Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα ένα από Κωτσοβολο και μου είπαν ότι η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημενο τεχνίτη για να ισχύει η εγγύηση 

Αυτός τι είναι; 

Ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός 

Θα κάνει και την αποσυνδέει του χαλασμένου

Για να μου στείλουν αυτοί θα περάσουν 4 με 5 μέρες μετά την παράδοση που θα γίνει αύριο. 

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θέλει πιστοποίηση για να πάει το λάστιχο της παροχής στην παροχή της αποχέτευσης στην αποχέτευση και το καλώδιο στην πρίζα; 🤣 

Να ήταν κουζίνα να το καταλάβω αλλά πλυντήριο υπερβολικό 

• Haha 1
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πλυντήριο είναι λίγο πιο δύσκολο, ίσως γι'αυτό το λένε. Αν υπάρχει είναι πολύ απλό, όπως το ρούχων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Morosana είπε

Θέλει πιστοποίηση για να πάει το λάστιχο της παροχής στην παροχή της αποχέτευσης στην αποχέτευση και το καλώδιο στην πρίζα; 🤣 

Να ήταν κουζίνα να το καταλάβω αλλά πλυντήριο υπερβολικό 

3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πλυντήριο είναι λίγο πιο δύσκολο, ίσως γι'αυτό το λένε. Αν υπάρχει είναι πολύ απλό, όπως το ρούχων. 

Συμφωνώ και υπάρχει υποδομή για σύνδεση υπάρχει ήδη πλυντήριο που θα φύγει αλλά έτσι μου είπαν 

Το θέμα είναι ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Συμφωνώ και υπάρχει υποδομή για σύνδεση υπάρχει ήδη πλυντήριο που θα φύγει αλλά έτσι μου είπαν 

Δεν ειναι  τοσο δυσκολο παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δεν ειναι  τοσο δυσκολο παντως

Δεν διαφωνώ αλλά το κάνουν για να πάρουν τα κάπου 37 ευρώ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αν φέρει ο Κωτσόβολος τεχνικό δεν σε απασχολεί τι είναι αφού αφού θα τον φέρουν αυτοί ισχύει κανονικά η εγγύηση. 

Αν φέρεις εσύ δικό σου θα έλεγα υδραυλικό αλλά αφού θα σου κόψει και απόδειξη για να φαίνεται ότι έκανε τη δουλειά παραπάνω από 37 θα πάρει... :) 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν φέρει ο Κωτσόβολος τεχνικό δεν σε απασχολεί τι είναι αφού αφού θα τον φέρουν αυτοί ισχύει κανονικά η εγγύηση. 

Αν φέρεις εσύ δικό σου θα έλεγα υδραυλικό αλλά αφού θα σου κόψει και απόδειξη για να φαίνεται ότι έκανε τη δουλειά παραπάνω από 37 θα πάρει... :) 

Ναι αλλά ο Κωτσοβολος θέλει αρκετές μέρες να στείλει δικό του μετά την παράδοση. 

Δημοσ.

Για ποιον λόγο να έρθει τεχνικός να το συνδέσει; Εφόσον υπάρχει υποδομή είναι πανεύκολο, σιγά μην φέρνουμε και τεχνικό για να βιδώσει τον λαστιχένια σωλήνα στην βρύση και να σου βάλει το λάστιχο της αποχέτευσης μέσα στην αποχέτευση του τοίχου. Εκτός κι αν, υπάρχουν άλλες επιπλέον διαδικασίες και τεχνικές δυσκολίες που πρέπει να προηγηθούν και δεν τις έχω πάρει χαμπάρι.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

από Κωτσοβολο και μου είπαν ότι η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημενο τεχνίτη για να ισχύει η εγγύηση 

Αυτός τι είναι; 

Ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός 

μήπως να ρώταγες  αυτούς που το είπαν ?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν διαφωνώ αλλά το κάνουν για να πάρουν τα κάπου 37 ευρώ 

Δεν τα παίρνουν εσύ τους τα δίνεις και μάλιστα για κάτι τόσο εύκολο. δες το βίντεο που του παίρνει 10 λεπτά γιατί παράλληλα εξηγεί και κράτησε τα 37 για σουβλάκια .  Η διαδικασία είναι ίδια είτε  είναι μικρό είτε είναι μεγάλο είτε πιάτων ή ρούχων 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Morosana είπε

Δεν τα παίρνουν εσύ τους τα δίνεις και μάλιστα για κάτι τόσο εύκολο. δες το βίντεο που του παίρνει 10 λεπτά γιατί παράλληλα εξηγεί και κράτησε τα 37 για σουβλάκια .  Η διαδικασία είναι ίδια είτε  είναι μικρό είτε είναι μεγάλο είτε πιάτων ή ρούχων 

Αν διάβασες εξήγησα γιατί τα δίνω. Για να με καλύπτει η εγγύηση. Είναι ορος

Δημοσ.

Παρε τον αντιπρόσωπο και ρωτα τον γιατι και απο που και ως που σου ειπαν κατι τετοιο. Εγω παντως οταν το άκουγα αυτο θα το αφηνα εκει και θα τους ελεγα και που να το βαλουν.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν διάβασες εξήγησα γιατί τα δίνω. Για να με καλύπτει η εγγύηση. Είναι ορος

Eγγύηση εταιρίας ή του Κοτσου;

Αν είναι τόσο σημαντικό κάνε υπομονή μερικές μέρες να στο βάλει ο ειδικός.

Δημοσ.

Μη σε παρω στο λαιμο μου, αλλα αν οντως υπαρχει καπου γραμμενος τετοιος ορος, θεωρω πως ειναι καταχρηστικος και αποσκοπει καθαρα στο να εισπραξουν τα 30+ΦΠΑ. Δε θα επρεπε να σπαει την εγγυηση το να βαλεις μονος σου 2 σωληνες. Δεν επεμβαινεις στη συσκευη, εξωτερικη συνδεση κανεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...