτισμα, με gps wifi κλειστα. Τι να πω....
gorge18 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, murcielago580 είπε Εμενα το 4 ζοριζοταν παρα πολυ, χαλασε και πηγα στο 5. Το οποιο και αυτο μετα το Update τα εχει βρει δυσκολα. Δεν εχω καμια επιπλεον εφαρμογη εγκατεστημενη περα απο οτι εχει μονο του περα απο το shazam. Τοχρησιμοποιω να βλεπω την ωρα, για ξυπνητηρι, να βλεπω ειδοποιησεις απο μνμ κλησεις κλπ για να μην βγαζω συνεχεια το κινητο και αντε και καμια χαλαρη προπονηση αραια και που. Μπαταρια ανα το πολυ 2 μερες φορτισμα, με gps wifi κλειστα. Τι να πω.... αν αρχισω να το πειραζω βλεπω μια μικρη καθυστεριση σε σχεση με παλια αλλα οχι για να με κανει να το αλλαξω, ειναι ενα κλικ πιο αργο μονο. καλα φορτιση καθε μερα το απογευμα για να μου μετραει τον υπνο. wifi κλειστο τα υπολοιπα ανοικτα. Κανε του μια επαναφορα μπας και..
murcielago580 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, gorge18 είπε αν αρχισω να το πειραζω βλεπω μια μικρη καθυστεριση σε σχεση με παλια αλλα οχι για να με κανει να το αλλαξω, ειναι ενα κλικ πιο αργο μονο. καλα φορτιση καθε μερα το απογευμα για να μου μετραει τον υπνο. wifi κλειστο τα υπολοιπα ανοικτα. Κανε του μια επαναφορα μπας και.. Ειχα κανει ακριβως μετα το update αλλα δεν αλλαξαν και πολλα... 1
gedgr Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Μεγάλη απογοήτευση το νέο Classic. Αν έχεις μάθει στις οθόνες 1.5" (από Watch6 και μετά) δεν πας σε 1.34".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα