Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Αγόρασα σήμερα ένα από Κωτσοβολο και μου είπαν ότι η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημενο τεχνίτη για να ισχύει η εγγύηση Αυτός τι είναι; Ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός Θα κάνει και την αποσυνδέει του χαλασμένου Για να μου στείλουν αυτοί θα περάσουν 4 με 5 μέρες μετά την παράδοση που θα γίνει αύριο.
Morosana Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Θέλει πιστοποίηση για να πάει το λάστιχο της παροχής στην παροχή της αποχέτευσης στην αποχέτευση και το καλώδιο στην πρίζα; 🤣 Να ήταν κουζίνα να το καταλάβω αλλά πλυντήριο υπερβολικό 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πλυντήριο είναι λίγο πιο δύσκολο, ίσως γι'αυτό το λένε. Αν υπάρχει είναι πολύ απλό, όπως το ρούχων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Morosana είπε Θέλει πιστοποίηση για να πάει το λάστιχο της παροχής στην παροχή της αποχέτευσης στην αποχέτευση και το καλώδιο στην πρίζα; 🤣 Να ήταν κουζίνα να το καταλάβω αλλά πλυντήριο υπερβολικό 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πλυντήριο είναι λίγο πιο δύσκολο, ίσως γι'αυτό το λένε. Αν υπάρχει είναι πολύ απλό, όπως το ρούχων. Συμφωνώ και υπάρχει υποδομή για σύνδεση υπάρχει ήδη πλυντήριο που θα φύγει αλλά έτσι μου είπαν Το θέμα είναι ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός; Επεξ/σία 10 Ιουλίου από Γιάννης Platano
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Συμφωνώ και υπάρχει υποδομή για σύνδεση υπάρχει ήδη πλυντήριο που θα φύγει αλλά έτσι μου είπαν Δεν ειναι τοσο δυσκολο παντως
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειναι τοσο δυσκολο παντως Δεν διαφωνώ αλλά το κάνουν για να πάρουν τα κάπου 37 ευρώ Επεξ/σία 10 Ιουλίου από Γιάννης Platano
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Αν φέρει ο Κωτσόβολος τεχνικό δεν σε απασχολεί τι είναι αφού αφού θα τον φέρουν αυτοί ισχύει κανονικά η εγγύηση. Αν φέρεις εσύ δικό σου θα έλεγα υδραυλικό αλλά αφού θα σου κόψει και απόδειξη για να φαίνεται ότι έκανε τη δουλειά παραπάνω από 37 θα πάρει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν φέρει ο Κωτσόβολος τεχνικό δεν σε απασχολεί τι είναι αφού αφού θα τον φέρουν αυτοί ισχύει κανονικά η εγγύηση. Αν φέρεις εσύ δικό σου θα έλεγα υδραυλικό αλλά αφού θα σου κόψει και απόδειξη για να φαίνεται ότι έκανε τη δουλειά παραπάνω από 37 θα πάρει... Ναι αλλά ο Κωτσοβολος θέλει αρκετές μέρες να στείλει δικό του μετά την παράδοση.
mariosnik_ Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Για ποιον λόγο να έρθει τεχνικός να το συνδέσει; Εφόσον υπάρχει υποδομή είναι πανεύκολο, σιγά μην φέρνουμε και τεχνικό για να βιδώσει τον λαστιχένια σωλήνα στην βρύση και να σου βάλει το λάστιχο της αποχέτευσης μέσα στην αποχέτευση του τοίχου. Εκτός κι αν, υπάρχουν άλλες επιπλέον διαδικασίες και τεχνικές δυσκολίες που πρέπει να προηγηθούν και δεν τις έχω πάρει χαμπάρι. 2
hp8 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε από Κωτσοβολο και μου είπαν ότι η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημενο τεχνίτη για να ισχύει η εγγύηση Αυτός τι είναι; Ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός μήπως να ρώταγες αυτούς που το είπαν ?
Morosana Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν διαφωνώ αλλά το κάνουν για να πάρουν τα κάπου 37 ευρώ Δεν τα παίρνουν εσύ τους τα δίνεις και μάλιστα για κάτι τόσο εύκολο. δες το βίντεο που του παίρνει 10 λεπτά γιατί παράλληλα εξηγεί και κράτησε τα 37 για σουβλάκια . Η διαδικασία είναι ίδια είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο είτε πιάτων ή ρούχων
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, Morosana είπε Δεν τα παίρνουν εσύ τους τα δίνεις και μάλιστα για κάτι τόσο εύκολο. δες το βίντεο που του παίρνει 10 λεπτά γιατί παράλληλα εξηγεί και κράτησε τα 37 για σουβλάκια . Η διαδικασία είναι ίδια είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο είτε πιάτων ή ρούχων Αν διάβασες εξήγησα γιατί τα δίνω. Για να με καλύπτει η εγγύηση. Είναι ορος
basilis_k6 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Παρε τον αντιπρόσωπο και ρωτα τον γιατι και απο που και ως που σου ειπαν κατι τετοιο. Εγω παντως οταν το άκουγα αυτο θα το αφηνα εκει και θα τους ελεγα και που να το βαλουν. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν διάβασες εξήγησα γιατί τα δίνω. Για να με καλύπτει η εγγύηση. Είναι ορος Eγγύηση εταιρίας ή του Κοτσου; Αν είναι τόσο σημαντικό κάνε υπομονή μερικές μέρες να στο βάλει ο ειδικός.
lector Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Μη σε παρω στο λαιμο μου, αλλα αν οντως υπαρχει καπου γραμμενος τετοιος ορος, θεωρω πως ειναι καταχρηστικος και αποσκοπει καθαρα στο να εισπραξουν τα 30+ΦΠΑ. Δε θα επρεπε να σπαει την εγγυηση το να βαλεις μονος σου 2 σωληνες. Δεν επεμβαινεις στη συσκευη, εξωτερικη συνδεση κανεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα