Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα. αγόρασα αυτό το powerbank Intenso 10.000mah. Εχω φορτιστή 5v/2A. καλώδιο έχω στα 3Α για την φόρτιση. Κάνει ο φορτιστής ή θα έχω θέμα, πχ υπερθέρμανση? Για να μην αγοράζω αλλο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. αγόρασα αυτό το powerbank Intenso 10.000mah. Εχω φορτιστή 5v/2A. καλώδιο έχω στα 3Α για την φόρτιση. Κάνει ο φορτιστής ή θα έχω θέμα, πχ υπερθέρμανση? Για να μην αγοράζω αλλο. Ευχαριστώ!

μια χαρά κάνει.Φορτιστής σύγχρονου κινητού το φορτίζει μια χαρά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

μια χαρά κάνει.Φορτιστής σύγχρονου κινητού το φορτίζει μια χαρά.

είναι φορτιστές απο παλιότερα κινητά. Δεν υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση υπόψιν. ειναι στα 2Α όμως.ευχαριστω!

Δημοσ.

Γενικά αν το κινητό σου τραβάει ως 15w για φόρτιση είναι κομπλέ. Ποιο κινητό είναι? Αν πάει να τραβήξει παραπάνω ίσως ζεσταθεί λίγο το καλώδιο αλλά τα φτιάχνουν συνήθως με τέτοιο τρόπο που να υποστηρίζει "ξύλο"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το δεις και στην πραξη βεβαια αλλά εγώ ενα για ενα powerbank huawei 10000 που πήρα μπορώ να φορτίσω μόνο με τον samsung 15w φορτιστή, οι παλιότεροι samsung (s9 και s10) των 2Α δεν το φορτίζουν, ανάβει απλώς το πρώτο λαμπάκι.. και δεν ειναι θεμα καλωδιου, το δοκίμασα και με το καλώδιο του 15άρη φορτιστή, είναι μάλλον αδύναμος ο ίδιος ο φορτιστής

Επεξ/σία από pp6210

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...