dikasths Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 hour ago, MetroStar said: Όταν βγήκε ο Nokia 9000 Communicator το 1996, στην Αγγλία είχε αρχική τιμή 1.000 λίρες, σε σημερινές αξίες περίπου 2.300 λίρες δηλαδή 2.670 ευρώ. https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_9000_Communicator Πραγματικά αυτό δεν έχει καμία σχέση και καμία σημασία και είναι απόλυτα φυσιολογικό
mants118 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Τίτλος για πουλ-ιτζερ... 😂 Πες ότι όντως συμβαίνει αυτό, μπράβο στη σαμσουνγκ που χεστηκε για τα δύο χιλιάρικα νταλαρς που δίνουν κάποια κορόιδα κάθε χρόνο... Πες ότι είναι μπαρούφα ο τίτλος (που είναι, και ουσιαστικά έχει γραφτεί για να προκαλέσει με κακό τρόπο), δηλαδή ρε φίλε που γράφεις και καλά το άρθρο το περσινό έχει κουμπιά με αριθμούς και το φετινό μόνο οθόνη αφής;;; αυτό θα έλεγα παρωχημένο σαν συσκευή και όχι ότι επειδή είναι λίγο λεπτότερο (δηλαδή στο χέρι, τσέπη, τσαντάκι, κτλ) είναι μια από τα ίδια;;;; 🤔 Αυτά είχα να πω, πάω να το κάνω προπαραγγελια.. (not) 😂
Jmanol000 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 4 ώρες πριν, MetroStar είπε Σιγά που το κάνει να μοιάζει παρωχημένο. Μικροβελτιώσεις σε όλους τους τομείς και τίποτα παραπάνω. Όπως είναι και όλη η αγορά των smartphones εδώ και πολλά χρόνια. Σορι αλλά όντως το κάνει να μοιάζει αρχαίο 2 ώρες πριν, gadgetseek είπε Με αυτό το αντίτιμο θα έπρεπε να έχει 50άρες ultra wide & telephoto κάμερες, τουλάχιστον 5000 mA μπαταρία, υποστήριξη SPen κι ας μην ήταν τόσο "αδυνατισμένο". Οι βελτιώσεις στις αναλογίες των οθονών και η 200άρα κύρια κάμερα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογείται η τιμή του.. όχι δεν θα έπρεπε . Αν θες το κορυφαίο πας στο ουλτρα . Εδώ πληρώνεις το είδος της συσκευής 1 1
oldnew Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, svartevarg said: Για την αντοχή / ανθεκτικότητα της εσωτερικής οθόνης στα αναδιπλούμενα, ποιά είναι η άποψή σου ; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια ακούω για σπασίματα / μαυρίσματα στην τσάκιση μετά από 1 χρόνο χρήσης για παράδειγμα. Για το μεγάλωμα της εξωτερικής οθόνης, πιστεύω ότι σχετίζεται με το ότι οι περισσότεροι θέλουν ένα S25 Ultra fold που να ξεδιπλώνει Να σου πω την αλήθεια, δεν εχω ιδέα παρότι εχω το fold5 γυρω στους 20 μήνες και πιθανότατα το ανοιγοκλεινω περισσότερο απ τον οποιοδήποτε. Εγω δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να ηταν και τυχαίο. Το εχω σε μια θήκη τσιγαροχαρτο (carbon fiber), έχει φαει τις νορμάλ τουμπες του χωρίς να παθει το παραμικρό. Όταν παω για τρέξιμο 10χλ παίρνω το παλαιο κινητο μαζι μου, και για να προστατέψω το fold, αλλά και επειδή είναι βαρυ. Η μεμβράνη ξεκολλησε μετα 18 μήνες και αλλάχτηκε δωρεάν (και είμαι και επαρχία, το πηγα σε κουριερ, πηγε Αθήνα, την επόμενη ήταν πισω, δεν πλήρωσα ουτε τα κουριερ. Όταν είμαι σπιτι συνήθως το εχω ανοιχτό, μιας και το χρησιμοποιώ σαν ταμπλέτα (αν με πάρουν τηλ το κλεινω για να μιλήσω). Εχω κατάλαβει οτι βοηθάει πολυ αυτο και στο να διατηρηται επιπεδη η οθονη και να προστάτευεται και το προτείνω σε ολους. Οπωσδήποτε είναι ποιο ευαίσθητη συσκευή, και μονο που έχει οθόνη που διπλώνει, και η τυχη παίζει μεγάλο ρολο. Εμένα δεν επαθε το παραμικρό αλλά αυριο ,μπορεί να γράφω αλλα, όπως πχ συνέβει για την μπαταρία. Πάντως προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα, και το επόμενο κινητό μου θα είναι παλι fold. Προς το honor 5 με βλέπω ομως λογω μεγάλης μπαταρίας. Edit: ξέχασα να γραψω οτι το 5 και το 6 πάντως, είναι μακράν ανθεκτικότητερα απ τα προηγούμενα 4. Προκύπτει από ενα σωρο πηγες, απο reddit, πηγες απο σερβις, απ τα υλικά που έχουν αυτα τα 2 μεσα και δεν ειχαν πριν κλπ. Αυτο δε σημαίνει απαραίτητα οτι και το 7 θα είναι ανθεκτικό, γιατι δωσανε βαση να το κανουν πολυ λεπτο.. Το μέλλον θα δείξει. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από oldnew 1
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 5 ώρες πριν, billdanos είπε 2200 για να το δεις μετά πώς κάνει τραμπάλα όταν το αφήσεις σε επίπεδη επιφάνεια κλειστό… 😛 Πάτε στο 3:31 Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης! 😂 και αυτό δεν θα γινόταν ποτέ αν βάζανε τις κάμερες οριζόντια!! Πρέπει μου φαίνεται να με προσλάβουν στην Samsung για σχεδιαστή 2
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 5 hours ago, Directx said: Από την εμπειρία μου με το Fold 4 συμφωνώ ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα αλλά.. με εξαιρετικά προβληματική υλοποίηση καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εσωτερική οθόνη ή ο μεντεσές ή και τα δυο, ακόμα και με προσεκτική χρήση, βγάζουν προβλήματα. Συνεπώς μέχρι να υπάρξει θεαματική βελτίωση στην αξιοπιστία τους προτιμώ να τα θαυμάζω από μακριά! ΥΓ. Μακάρι το Fold 7 να αποτελέσει εξαίρεση όντας περισσότερο ανθεκτικό. Και εγώ πάντα θα το βλέπω πάρα πολύ επίφοβο σαν concept, είναι συσκευή που κουβαλάς, πολύ εύκολα μπορεί να χαλάσει ο όλος μηχανισμός με τον καιρό και τη χρήση όσο καλοσχεδιασμένος και να ειναι 1
magiaros Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, oldnew said: Δε χρησιμοποιούν όλοι το pen. Πχ έχω το έχω και κάθεται. Στσ ρεβιου ειχα δει ότι θα βγει άλλο πενάκι, με μπαταρία και θα δουλεύει στο 7 πάντως. Θα μάθουμε στην πορεία αν ισχύσει φαντάζομαι. ναι αλλά ειναι πολλοι αυτοι που ακολουθουν το galaxy note βασικα για το στυλό wacom και όλοι οι φανατικοι του galaxy note του πρώτου ακολουθουν και το fold πάλι για το στυλό να δούμε πως θα πάει το galaxy fold 1 kai 2 χωρίς στυλό πάντως πήγε άπατο ειχα διαβασει και εγώ οτι θα υποστηριζει ένα τροποποιημενο wacom spen που θα υποστηρίζει φόρτιση κτλ με μαγνήτες πίσω ,επειδή οι μαγνήτες κάνουν interfere με την τεχνολογία wacom .Ίσως ηταν λάθος πληροφορία επειδή τώρα λένε απλα δεν υπάρχει κανενα support ίσως απλά η samsung κάνει ότι και με το fold το πρώτο .Θα βγάλει το 7 χωρίς στυλό μιας και δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμος και του χρόνου που θα βγάλει η apple το δικό της fold να επαναφέρει η samsung το στυλό είτε στο 8 είτε στο g fold το τριπλο για να δούμε Επεξ/σία 10 Ιουλίου από magiaros 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Όταν φτιάξουν τις κάμερες θα το πάρω ,πάντα βάζουν κάμερες 2 γενιές πίσω σε αυτά για να μην θαψουν τα s25-s26 ultra Και μπαίνεις σε μια διαδικασία να έχεις δώσει 1500 ευρώ για μια συσκευή με σάπιες κάμερες 1
tsichles Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Τι επιθυμούσα για το fold 7++ 1. Ενσωματωμένο sPEN 2. Καλύτερες κάμερες 3. Μεγαλύτερες διαστάσεις, σε πλάτος κυρίως (ΟΚ !!!) 4. Ανθεκτικότητα 5. Μπαταρία, αλλα ήδη είναι οκ Πήραμε 1. Λεπτότερο / ελαφρύτερο (αδιάφορο !!!) 2. Χωρις spen (τραγικό) 3. Χωρίς digitizer spen (........) 4. Με τρύπα (.....!@#$^#&#&@#) Ή είμαι περίεργος στις επιλογές μου, ή εκεί στην samsung τετραγωνίζουν τον κύκλο ..... ουπς watch 8 ..... 1 1
blackmax Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Πρωην κατοχος fold 4, fold 5 και ελπιζω μολις λογικευτουν οι τιμες συντομα και fold 7. Η ερωτηση ειναι η εξης: Αξιζει μια στροφη σε Oppo N5 ή σε Honor Magic V5? Υπαρχει καποιος που να εκανε μια αντιστοιχη μεταβαση να μας πει (οχι βαση συνηθειας στο UI) αν θα αξιζε το κοπο να φυγει απο την samsung? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, blanka είπε . οπωτε τι κλαιτε πάρτε απο αλλου Για δώσε μια εναλλακτική πρόταση με Spen σε foldable εκτος samsung. Προσωπικά το Spen το θεωρώ μονόδρομο στην συσκευή μου, το οποίο μάλιστα με ενοχλεί αφάνταστα διότι ειμαι αλυσοδεμένος στην Samsung για αυτόν και μονο τον λόγο... 1 1
ntinosterpsis Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Έχω πάρει ολα τα Fold απο το 3 μέχρι το 6 που γράφω και αυτο το post. Περίμενα την παρουσίαση για να δώσω παραγγελία και ήρθε η απογοήτευση. 1) Σου δίνει διπλάσιο χώρο στο pre order αλλα μονο για το 512. Στο 1Τ που θέλω απλά εχει 150 έκπτωση. Αρα περιμένεις μέχρι Οκτώβριο/Νοεμβριο και το παίρνεις φθηνότερα. 2) Κάμερα selfie. Δε θέλω να βλέπω τρύπες. Ανοίγω την μεγάλη οθόνη για ταινίες,βίντεο,pdf,browsing ,gaming κτλ. Δε με απασχολεί η ανάλυση της μιας και μπορώ να βγάλω σελφι με τις πίσω κάμερες. Μεγα foul. 3) Spen support. Είχα ολα τα note εκτός απο 5 και 7. Για εμένα ειναι must have. Επεξεργασία εικόνας; Σημειώσεις; Pdf ; Σχεδιασμός; Ειδικά στο πανεπιστήμιο κουβαλούσα ενα κινητό και το spen. Ολα οργανωμένα και γρήγορα. 4) Πάχος. Και; Μπήκε μεγαλύτερη μπαταρία; ΟΧΙ. Βγήκε spen;ΝΑΙ Αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά; ΟΧΙ 5) Εξωτερική οθόνη. Σκοπός δεν ειναι απλά να την κανεις μεγαλύτερη, αλλα να την κανεις εκεί που πρέπει, στο φάρδος. Αυτο τωρα εγινε σοκοφρετα. Τα 5 χιλιοστά δε θα μας σώσουν. Κρατάω πολύ πολύ μικρή επιφύλαξη μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου,πάντως δε νομίζω να υπάρχει διαφορά. Περίμενα να αλλάξω το 6 αλλα δε θα το κανω. Πάμε για το 8. 4 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Beta Version 7. Κόβει το SPen ,αλλάξαν από τιτάνιο σε ενισχυμένο αλουμίνιο, έχει τρελό wobble λόγω της διάταξης των καμερών, δεν έβαλαν μπαταρία Si/C , έβγαλαν την κάμερα που ήταν under display (το κατάλαβαν επιτέλους). Δεν εκμεταλλεύονται το Form Factor ουσιαστικά μεσω του SW. Η μόνη αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον τώρα έχει φυσιολογικό μέγεθος. Θεωρώ ότι μπορεί να πάει καλύτερα σε πωλήσεις από τα προηγούμενα. Ίσως είναι η πρώτη έκδοση που μοιάζει προϊόν και όχι Beta (Αν είχαν βάλει αυτή την μπαταρία......).
moderndrummer Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 6 hours ago, blackmax said: Πρωην κατοχος fold 4, fold 5 και ελπιζω μολις λογικευτουν οι τιμες συντομα και fold 7. Η ερωτηση ειναι η εξης: Αξιζει μια στροφη σε Oppo N5 ή σε Honor Magic V5? Υπαρχει καποιος που να εκανε μια αντιστοιχη μεταβαση να μας πει (οχι βαση συνηθειας στο UI) αν θα αξιζε το κοπο να φυγει απο την samsung? πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, +1
magiaros Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου ενας που δεν εχει βιβλια σε pdf δε νομίζω να χρειαζεται s pen εκτος και αν θελει να γράφει .Βασικα δε χρειάζεται ούτε tablet αλλά λέμε τώρα τώρα αν έχεις όλα σου τα βιβλια σε pdf στο google drive και δουλευεις με το samsung notes απο κάποιο tablet και βρεθεις καπου με το κινητό χωρίς τα tablet μαζι σου δε θα μπορεις να διαβασεις κανενα βιβλίο(διάβασμα χωρις σημειωση χαμενος χρόνος ) αλλά θα σε παρηγορει οτι το fold 7 ειναι πολύ λεπτότερο με μεγαλύτερη οθόνη να μπεις άνετα να δεις τον καιρό . ναι στην περίπτωση αυτή έχει νοημα να κλαις (τα λεφτά ) αν βγάλει trifold με στυλό θα είναι το τέλος των tablet αυτό το τεράστιο μαρκουτσι με τις κάμερες ειναι ενα θέμα βέβαια .Θα πρεπει να έχεις χοντρη θήκη για να μπορει να σταθει σε μια επιφανεια ειπαμε να μειώσουμε το παχος όχι να βάλουν επεξεργαστη σκληρο μητρική στο camera bump και να πουνε οκ κάναμε το υπολοιπο λεπτότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα