tzitzikas2 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 πμ καλημέρα. αγόρασα αυτό το powerbank Intenso 10.000mah. Εχω φορτιστή 5v/2A. καλώδιο έχω στα 3Α για την φόρτιση. Κάνει ο φορτιστής ή θα έχω θέμα, πχ υπερθέρμανση? Για να μην αγοράζω αλλο. Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 πμ Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε καλημέρα. αγόρασα αυτό το powerbank Intenso 10.000mah. Εχω φορτιστή 5v/2A. καλώδιο έχω στα 3Α για την φόρτιση. Κάνει ο φορτιστής ή θα έχω θέμα, πχ υπερθέρμανση? Για να μην αγοράζω αλλο. Ευχαριστώ! μια χαρά κάνει.Φορτιστής σύγχρονου κινητού το φορτίζει μια χαρά.
tzitzikas2 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:39 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:39 πμ Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε μια χαρά κάνει.Φορτιστής σύγχρονου κινητού το φορτίζει μια χαρά. είναι φορτιστές απο παλιότερα κινητά. Δεν υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση υπόψιν. ειναι στα 2Α όμως.ευχαριστω!
Pstathece Δημοσ. Παρασκευή στις 05:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:56 μμ Γενικά αν το κινητό σου τραβάει ως 15w για φόρτιση είναι κομπλέ. Ποιο κινητό είναι? Αν πάει να τραβήξει παραπάνω ίσως ζεσταθεί λίγο το καλώδιο αλλά τα φτιάχνουν συνήθως με τέτοιο τρόπο που να υποστηρίζει "ξύλο"
pp6210 Δημοσ. Σάββατο στις 08:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:23 μμ (επεξεργασμένο) θα το δεις και στην πραξη βεβαια αλλά εγώ ενα για ενα powerbank huawei 10000 που πήρα μπορώ να φορτίσω μόνο με τον samsung 15w φορτιστή, οι παλιότεροι samsung (s9 και s10) των 2Α δεν το φορτίζουν, ανάβει απλώς το πρώτο λαμπάκι.. και δεν ειναι θεμα καλωδιου, το δοκίμασα και με το καλώδιο του 15άρη φορτιστή, είναι μάλλον αδύναμος ο ίδιος ο φορτιστής Επεξ/σία Σάββατο στις 08:24 μμ από pp6210
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα