Προς το περιεχόμενο

Logitech combo touch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το ipad pro M2 11' , το οποίο είχα πάρει μεταχειρισμένο και μαζί μεταξύ άλλων θηκών είχε και το logitech combo touch (το μοντέλο με το fabric γιατί νομίζω ότι υπάρχει άλλο μοντέλο για τα νεότερα ipad). Δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει τα πατήματα μου με το πληκτρολόγιο, παρόλα αυτά χρησιμοποιώ τη θήκη μόνιμα στο ipad γιατί με βολεύει και έχω και την επιλογή να κουμπώσω άμεσα το πληκτρολόγιο αν το χρειάζομαι. Επίσης όταν δεν το χρησιμοποιώ το κουμπώνω στο πληκτρολόγιο για προστασία.

ενώ το πληκτρολόγιο είναι σε άριστη κατάσταση, λογικό θα μου πεις αφού δεν κάνεις και πολύ χρήση, η θήκη σε δύο σημεία έχει φθορές περιμετρικά. Η μία είναι στην πλευρά που είναι και τα pins του πληκτρολογίου. έχει κάνει ένα χαμόγελο η σιλικόνη που είναι περιμετρικά, ενώ η δεύτερη έχει σηκωθεί λίγο η σιλικόνη στο σημείο που κάνει την εγκοπή για το Pencil, δίπλα στα volume buttons.

Καθαρά αισθητικό προς το παρόν το πρόβλημα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν θα μπορούσα να απευθυνθώ στη logitech για αντικατάσταση της θήκης και πόσο μπορεί να κοστίζει. Εννοείται είναι εκτός εγγύησης.

Στην ελληνική σελίδα υποστήριξης της εταιρείας έχει τηλέφωνο αλλά μιλάνε μόνο αγγλικά  και το chatbot δεν μιλάει ελληνικά. Δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά αλλά δεν θέλω να φάω την ώρα μου στα τηλέφωνα και στα chatbots και στο τέλος να μην βγάλω άκρη...

Δημοσ.

Απαντώ στο δικό μου μήνυμα σε περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος μελλοντικά.

TLDR: Δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Αναλυτικά: Μίλησα με το chatbot, εννοείται δεν έβγαλα άκρη και μίλησα με κανονικό ανθρωπο πάλι στο chat. 

Ούτε αυτός ήταν υπεύθυνος και μου άνοιξε ένα ticket για να συνεχιστεί εκεί η επικοινωνία.

Εκεί έκανα ξανά περιγραφή του προβλήματος, έστειλα και φωτογραφίες, αλλά τελικά δεν υπάρχουν spare parts για το προιόν, ούτε για δωρεάν αλλά και ούτε για επι πληρωμή αντικατάσταση.

Μου προσέφεραν ένα κουπόνι 20% για μελλοντική αγορά από το site τους. Την αρνήθηκα, ευχαρίστησα ευγενικά την κοπέλα που δεν φταίει σε τίποτα, και έκλεισα την επικοινωνία.

Υγ.: για το συγκεκριμένο προιόν οι περιπτώσεις που καλύπτονται εντός εγγύησης είναι οι παρακάτω:

-Letters are worn on keycaps
-Loose or fully broken keycaps
-Clips that secure tablet in place no longer safely hold the tablet
-Kickstand no longer supports the tablet

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...