Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Τόσα ταξίδια τα τελευταία χρόνια Ελλαδα Αγγλία ίσως να έχω βγάλει μια φορά παπούτσια.Τελευταία βέβαια που έχουν ενεργοποιήσει τα νέα μηχανήματα σε κάποια αεροδρόμια στην Αγγλία ούτε το λαπτοπ δεν χρειάζεται να αφαιρέσω απο το backpack. Ο μεγάλος μου φόβος μην μου κλέψουν κινητό κλπ με το που περάσει το καλάθι απο τις ακτίνες.
strange_thomas Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Ενδιαφέρουσα είδηση και τόσο σχετική με το site... 1
manolis940 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 2 ώρες πριν, taraks1as είπε Να δεις γνωστή μου που μέσα στο σπίτι έχει το σκυλί και όπου πατήσεις ή ακουμπήσεις είναι γεμάτο τρίχες το σπίτι. Το οποίο σκυλί βεβαίως με τα ίδια πόδια βγαίνει ελεύθερα και στην αυλή τους. Αλλά εμάς μας φωνάζει από το κήπο να βγάλουμε τα παπούτσια μόλις φτάσουμε στην εξώπορτα. Βρες λογική εκεί στο τί έχω πατήσει εγώ στο δρόμο Παλιότερα είχα σχέση με κάποια που είχε στο σπίτι σκύλο. Μετά την βόλτα του καθαρίζαμε τα πόδια και όποτε έπρεπε τον καθαρίζαμε οπότε θεωρητικά ήταν καθαρός ο σκύλος. Εσύ όμως τα παπούτσια σου δεν τα πλένεις πριν μπεις στο σπίτι. 1
outlaw star Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τόσα ταξίδια τα τελευταία χρόνια Ελλαδα Αγγλία ίσως να έχω βγάλει μια φορά παπούτσια.Τελευταία βέβαια που έχουν ενεργοποιήσει τα νέα μηχανήματα σε κάποια αεροδρόμια στην Αγγλία ούτε το λαπτοπ δεν χρειάζεται να αφαιρέσω απο το backpack. Ο μεγάλος μου φόβος μην μου κλέψουν κινητό κλπ με το που περάσει το καλάθι απο τις ακτίνες. Η τακτική του βγάλε τα παπούτσια, αφορά νομίζω κυρίως την Αμερική, όσες φορές έχω ταξιδέψει τα τελευταία χρόνια πάντα υποχρέωναν να βγάζουμε όλοι τα παπούτσια (μιλάω για το JFK - New York και Newark - New Jersey, υποθέτω τα ίδια γίνονται και στα υπόλοιπα). Αντιθέτως, όπου έχω πάει Ευρώπη (Ιταλία και Γερμανία) δεν έτυχε να μας ζητήσουν να τα βγάλουμε. Κανονικά περνάς από τον metal detector ταυτόχρονα με τα πράγματα στο καλάθι. Αν κάτι από τα 2 κολλήσει για κάποιο λόγο (πχ πρέπει να σου ανοίξουν το back pack ή να σου κάνουν σωματικό έλεγχο) δε προχωράει τπτ από πίσω, ακριβώς για να μη χαθεί κάποιο από τα πράγματα και για λόγους ασφαλείας. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, outlaw star είπε Η τακτική του βγάλε τα παπούτσια, αφορά νομίζω κυρίως την Αμερική, όσες φορές έχω ταξιδέψει τα τελευταία χρόνια πάντα υποχρέωναν να βγάζουμε όλοι τα παπούτσια (μιλάω για το JFK - New York και Newark - New Jersey, υποθέτω τα ίδια γίνονται και στα υπόλοιπα). Αντιθέτως, όπου έχω πάει Ευρώπη (Ιταλία και Γερμανία) δεν έτυχε να μας ζητήσουν να τα βγάλουμε. Κανονικά περνάς από τον metal detector ταυτόχρονα με τα πράγματα στο καλάθι. Αν κάτι από τα 2 κολλήσει για κάποιο λόγο (πχ πρέπει να σου ανοίξουν το back pack ή να σου κάνουν σωματικό έλεγχο) δε προχωράει τπτ από πίσω, ακριβώς για να μη χαθεί κάποιο από τα πράγματα και για λόγους ασφαλείας. Πολλές φορές έχει συμβεί στους μπροστά μου να τους ζητήσουν να βγάλουν παπούτσια ή ζώνη. Τα καλάθια όταν έχει κόσμο μια χαρά μεταφέρονται σε διαφορετικό χρόνο απο τον επιβάτη.Μπορεί να βγει πρώτο το καλάθι και εσύ να μην έχεις περάσει ακόμα απο τις ακτίνες ή και το ανάποδο.Οταν πρεπει να ελέγξουν την αποσκευή πάει σε άλλο σημείο με την ταινία. Αυτά απο την εμπειρία μου Ελλάδα Αγγλία.
Razgriz Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Ακομα και σε αγρικανικες χώρες βγάζουν τα παπούτσια τους όταν μπαίνουν σπιτι σου. 1
vste Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Επιτέλους θα ταξιδέψω με αεροπλάνο! Γιατί ως γνωστόν το πλύσιμο των ποδαριών και των καλτσών είναι για τους μαλθακούς..
Sablj Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Για αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες πετάς με σαγιονάρες... Δεν θα χρειαστεί να μπεις ποτέ σ' αυτή την διαδικασία...
george1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 8 ώρες πριν, taraks1as είπε Να δεις γνωστή μου που μέσα στο σπίτι έχει το σκυλί και όπου πατήσεις ή ακουμπήσεις είναι γεμάτο τρίχες το σπίτι. Το οποίο σκυλί βεβαίως με τα ίδια πόδια βγαίνει ελεύθερα και στην αυλή τους. Αλλά εμάς μας φωνάζει από το κήπο να βγάλουμε τα παπούτσια μόλις φτάσουμε στην εξώπορτα. Βρες λογική εκεί στο τί έχω πατήσει εγώ στο δρόμο Γατιά, σκυλιά δεν έχουμε σπίτι, όμως όλοι της οικογένειας (δηλαδή εγώ, η σύζυγος και κόρη μας), βγάζουμε τα παπούτσια πριν μπούμε μέσα στο σπίτι μας, δεν έχουμε όμως απαιτήσει να το κάνουν οι επισκέπτες μας. Έχω σκεφτεί πλαστικά καλύμματα (όπως φορούν στα χειρουργεία), αλλά δεν το έχω εφαρμόσει.
magicnumbers Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 18 ώρες πριν, george1994 είπε Και καλά κάνουν, εάν αναλογιστείς το τι έχεις πατήσει ενώ περπατάς στον δρόμο. Αυτά πες τα πάλι άμα κάνει σεισμό η πιάσει φωτιά κ βγεις τρέχοντας στη σκαλα με μια γόβα κ ένα αρβυλο 17 ώρες πριν, taraks1as είπε Να δεις γνωστή μου που μέσα στο σπίτι έχει το σκυλί και όπου πατήσεις ή ακουμπήσεις είναι γεμάτο τρίχες το σπίτι. Το οποίο σκυλί βεβαίως με τα ίδια πόδια βγαίνει ελεύθερα και στην αυλή τους. Αλλά εμάς μας φωνάζει από το κήπο να βγάλουμε τα παπούτσια μόλις φτάσουμε στην εξώπορτα. Βρες λογική εκεί στο τί έχω πατήσει εγώ στο δρόμο Μέση λογική φιλοζωωου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα