Dorian Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Έχουν βγει ΑΙ agents να χειριζονται μαζι με τον χρήστη του PC πχ να του δειχνουν πως γινεται κατι μηνυματα επιδειξη μαθησης διαδικασιών, κουνωντας το ποντίκι με μηνύματα.
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Dorian είπε Έχουν βγει ΑΙ agents να χειριζονται μαζι με τον χρήστη του PC πχ να του δειχνουν πως γινεται κατι μηνυματα επιδειξη μαθησης διαδικασιών, κουνωντας το ποντίκι με μηνύματα. Ναι, αλλά βλέποντας πως λίγοαν την αφήσεις την ΑΙ έχουμε περιπτώσεις σαν τον Grock, εγώ δεν θα τα εμπιστευόμουν. Source, έχω διδακτορικό στο ΑΙ και αναρωτιέμαι πως τα εμπιστεύονται οι χρήστες.
NiKoSmile Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Πείτε και τα καλύτερα agents ανά κατηγορία. Αν του λες κανε εκείνο, κάνε το άλλο συγκεκριμένες ώρες... γιατί όχι 😁
Dorian Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 21 ώρες πριν, Sheogorath είπε Ναι, αλλά βλέποντας πως λίγοαν την αφήσεις την ΑΙ έχουμε περιπτώσεις σαν τον Grock, εγώ δεν θα τα εμπιστευόμουν. Source, έχω διδακτορικό στο ΑΙ και αναρωτιέμαι πως τα εμπιστεύονται οι χρήστες. Δεν ειναι κρισιμα μηχανήματα, κυρίως εκπαίδευσης προσωπικού στην χειρότερη να φάνε φορμάτ. Τώρα αν ξεκινήσει από αυτά η επανάσταση του skynet ελπίζω να με συγχωρήσετε αν συμβεί. Κάποιο παράδειγμα που να έχει καλή αυτονομία με μην Πρέπει να τα κάνεις όλα script. Αν ειναι να φας περισσότερο χρόνο να τα προετοιμάσεις καλύτερα το κλασικό να πηγαινεις από πα΄νω. Διδακτορικό στην ΑΙ μπράβο. Στα LLM; δεν εχεις κίνδυνο μεχρι να το τελειώσεις να εχουν αλλάξει εντελώς τα πράγματα.
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Dorian είπε Δεν ειναι κρισιμα μηχανήματα, κυρίως εκπαίδευσης προσωπικού στην χειρότερη να φάνε φορμάτ. Τώρα αν ξεκινήσει από αυτά η επανάσταση του skynet ελπίζω να με συγχωρήσετε αν συμβεί. Κάποιο παράδειγμα που να έχει καλή αυτονομία με μην Πρέπει να τα κάνεις όλα script. Αν ειναι να φας περισσότερο χρόνο να τα προετοιμάσεις καλύτερα το κλασικό να πηγαινεις από πα΄νω. Διδακτορικό στην ΑΙ μπράβο. Στα LLM; δεν εχεις κίνδυνο μεχρι να το τελειώσεις να εχουν αλλάξει εντελώς τα πράγματα. Το τέλειωσα πριν γίνουν διάσημα τα LLM, το 22. Ήδη έχουν αλλάξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα