imr Δημοσ. Σάββατο στις 01:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:55 μμ 5 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλο, στα ισα κοντραρει μια νιβαρα Αν του βάλεις ένα καλό λάστιχο πραγματικά πάει παντού. 1
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλο, στα ισα κοντραρει μια νιβαρα Χαχα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά δεν υπάρχει σαν ιδέα το 4x4, είναι απλά αχρειαστο. Το Pandaκι μου δίνει και την ιδέα ότι είναι ελαφρώς υψηλότερο από τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας; Θα βοηθούσε σημαντικά τα γέρικα γόνατα 23 minutes ago, imr said: Έχει χώρους (για την κατηγορία του) και αντέχει πολύ ξύλο. Είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία. Φτηνά ανταλλακτικά και σέρβις. Το 4*4 πάει σε άλλη εντελώς κατηγορία, κατσίκι εντελώς. Αν δεν σε νοιαζουν οι χώροι εγώ θα πήγαινα ( θα πάω δλδ γιατί και εγώ ψάχνω για μικρό να πηγαίνω δουλειά) σε up. Οικονομικό αξιόπιστο και πολύ καλη συμπεριφορά σε εθνική πάρα το μέγεθος του. Βασικά αν δεν θες euro 6 είναι και αρκετά πιο οικονομικά χωρίς μεγάλες διαφορες Δλδ Panda Vs Up/Citigo προς τα πού φέρνει η ζυγαριά; Έχω μια ενδόμυχη απέχθεια για VAG, από τότε που στο νεοαποκτηθεν Πολακι μου κάποτε έπεσε το παράθυρο και δεν ξανασηκωθηκε.... Επεξ/σία Σάββατο στις 02:06 μμ από tutuyo 1
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ 11 λεπτά πριν, tutuyo είπε Χαχα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά δεν υπάρχει σαν ιδέα το 4x4, είναι απλά αχρειαστο. Το Pandaκι μου δίνει και την ιδέα ότι είναι ελαφρώς υψηλότερο από τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας; Θα βοηθούσε σημαντικά τα γέρικα γόνατα μου Δλδ Panda Vs Up/Citigo προς τα πού φέρνει η ζυγαριά; Έχω μια ενδόμυχη απέχθεια για VAG, από τότε που στο νεοαποκτηθεν Πολακι μου κάποτε έπεσε το παράθυρο και δεν ξανασηκωθηκε.... panda. 2
imr Δημοσ. Σάββατο στις 02:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:12 μμ 12 minutes ago, tutuyo said: Χαχα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά δεν υπάρχει σαν ιδέα το 4x4, είναι απλά αχρειαστο. Το Pandaκι μου δίνει και την ιδέα ότι είναι ελαφρώς υψηλότερο από τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας; Θα βοηθούσε σημαντικά τα γέρικα γόνατα Δλδ Panda Vs Up/Citigo προς τα πού φέρνει η ζυγαριά; Έχω μια ενδόμυχη απέχθεια για VAG, από τότε που στο νεοαποκτηθεν Πολακι μου κάποτε έπεσε το παράθυρο και δεν ξανασηκωθηκε.... Το panda είναι αρκετά πιο ψηλό και πρακτικό ειδικά για μεγάλες ηλικίες ειναι ότι πρέπει για μπες βγες. Τα up και citigo δεν έχουν θέματα αξιοπιστίας γιατί δεν έχουν και πολλά πράγματα να πάνε στραβά ατμοσφαιρικά τρικυλινδρα σπαρτιατικα είναι. 1
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ 14 minutes ago, Ukforthemoment said: panda. Κι εσύ τέκνον Βρούτε;😉 Οκ τώρα βγαίνει μια άκρη καθώς υπάρχει καθολική αποδοχή του Panda. Αν όντως είναι υψηλότερο, θα παίξει σημαντικό ρόλο και για τους παππούδες Υπερνικώντας την αμφιβολία μου για Italian engineering, (τους τρώω στην μάπα σε άλλο τομεα, telecoms εδώ και χρόνια) θα εστιάσω την έρευνα μου εκεί Σαν εναλλακτική κρατάω τα Up/Citigo
zio10 Δημοσ. Σάββατο στις 03:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:01 μμ 10 ώρες πριν, NickTG είπε Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα. Και ας θέλουν και λάστιχα. Σίγουρα, απλά θέλει περισσότερο ψάξιμο από την άποψη το το συγκεκριμένο είχε γνωστό ιστορικό. Γενικά όμως, πιστεύω ότι μια καλή λύση θα ήταν η υποχρεωτική απόσυρση - απαγορεύση κυκλοφορίας σε δημόσιους δρόμους. Δεν μπορεί να πήρες ένα αμάξι το '60 που τότε ήταν οκ να το κυκλοφορείς και να κυκλοφορείς ακόμα. Αλλάζουν τα δεδομένα όπως σε όλα τα πράγματα.
gakost Δημοσ. Σάββατο στις 06:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:21 μμ Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και το Honda Jazz. Μπροστα στο panda θα σου φανεί διαστημόπλοιο ειδικά αν το οδηγήσεις.Απο χώρους και πρακτικότητα δεν θα βρεις καλύτερο. Και απο θέμα αξιοπιστίας ειναι πολύ καλό. Μειονέκτημα οτι κρατάνε τιμή και θα δυσκολευτείς να βρεις καλό αυτοκινητο σε καλή τιμή. Σαν άλλη επιλογή θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Hyundai i20 καλό σε όλους τους τομείς και βρίσκεις όσα θες 7,8 ετών στα χρήματα που διαθέτεις. Και τα 2 τα θεωρω ανώτερα απο το Panda που ειναι το ίδιο μοντέλο ουσιαστικά απο το 2011 1
RedEnergy Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 μμ Το Jazz εννοείται ανώτερο από το Panda, αλλά για τη συγκεκριμένη χρήση + την τιμή + κόστος ανταλλακτικών, εννοείται Panda. Και είμαι βαμμένος Hondaκιας στα τετράτροχα, με κάθε γενιά Civic από 2004 και μετά να έχει περάσει από τα χέρια μου. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 μμ 3 ώρες πριν, gakost είπε Honda Jazz Ειχε μια κοπελα ενα τετοιο αυτοματο cvt τι σκατα ηταν χαλια μαυρα
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ 3 hours ago, gakost said: Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και το Honda Jazz. Μπροστα στο panda θα σου φανεί διαστημόπλοιο ειδικά αν το οδηγήσεις.Απο χώρους και πρακτικότητα δεν θα βρεις καλύτερο. Και απο θέμα αξιοπιστίας ειναι πολύ καλό. Μειονέκτημα οτι κρατάνε τιμή και θα δυσκολευτείς να βρεις καλό αυτοκινητο σε καλή τιμή. Σαν άλλη επιλογή θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Hyundai i20 καλό σε όλους τους τομείς και βρίσκεις όσα θες 7,8 ετών στα χρήματα που διαθέτεις. Και τα 2 τα θεωρω ανώτερα απο το Panda που ειναι το ίδιο μοντέλο ουσιαστικά απο το 2011 Ευχαριστώ για το σχολιο αλλά οχι παιδιά άμα το ανοίξουμε θα χάσω την μπάλα Άντε μέχρι και i10/picanto, αν και το i10 όταν είχα πάει να το αγοράσω καινούριο το '15 μου φάνηκε πολύ ψεύτικο. Περιέργως η άδεια του του είναι μόνο για 4 άτομα, καλά όχι ότι θα μπουν ποτέ 5 απλά μου έκανε εντύπωση
gakost Δημοσ. Σάββατο στις 11:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:57 μμ 1 hour ago, tutuyo said: Ευχαριστώ για το σχολιο αλλά οχι παιδιά άμα το ανοίξουμε θα χάσω την μπάλα Άντε μέχρι και i10/picanto, αν και το i10 όταν είχα πάει να το αγοράσω καινούριο το '15 μου φάνηκε πολύ ψεύτικο. Περιέργως η άδεια του του είναι μόνο για 4 άτομα, καλά όχι ότι θα μπουν ποτέ 5 απλά μου έκανε εντύπωση Το i10 η βασική έκδοση ειναι (νομίζω ακόμη και σημερα) 4 θέσεων και έρχεται με 2 ζώνες πισω και 2 προσκέφαλα. Οταν το παραγγελνεις καινουργιο αν θες πληρώνεις κάτι ψηλά κανα 200ρι αν θυμάμαι καλά και έρχεται με 3 προσκέφαλα και ζώνες και η άδεια ειναι για 5 άτομα. 1
korakios Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:44 πμ 12 ώρες πριν, tutuyo είπε Panda προκρινεται και απο την συζυγο ως το πιο γλυκουλι😑 τζιζας δλδ ενα αμαξι πας να παρεις και εχουν ολοι αποψη panda 1200άρι και υγραέριο την 1η μέρα . Υπόψιν είναι "φθηνό" αμάξι , οπότε μην περιμένεις ηχομόνωση . Στα συν οτι έχει πάμφθηνα ανταλλακτικά που βρίσκεις παντού . Στα πλην μπορεί να σου βγάλει θέμα το τιμόνι , α , επίσης αν είσαι απο αυτούς που κοιτάνε τα τεστ ασφαλείας , έχει μηδέν . 7 ώρες πριν, gakost είπε Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και το Honda Jazz. Μπροστα στο panda θα σου φανεί διαστημόπλοιο ειδικά αν το οδηγήσεις.Απο χώρους και πρακτικότητα δεν θα βρεις καλύτερο. Και απο θέμα αξιοπιστίας ειναι πολύ καλό. Μειονέκτημα οτι κρατάνε τιμή και θα δυσκολευτείς να βρεις καλό αυτοκινητο σε καλή τιμή. Σαν άλλη επιλογή θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Hyundai i20 καλό σε όλους τους τομείς και βρίσκεις όσα θες 7,8 ετών στα χρήματα που διαθέτεις. Και τα 2 τα θεωρω ανώτερα απο το Panda που ειναι το ίδιο μοντέλο ουσιαστικά απο το 2011 jazz είναι κορυφαίο , το i20 πολύ τίμιο αλλά καμία σχέση με μικρό αμάξι . Το panda είναι απλά ένα panda , δεν ξέρω γιατί το κάνεις σύγκριση 😂 11 ώρες πριν, tutuyo είπε Αν όντως είναι υψηλότερο, θα παίξει σημαντικό ρόλο και για τους παππούδες Η cng έκδοση που έχω , φορά αναρτήσεις απο το 4x4 και όντως βολεύει ηλικιωμένους μιας και δε βουλιάζουν για να μπουν . Ειδικά όταν βγαίνουν είναι ευκολία . (εγώ ξεσυνήθισα και πήγα να βγω απο accent που έτυχε να οδηγήσω πρόσφατα και ζορίστικα να βγω 😂) Δεν νομίζω όμως οι απλές εκδόσεις να είναι τόσο ψηλές . Έφαγα σκάλωμα τώρα μιας και έχει φίλη μου το 1200άρι ~2010 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα