vps Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 πμ (επεξεργασμένο) Ψάχνω app για μια παλιά camera turbox... είχα ένα σε παλαιότερη συσκευή αλλά... χάλασε.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατί μου έσπασαν τα νεύρα... Η ίδια η κάμερα δείχνει ότι συνδέεται στο δίκτυο... αλλά πρόγραμμα παρακολούθησης τίποτα Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:41 πμ από vps
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Ποια είναι; Η Inspector IIPC-30HD; Γιατί δεν βάζεις πάλι την ίδια εφαρμογή και στη νέα συσκευή; Τι πρόβλημα υπάρχει; 1
vps Δημοσ. Πέμπτη στις 02:44 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:44 μμ Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Ναι η IIPC-30HD είναι Έχω χάσει το προγραμματάκι για adroit κινητά Στο ψάξιμο στο internet μου βγάζει ...τα οποία όμως δε την βρίσκουν έχω φάει 2-3 ώρες
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Δοκίμασε να την κάνεις reset, και μετά να κάνεις τη διαδικασία απ' την αρχή (όπως τα γράφει στο manual) για την σύζευξη κάμερας-εφαρμογής. Στο manual είδα πως αναφέρει μόνο το VLC. Μπορείς να δοκιμάσεις και τα tinyCam Monitor, IP Cam Viewer. 1
vps Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Δυστυχώς δεν σεταρεται με κανένα από τα παραπάνω Πάντα υπάρχει κάτι που εμποδίζει την επικοινωνία παρόλο που τη βρίσκω στο LAN
chvnce Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις σε πρώτη φάση, είναι να δεις αν παίζει τοπικά, με την τοπική IP της. Βήμα του εγχειριδίου: Πρόσβαση μέσω LAN. Τα υπόλοιπα βήματα τα χρειάζεσαι για απομακρυσμένη σύνδεση. Το εγχειρίδιο έχει όλα τα βήματα αναλυτικά, και με εικόνες. Δεν μπορώ να σου πω κάτι διαφορετικό ή παραπάνω από αυτά. Προφανώς, κάτι κάνεις λάθος ή παραλείπεις κομμάτια. Άνοιξε το εγχειρίδιο και πήγαινέ το βήμα-βήμα από την αρχή. Χρησιμοποίησε και το VLC, που σου το προτείνει κι έχει και εικόνες. Αν τα κάνεις όλα σωστά και πάλι αποτυγχάνει, δες μήπως έχεις κάποιον περιορισμό πχ 2.4GHz.
vps Δημοσ. Παρασκευή στις 02:57 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:57 μμ Έχεις κάπου το εγχειρίδιο Το ψάχνω αλλ 5 ώρες πριν, chvnce είπε Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις σε πρώτη φάση, είναι να δεις αν παίζει τοπικά, με την τοπική IP της. Βήμα του εγχειριδίου: Πρόσβαση μέσω LAN. Τα υπόλοιπα βήματα τα χρειάζεσαι για απομακρυσμένη σύνδεση. Το εγχειρίδιο έχει όλα τα βήματα αναλυτικά, και με εικόνες. Δεν μπορώ να σου πω κάτι διαφορετικό ή παραπάνω από αυτά. Προφανώς, κάτι κάνεις λάθος ή παραλείπεις κομμάτια. Άνοιξε το εγχειρίδιο και πήγαινέ το βήμα-βήμα από την αρχή. Χρησιμοποίησε και το VLC, που σου το προτείνει κι έχει και εικόνες. Αν τα κάνεις όλα σωστά και πάλι αποτυγχάνει, δες μήπως έχεις κάποιον περιορισμό πχ 2.4GHz. Υπάρχει κάπου το εγχειρίδιο ...γιατί ψάχνοντας μου βγάζει το προηγούμενο μοντέλο ΙΙPC-20
chvnce Δημοσ. Παρασκευή στις 03:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:01 μμ Κατέβασέ το απ' το plaisio. Κλικ εδώ. Τα έχει όλα αναλυτικά. 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα