Morosana Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου για τη χαρά της μανουρας αν θες πας στο κατάστημα και αρχιζεις τζάμπα εκτόνωση με καντήλια. Στη θέση σου παράλληλα θα έστελνα ένα ωραίο mail στα κεντρικά που θα ανεφέρω εκβιαστικό και δόλιο cross selling από το τάδε κατάστημα πιθανότατα με παρότρυνση του διευθυντή για να ανεβάσει τις πωλήσεις και κανε και καμία κοινοποίηση.
axe3d Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αύριο θα πάω στο κατάστημα Χαμός προβλέπεται.. Αν και δεν εχω έγγραφη απάντηση από pitsos θα τους πω ότι έχω να δω τι θα μου πουν. Θα τους πω ότι η σημερινή κλίση μου στην pitsos ηχογραφήθηκε για λόγους ελέγχου ποιότητας κλπ κλπ Πολύ μακριά το πας... Και πιστοποιημένος Αινσταιν να κάνει την εγκατάσταση αν η εταιρία που σου δίνει την εγγύηση είναι ότι να ναι δεν θα βρεις άκρη .
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 59 λεπτά πριν, ekrepali είπε Παίρνεις τηλέφωνο στο service της εταιρίας του πλυντηρίου και ρωτάς ποιος είναι ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός στη περιοχή. Μετά τον παίρνεις τηλέφωνο να σου κάνει την εγκατάσταση, ζητάς μικρή απόδειξη για να γλυτώσεις δυο δεκάρες. Και σε περίπτωση που χτύπα ξύλο μελλοντικά έχεις κάποια βλάβη, αυτός ο ίδιος θα έρθει να τη φτιάξει και δε θα μπορεί ο κωτσό ή η εταιρία να υποστηρίξουν ότι η βλάβη οφείλεται σε λανθασμένη εγκατάσταση. Ίδια φάση μου έτυχε σε κλιματιστικό... το πέρασε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός. Μετά από κάνα χρόνο έκανε θόρυβο ανεμιστήρας, παίρνω το service και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν ήταν αν έχει γίνει εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, μήπως μπήκε το κλιματιστικό στραβά κλπ κλπ. Μόλις είπα ο δικός τους εξουσιοδοτημένος έκανε την εγκατάσταση... τους κόπηκε η φόρα. Για πλυντήριο πεταμένα λεφτά είναι ναι, αλλά το λένε οι όροι της εγγύησης. Γιατί αν πχ δε κουμπώσεις καλά τη παροχή νερού στο aquastop, ακριβώς παραδίπλα είναι το φισάκι που έχει ρεύμα. Αν έχεις διαρροή νερού, μπορεί να προκαλέσεις βραχυκύκλωμα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αντιστοίχως σε κλιματιστικά που την εγκατάσταση κάνουν ψυκτικοί, απαγορεύεται ο ψυκτικός να κόψει το καλώδιο ρεύματος για να βάλει μετά καινούργιο σούκο (αυτό γίνεται όταν υπάρχει εξωτερική πρίζα). Ή απαγορεύεται να κόψει το καλώδιο και να το πάει καρφωτό στο κουτί του ρεύματος. Αυτά απαιτούν και ηλεκτρολόγο κατά την εγκατάσταση. Γιατί άμα καεί καμιά πλακέτα , μπορεί η εταιρία να βρει πάτημα για να μη καλύψει την εγγύηση. Ενώ άμα την εγκατάσταση την έκανε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός, δε θα πει στην εταιρία ότι έκοψε το καλώδιο. Άλλη συσκευή το κλιματιστικό, για πλυντήριο πιάτων δεν ισχύει. (Και για το κλιματιστικό δεν ξέρω αν αναφέρεται κάπου γραπτά, απλά η πλειοψηφία των αγοραστών έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να το εγκαταστήσει).
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, axe3d είπε Πολύ μακριά το πας... Και πιστοποιημένος Αινσταιν να κάνει την εγκατάσταση αν η εταιρία που σου δίνει την εγγύηση είναι ότι να ναι δεν θα βρεις άκρη . Και που να ξέρω εγω ότι αυτό ήταν μαλακια του Κωτσοβολου και όχι ορος στην εγγυηση της pitsos; Και κάτι ακόμα Περίμενα την παράδοση σήμερα και είχαν δώσει λάθος κινητό στο σύστημα άρα και στον οδηγό και αν δεν είχα πάρει δύο φορές τηλέφωνο ακόμα θα περίμενα Υπ όψιν ότι για να καταχωρηθεί η παραγγελία μου έστειλαν στο σωστό κινητό χθες δύο sms με κωδικό otp που τους είπα για επιβεβαίωση. Το ψιλιαστηκα και πήρα τηλ γιατί όταν έδινα τηλεφωνικά το κινητό μου στο σύστημα δεν έβρισκε κάτι.
ekrepali Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 6 minutes ago, zio10 said: Άλλη συσκευή το κλιματιστικό, για πλυντήριο πιάτων δεν ισχύει. Οι όροι στην ιστοσελίδα αφορά όλες τις συσκευές... τι θα πει δεν ισχύει στο πληντύριο; https://www.pitsos.gr/eksipiretisi-pelatwn/epektasi-eggiisis/eggiisi-kataskevasti Spoiler 2. Η εγγύηση δεν καλύπτει εύθραυστα εξαρτήματα, όπως γυαλί ή πλαστικό, καθώς και λαμπτήρες. Εξαιρούνται επίσης από την εγγύηση τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε συνήθη χρήση ή άλλες μορφές φυσιολογικής φθοράς. Μικρές αποκλίσεις από την καθορισμένη ποιότητα, οι οποίες δεν επηρεάζουν την αξία και την καταλληλότητα προς χρήση της συσκευής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Οι ζημίες ή ελαττώματα που προκαλούνται από τις χημικές και ηλεκτροχημικές επιπτώσεις του νερού ή/και γενικά προκαλούνται από ανώμαλες περιβαλλοντικές συνθήκες, δεν δημιουργούν υποχρεώσεις από την εγγύηση. Το ίδιο ισχύει και για ζημίες που προκαλούνται από ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας ή για την περίπτωση που η συσκευή έρθει σε επαφή με ακατάλληλες ουσίες. Επίσης δεν υφίσταται εγγύηση για ελαττώματα στη συσκευή που προκαλούνται από ζημίες κατά τη μεταφορά, για την οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι, από λανθασμένη εγκατάσταση και συναρμολόγηση, κακή χρήση, μη οικιακή χρήση, έλλειψη φροντίδας ή μη τήρηση οδηγιών λειτουργίας ή συναρμολόγησης. Η αξίωση από την εγγύηση παύει να υφίσταται εάν οι επισκευές ή οι παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από εμάς για το σκοπό αυτό ή εάν οι συσκευές μας έχουν εφοδιαστεί με ανταλλακτικά, συμπληρώματα ή εξαρτήματα, τα οποία δεν αποτελούν γνήσια εξαρτήματα και εάν η επισκευή ή η παρέμβαση από ένα μη-εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή η ενσωμάτωση εξαρτημάτων που δεν είναι γνήσια, οδήγησε σε ελάττωμα. Έχω δει εταιρίες να αρνούνται να καλύψουν εγγυήσεις για τέτοιους λόγους... απο κει και πέρα κάντε ό,τι νομίζετε.
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Οι όροι στην ιστοσελίδα αφορά όλες τις συσκευές... τι θα πει δεν ισχύει στο πληντύριο; https://www.pitsos.gr/eksipiretisi-pelatwn/epektasi-eggiisis/eggiisi-kataskevasti Απόκρυψη περιεχομένων 2. Η εγγύηση δεν καλύπτει εύθραυστα εξαρτήματα, όπως γυαλί ή πλαστικό, καθώς και λαμπτήρες. Εξαιρούνται επίσης από την εγγύηση τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε συνήθη χρήση ή άλλες μορφές φυσιολογικής φθοράς. Μικρές αποκλίσεις από την καθορισμένη ποιότητα, οι οποίες δεν επηρεάζουν την αξία και την καταλληλότητα προς χρήση της συσκευής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Οι ζημίες ή ελαττώματα που προκαλούνται από τις χημικές και ηλεκτροχημικές επιπτώσεις του νερού ή/και γενικά προκαλούνται από ανώμαλες περιβαλλοντικές συνθήκες, δεν δημιουργούν υποχρεώσεις από την εγγύηση. Το ίδιο ισχύει και για ζημίες που προκαλούνται από ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας ή για την περίπτωση που η συσκευή έρθει σε επαφή με ακατάλληλες ουσίες. Επίσης δεν υφίσταται εγγύηση για ελαττώματα στη συσκευή που προκαλούνται από ζημίες κατά τη μεταφορά, για την οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι, από λανθασμένη εγκατάσταση και συναρμολόγηση, κακή χρήση, μη οικιακή χρήση, έλλειψη φροντίδας ή μη τήρηση οδηγιών λειτουργίας ή συναρμολόγησης. Η αξίωση από την εγγύηση παύει να υφίσταται εάν οι επισκευές ή οι παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από εμάς για το σκοπό αυτό ή εάν οι συσκευές μας έχουν εφοδιαστεί με ανταλλακτικά, συμπληρώματα ή εξαρτήματα, τα οποία δεν αποτελούν γνήσια εξαρτήματα και εάν η επισκευή ή η παρέμβαση από ένα μη-εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή η ενσωμάτωση εξαρτημάτων που δεν είναι γνήσια, οδήγησε σε ελάττωμα. Έχω δει εταιρίες να αρνούνται να καλύψουν εγγυήσεις για τέτοιους λόγους... απο κει και πέρα κάντε ό,τι νομίζετε. Αφού πήρε τηλέφωνο και του είπαν δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο για την εγκατάσταση. 1
ekrepali Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 9 minutes ago, zio10 said: Αφού πήρε τηλέφωνο και του είπαν δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο για την εγκατάσταση. Δηλαδή ό,τι κουταμάρα λέει ένας υπάλληλος στο τηλέφωνο υπερισχύει των όρων που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα; Αν το στείλουν γραπτώς με email (δεν πρόκειται), τότε πάω πάσο. 1
Tsino Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 17 minutes ago, ekrepali said: Οι όροι στην ιστοσελίδα αφορά όλες τις συσκευές... τι θα πει δεν ισχύει στο πληντύριο; https://www.pitsos.gr/eksipiretisi-pelatwn/epektasi-eggiisis/eggiisi-kataskevasti Hide contents 2. Η εγγύηση δεν καλύπτει εύθραυστα εξαρτήματα, όπως γυαλί ή πλαστικό, καθώς και λαμπτήρες. Εξαιρούνται επίσης από την εγγύηση τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε συνήθη χρήση ή άλλες μορφές φυσιολογικής φθοράς. Μικρές αποκλίσεις από την καθορισμένη ποιότητα, οι οποίες δεν επηρεάζουν την αξία και την καταλληλότητα προς χρήση της συσκευής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Οι ζημίες ή ελαττώματα που προκαλούνται από τις χημικές και ηλεκτροχημικές επιπτώσεις του νερού ή/και γενικά προκαλούνται από ανώμαλες περιβαλλοντικές συνθήκες, δεν δημιουργούν υποχρεώσεις από την εγγύηση. Το ίδιο ισχύει και για ζημίες που προκαλούνται από ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας ή για την περίπτωση που η συσκευή έρθει σε επαφή με ακατάλληλες ουσίες. Επίσης δεν υφίσταται εγγύηση για ελαττώματα στη συσκευή που προκαλούνται από ζημίες κατά τη μεταφορά, για την οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι, από λανθασμένη εγκατάσταση και συναρμολόγηση, κακή χρήση, μη οικιακή χρήση, έλλειψη φροντίδας ή μη τήρηση οδηγιών λειτουργίας ή συναρμολόγησης. Η αξίωση από την εγγύηση παύει να υφίσταται εάν οι επισκευές ή οι παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από εμάς για το σκοπό αυτό ή εάν οι συσκευές μας έχουν εφοδιαστεί με ανταλλακτικά, συμπληρώματα ή εξαρτήματα, τα οποία δεν αποτελούν γνήσια εξαρτήματα και εάν η επισκευή ή η παρέμβαση από ένα μη-εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή η ενσωμάτωση εξαρτημάτων που δεν είναι γνήσια, οδήγησε σε ελάττωμα. Έχω δει εταιρίες να αρνούνται να καλύψουν εγγυήσεις για τέτοιους λόγους... απο κει και πέρα κάντε ό,τι νομίζετε. δεν αναφέρει πουθενα οτι πρεπει η εγκατασταση να γινει απο εξουσιοδοτημενο τεχνικο. Λεει ότι δεν καλύπτει σε περίπτωση λανθασμένης εγκατάστασης 1
Morosana Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ekrepali είπε Οι όροι στην ιστοσελίδα αφορά όλες τις συσκευές... τι θα πει δεν ισχύει στο πληντύριο; https://www.pitsos.gr/eksipiretisi-pelatwn/epektasi-eggiisis/eggiisi-kataskevasti Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2. Η εγγύηση δεν καλύπτει εύθραυστα εξαρτήματα, όπως γυαλί ή πλαστικό, καθώς και λαμπτήρες. Εξαιρούνται επίσης από την εγγύηση τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε συνήθη χρήση ή άλλες μορφές φυσιολογικής φθοράς. Μικρές αποκλίσεις από την καθορισμένη ποιότητα, οι οποίες δεν επηρεάζουν την αξία και την καταλληλότητα προς χρήση της συσκευής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Οι ζημίες ή ελαττώματα που προκαλούνται από τις χημικές και ηλεκτροχημικές επιπτώσεις του νερού ή/και γενικά προκαλούνται από ανώμαλες περιβαλλοντικές συνθήκες, δεν δημιουργούν υποχρεώσεις από την εγγύηση. Το ίδιο ισχύει και για ζημίες που προκαλούνται από ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας ή για την περίπτωση που η συσκευή έρθει σε επαφή με ακατάλληλες ουσίες. Επίσης δεν υφίσταται εγγύηση για ελαττώματα στη συσκευή που προκαλούνται από ζημίες κατά τη μεταφορά, για την οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι, από λανθασμένη εγκατάσταση και συναρμολόγηση, κακή χρήση, μη οικιακή χρήση, έλλειψη φροντίδας ή μη τήρηση οδηγιών λειτουργίας ή συναρμολόγησης. Η αξίωση από την εγγύηση παύει να υφίσταται εάν οι επισκευές ή οι παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από εμάς για το σκοπό αυτό ή εάν οι συσκευές μας έχουν εφοδιαστεί με ανταλλακτικά, συμπληρώματα ή εξαρτήματα, τα οποία δεν αποτελούν γνήσια εξαρτήματα και εάν η επισκευή ή η παρέμβαση από ένα μη-εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή η ενσωμάτωση εξαρτημάτων που δεν είναι γνήσια, οδήγησε σε ελάττωμα. Έχω δει εταιρίες να αρνούνται να καλύψουν εγγυήσεις για τέτοιους λόγους... απο κει και πέρα κάντε ό,τι νομίζετε. Δεν παίζει ότι νομίζουμε εμείς ή ο υπάλληλος που θέλει να πουλήσει αλλά τι πραγματικά ισχύει Πιστοποιημένος χρειάζεται για επισκευή όχι για εγκατάσταση πόσο μάλλον όταν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης. Επίσης δεν υφίσταται εγγύηση για ελαττώματα στη συσκευή που προκαλούνται από ζημίες κατά τη μεταφορά, για την οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι, από λανθασμένη εγκατάσταση και συναρμολόγηση, κακή χρήση, μη οικιακή χρήση, έλλειψη φροντίδας ή μη τήρηση οδηγιών λειτουργίας ή συναρμολόγησης. Η αξίωση από την εγγύηση παύει να υφίσταται εάν οι επισκευές ή οι παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από εμάς για το σκοπό αυτό ή εάν οι συσκευές μας έχουν εφοδιαστεί με ανταλλακτικά, συμπληρώματα ή εξαρτήματα, τα οποία δεν αποτελούν γνήσια εξαρτήματα και εάν η επισκευή ή η παρέμβαση από ένα μη-εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή η ενσωμάτωση εξαρτημάτων που δεν είναι γνήσια, οδήγησε σε ελάττωμα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Morosana
mariosnik_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Καλή τύχη για την επιστροφή των 37 ευρώ άμα τα πλήρωσες ήδη. Άμα πλήρωσες με καρτα η με δόσεις, δεν είναι κάτι που θα στο κάνουν επιτοπου, θα σου λένε περιμένετε να πιστωθουν πίσω στον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα είσαι στο περίμενε για καιρό μέχρι να βαρεθείς και να τα παρατήσεις.
cpavlidi Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Δεν υπαρχει πουθενα αυτος ο ορος μην τους δωσεις τιποτα. Την εγγυηση την παρεχει ο κατασκευαστης λαθος εγκατασταση δεν παιζει. Δηλαδη αν παρω τηλεοραση θελω πιστοποιημενο εγκαταστατη να μου βαλει την τηλεοραση στο ρευμα και την κεραια στην πρίζα στον τοιχο; Φατα σε σουβλακια 1
Morosana Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 48 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Καλή τύχη για την επιστροφή των 37 ευρώ άμα τα πλήρωσες ήδη. Άμα πλήρωσες με καρτα η με δόσεις, δεν είναι κάτι που θα στο κάνουν επιτοπου, θα σου λένε περιμένετε να πιστωθουν πίσω στον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα είσαι στο περίμενε για καιρό μέχρι να βαρεθείς και να τα παρατήσεις. Professional tip για χεστήριο mail που πάντα πιάνει. Έχω φτιάξει ένα mail account με το επίθετο της γυναίκας μου του στυλ PapadopoulouPartnersLawFirm@gmail και πάντα σε τέτοια conflict το κοινοποιώ μαζί με το προσωπικό της mail κλείνοντας με φράση του στυλ επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα. Όταν βλέπουν ότι έχεις κάνει κοινοποίηση σε κάποιον δικηγόρο και δη γυναίκα χτυπάει alert για ατελείωτο πρήξιμο και η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη 1 1 8
BOOKER_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Για πλυντήριο πιάτων το θεωρώ υπερβολή αν ξέρεις να το κάνει κάποιος πιστοποιημένος. Αν κάτι χαλάσει θα είναι από πλακέτα κ μόνο η κάνα πληκτρολόγιο αφής η μη. Δε μπορει να φταίει η εγκατάσταση. Εντάξει αν το συνδέσεις κ στάζει παντού νερα μετά κ δεν το πάρεις πρέφα εκεί αλλάζει το θέμα. Θέλω να πω πως αν καεί η πλακέτα κανείς δεν θα ψάξει να βρει πώς έγινε η εγκατάσταση γιατί δεν έχει σχέση Επεξ/σία 11 Ιουλίου από BOOKER_ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Καλή τύχη για την επιστροφή των 37 ευρώ άμα τα πλήρωσες ήδη. Άμα πλήρωσες με καρτα η με δόσεις, δεν είναι κάτι που θα στο κάνουν επιτοπου, θα σου λένε περιμένετε να πιστωθουν πίσω στον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα είσαι στο περίμενε για καιρό μέχρι να βαρεθείς και να τα παρατήσεις. Με κάρτα με άμεση χρέωση πλήρωσα 1 ώρα πριν, cpavlidi είπε Δηλαδη αν παρω τηλεοραση θελω πιστοποιημενο εγκαταστατη να μου βαλει την τηλεοραση στο ρευμα και την κεραια στην πρίζα στον τοιχο; Φατα σε σουβλακια Αυτό είπα τηλεφωνικά στην pitsos και η κοπέλα γέλασε
lector Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Αντιστοίχως σε κλιματιστικά που την εγκατάσταση κάνουν ψυκτικοί, απαγορεύεται ο ψυκτικός να κόψει το καλώδιο ρεύματος για να βάλει μετά καινούργιο σούκο (αυτό γίνεται όταν υπάρχει εξωτερική πρίζα). Ή απαγορεύεται να κόψει το καλώδιο και να το πάει καρφωτό στο κουτί του ρεύματος. Αυτο επαθα κι εγω οταν αλλαξα κλιματιστικο, δεν εφτανε το φις στην πριζα για 20 ποντους. Λεω στο μαν κατσε μια να το κοψω να βαλω ενα μακρυτερο. Ουτε καν, μου λεει, βαλε μπαλαντεζα, θα σπασεις την εγγυηση. Τελικα εφερα αρχικα ενα πολυμπριζο για να το βαλουμε μπρος, και μετα αφου εφυγε ο τυπος πηρα κατι ρεταλια που ειχα και εφτιαξα αυτη τη βλακεια. 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα