Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε δύο που καλύπτουν το μπάτζετ μου και το ότι θέλω να ναι όσο το δυνατόν πιο καινούργια γίνεται και ελληνικής αντιπροσωπείας πρώτο χέρι. Το ένα είναι ένα Skoda fabia TDI 1.4 90 hp του 18 με 140000km και το άλλο ένα seat Ibiza 1.0 Tsi 90 hp του 19 με 160000km Χιλιόμετρα κάνω γύρω στις 10000 το χρόνο αλλά αρκετά από αυτά στην Αθήνα. Μια βοήθεια κάποιος?

Δημοσ.

TDi και πόλη δεν ειναι καλος συνδυασμος. Λιγα επισης τα 10Κ χιλιομετρα/ετος για να δεις οικονομικη διαφορα με το ντιζελ.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα χιλιόμετρα φίλος δεν θα αγόραζα αμάξι εκτός και ειδικά diesel. Τρεις φορές παραπάνω επειδή είναι και πόλη. 

Πόλη μόνο βενζίνης. Υβριδικό ή μικρό βενζίνης κάνουν άψογα τη δουλειά τους. 

Πάρε κάτι με λιγότερα χιλιόμετρα. Αυτά δείχνουν να έχουν δουλευτεί πολύ. 

Δημοσ.

κατι σε hybrid βρες η κατι πολυ μικρο βενζινης 

10.000 και πολη? αν παρεις tdi θα μαθεις τη σημαινει λαθος εργαλεια για λαθος εργασιες

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Πόλη μόνο βενζίνης. Υβριδικό ή μικρό βενζίνης κάνουν άψογα τη δουλειά τους. 

με υγραέριο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Black Demis είπε

αν ειναι απο μαμα ναι με τα χιλια

ανάλογα τις προσωπικές εμπειρίες . Υπάρχουν κάποιοι που πήραν κούτα και το κάνανε μετατροπή , άλλοι λένε το οτι φταίει το lpg που ξίνισε το γάλα ....

Σίγουρα υπάρχουν παπαντζήδες εγκαταστάτες , ακόμα και καλά συνεργεία που μπορεί να αλλάξουν υπάλληλο και να κάνει τσαπατσουλιές κτλ κτλ  

Δημοσ.
8 minutes ago, korakios said:

ανάλογα τις προσωπικές εμπειρίες . Υπάρχουν κάποιοι που πήραν κούτα και το κάνανε μετατροπή , άλλοι λένε το οτι φταίει το lpg που ξίνισε το γάλα ....

Σίγουρα υπάρχουν παπαντζήδες εγκαταστάτες , ακόμα και καλά συνεργεία που μπορεί να αλλάξουν υπάλληλο και να κάνει τσαπατσουλιές κτλ κτλ  

αν κανεις πραγματική μετατροπη ναι οκ (θα αλλαξεις πολλά πράγματα στο αυτοκίνητο) αν απλά βαλεις αέριο και πρόγραμμα οπως κανουν περρισοτεροι.... 9 στους 10 κινητήρες δεν ειναι σε θεση να τα βγάλουν πέρα μακροχρόνια 

βεβαια με τα χιλομετρα που κανει ο τσ τι το σιζηταμε για μετατροπες κλπ hybrid και τελος ειναι η απαντηση και στην χειροτερη ελαφρυ βενζινης 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

9 στους 10 κινητήρες δεν ειναι σε θεση να τα βγάλουν πέρα μακροχρόνια 

😂😂😂🤣🤪

5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

βεβαια με τα χιλομετρα που κανει ο τσ τι το σιζηταμε για μετατροπες

~5€/100χλμ διαφοράς , η τσέπη του καθενός είναι διαφορετική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα λάθος που δεν έδωσα το μπάτζετ εξαρχής για να έχουν και μια βάση οι συγκρίσεις. 10κ ταβάνι με έμφαση στα πιο χαμηλά! Υγραέριο και λοιπά δεν θέλω. Ψυχολογικό το θέμα περισσότερο γιατί έχω δύο παιδιά πίσω και δεν μαρεσει η ιδέα να έχω μπουκάλα υγραερίου!

Επεξ/σία από hid3
Δημοσ.
1 hour ago, hid3 said:

Έκανα λάθος που δεν έδωσα το μπάτζετ εξαρχής για να έχουν και μια βάση οι συγκρίσεις. 10κ ταβάνι με έμφαση στα πιο χαμηλά! Υγραέριο και λοιπά δεν θέλω. Ψυχολογικό το θέμα περισσότερο γιατί έχω δύο παιδιά πίσω και δεν μαρεσει η ιδέα να έχω μπουκάλα υγραερίου!

Το αυτοκινητο με LPG δεν κανει μπαμ. Υγραέριο δεν επιλεγεις αν δεν θες να ασχολεισαι με τον καθε εγκαταστατη ή φοβασαι για τον κινητηρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hid3 είπε

Μπουκάλα έχει το φυσικό αέριο. 10 χρόνια κι εγώ έχω.. επίσης ειδικά αν βρεις εργοστασιακό θα δίνεις 6€/100 χλμ  τζάμπα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hid3 είπε

Αλλά σ αρέσει να έχεις 45 λίτρα του πιο εύφλεκτου και πτητικού υγρού στον πλανήτη

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αλλά σ αρέσει να έχεις 45 λίτρα του πιο εύφλεκτου και πτητικού υγρού στον πλανήτη

Σε αυτό τον πλανήτη , η βενζίνη , τα τελευταία 100 χρόνια περίπου , είναι σε δοχείο , συνήθως εκτός του αυτοκίνητου , αρέσει δεν αρέσει και φυσικά δεν είναι  το πιο εύφλεκτο και πτητικό υγρό στον πλανήτη, αλλά ένα από τα εύφλεκτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...