Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, βρίσκομαι σε σύγχυση μιας και δεν έχω Ίντερνετ διότι κάποιος έδωσε το πράσινο φως ότι η αναβάθμιση της γραμμής μου πραγματοποιήθηκε, ενώ δεν έχω καν αναμονή στην πολυκατοικία! Για να βάλω τα πράγματα σε μια χρονική σειρά:

Αίτηση με voucher gigabit στην COSMOTE για αναβάθμιση δικτύου σε FTTH

Επίσκεψη από άτομο της ΖΕΥΞΙΣ για επίβλεψη χώρου/φωτογραφίες, αρχές Ιουνίου.

Μαζί με την πολυκατοικία της δικιάς μου αίτησης τυχαίνει να έχει κάνει αίτηση και η κολλητά δίπλα πολυκατοικία (κρατήστε το αυτό)

Ενημέρωση του ατόμου ώστε οι τεχνικοί να αρχίσουν τις εργασίες μετά τις 5 Ιουλίου διότι δεν μπορούσαμε πιο πριν.

Τέλη Ιουνίου γίνεται το σκάψιμο και άφησαν κάτι καλώδια να κρέμονται (ήλπιζα πως θα τα άφηναν έτσι μέχρι να γίνει η εγκατάσταση)

Τέλη Ιουνίου πάλι ξανά έρχονται τεχνικοί και προς έκπληξη μου, καταλαβαίνω ότι έχουν πάρει όλα τα καλώδια που κρέμονταν και τα πέρασαν σε αναμονή στην δίπλα πολυκατοικία ( λέω δεν μπορεί,κάποιο σχέδιο θα έχουν ή στην τελική θα λειτουργούσε αυτή η αναμονή και για τις 2 πολυκατοικίες? Ή θα ξανά έσκαβαν?)

Παίρνω τηλέφωνο χθες την ΖΕΥΞΙΣ να δω ποτέ με το καλό θα έρθουν , με ενημερώνουν ότι λόγω αιτήματος μου θα έρθουν τον Αύγουστο, τους είπα δεν εννοούσα μήνα μετά τις 5 Ιουλίου και μου έκλεισαν για σήμερα στις 8 30 το πρωί ραντεβού.

Σήμερα βλέπω μήνυμα από την COSMOTE , ότι θα έρθει τεχνικός τους το πρωί, και μετά από λίγο SMS να επιβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα ενεργοποιήθηκε!!! Δεν έχει περάσει καλώδιο στην πολυκατοικία, δεν ήρθε ποτέ τεχνικός , ούτε τις COSMOTE , ούτε και της ΖΕΥΞΙΣ και το καλύτερο ακολουθεί 

Λόγω ενεργοποίησης του πακέτου , αυτή τη στιγμή δεν έχω Ίντερνετ! Καλώ την COSMOTE μου λένε θα το κοιτάξουν κλπ κλπ πάρε και 10gb διότι αν κάνω υπαναχώρηση για να γυρίσω στην παλιά γραμμή θα χάσω το voucher

Ζεύξις έχω πάρει 3 τηλέφωνα , μου λένε θα με πάρουν πίσω , τίποτα 

Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω , βρίσκομαι σε αδιέξοδο, πρέπει να έχουν κάνει σοβαρά λάθη και πολύ πιθανό να μην έχω Ίντερνετ για πολύ καιρό διότι από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να ξανά σκάψουν επειδή πήραν όλα τα καλώδια για την δίπλα πολυκατοικία.

Ενημέρωση : αυτή τη στιγμή, μίση ώρα μετα το post , ήρθε το συνεργείο Ζεύξις με παραδοχή σε λάθος τους , και κοιτάνε μήπως το γυρίσουν σε χαλκό μέχρι αύριο  οπου θα έρθουν για να να ξεκινήσουν τις εργασίες στην δικιά μου πολυκατοικία αλλά και θα γίνει η σύνδεση! Επίσης με ενημέρωσαν ότι η αναμονή που έχει τοποθετήσει στην δίπλα πολυκατοικία είναι κοινόχρηστη!? Και ότι από εκεί θα πάρει η δικιά μου πολυκατοικία οπτική ίνα. 

Τελική ενημέρωση : σήμερα , μία μέρα από όλα αυτά έγιναν όλα fast track και έχω κανονικά σύνδεση με οπτική ίνα.

Επεξ/σία από Arzen
Δημοσ.

Αυτο που έγραψες εδώ, όπως είναι , το βάζεις στο chatgpt να στο κάνει λιγο πιο όμορφο (αν θέλεις) , και το στέλνεις με email σε συνήγορο καταναλωτή και ΕΕΤΤ με cc cosmote και ζεύξις.!

Και καλό κουράγιο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...