peggyvthlk5 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους! Εγώ τώρα τελειώνω το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και δε μου αρέσει ο προγραμματισμός,η ανάλυση δεδομένων,τα μαθηματικά (τα οικονομικά ναι) και η τεχνητή νοημοσύνη πάλι λόγω μαθηματικών. Θα μου πείτε τι κάνω σε αυτό το τμήμα. Θα σας απαντήσω ότι μπήκα με τελείως άλλες προσδοκίες και κατέληξα να κάνω πράγματα που δε με ελκύουν. Σαν άτομο είμαι πάρα πολύ δημιουργική και ασχολούμαι με ζωγραφική, σχέδιο, υποκριτική και συγγραφή. Μέσω του τμήματος έχω πάρει και τα επιλεγόμενα εκπαιδευτικά μαθήματα για να πάρω την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια και επίσης έχω κάνει την πρακτική μου στο Κολέγιο Αθηνών ως support στο τμήμα του IT. Ναι μεν είμαι μικρή (είμαι 23) οπότε γνωρίζω πως κάποιοι θα μου πείτε ότι έχω ακόμα πολύ καιρό να σπουδάσω κάτι εντελώς καινούριο, αλλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία για κατατακτήριες για δεύτερο πτυχίο ή να πληρώσω σε κάποιο ιδιωτικό για τον ίδιο λόγο. Κυρίως επειδή εργάζομαι και τα 5 χρόνια που σπουδάζω οπότε δε θα μπορούσα να παρακολουθήσω κάτι τέτοιο. Οπότε θέλω να προχωρήσω σε ένα μεταπτυχιακό που θα μου αρέσει, θα μου ταιριάζει και θα είναι το εισιτήριο μου για να κάνω κάτι μελλοντικά στο οποίο θα είμαι καλή. Επειδή έχω ήδη τη βάση σε πληροφορική/τεχνολογία λόγω του πτυχίου μου, θα ήθελα να συνδυάσω αυτήν την βάση με κάτι που μου ταιριάζει στο δημιουργικό ή/και εκπαιδευτικό/διοικητικό κομμάτι, δηλαδή να μην κάνω μια τελείως διαφορετική στροφή καριέρας για να έχει μια αξία το πτυχίο. Κοιτάζω τομείς όπως digital marketing, branding εταιρειών, πληροφορική διακυβέρνηση, e-campaigning, διοίκηση/οικονομία και εκπαίδευση (stem/διοίκηση). Βάση του προφίλ μου θα το εκτιμούσα αν θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να με καθοδηγήσει/συμβουλέψει και μετά να μου προτείνει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από πανεπιστήμια τα οποία είναι αναγνωρισμένα (δημόσια) και έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση (ή ακόμα καλύτερα και συνεργαζόμενες εταιρείες για ευκαιρίες πρακτικής). Μένω Αθήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να πάω σε άλλη πόλη για να σπουδάσω οπότε θα ήθελα διά ζώσης προτάσεις από πανεπιστήμια εντός της Αττικής, αλλιώς εξ αποστάσως προτάσεις από άλλα ελληνικά πανεπιστήμια εκτός Αθήνας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει και έχει διαβάσει μέχρι εδώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα