Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου Πήγα Κωτσοβολο Χωρίς κουβέντα μου επέστρεψαν και μάλιστα με μετρητά τα 37.90 Για το θέμα της εγκαταστασης αυτή την οδηγία έχουν και μάλιστα ο υπάλληλος μου έδειξε δική του παραγγελία για πλυντήριο ρούχων που είχε βάλει την εγκατάσταση Μετά μου έδειξαν στην οθόνη ότι λέει στη σελίδα της η pitsos 1
andreas1gr Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Πως ρε φίλε κόλλημα που εχει ο κόσμος.... Πολλές εταιρίες δυστυχώς ζητάνε εγκατάσταση απο πιστοποιημενο τεχνικό για να ισχύει η 2 χρόνων εγγύηση. Ας είναι ακόμα και σύνδεση φούρνου μικροκυμάτων στην μπρίζα... Το θέλουν για να σου προσφέρουν την εγγύηση τους. Παράνομο ή οχι, εύκολα αν μπορείς να συνδέσεις έναν σωλήνα ή οχι υπάρχει. Οπότε ή το αποδέχεσαι και πληρώνεις ή δεν το αποδέχεσαι και κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση ή αγοράζεις άλλο προϊόν.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πως ρε φίλε κόλλημα που εχει ο κόσμος.... Πολλές εταιρίες δυστυχώς ζητάνε εγκατάσταση απο πιστοποιημενο τεχνικό για να ισχύει η 2 χρόνων εγγύηση. Ας είναι ακόμα και σύνδεση φούρνου μικροκυμάτων στην μπρίζα... Το θέλουν για να σου προσφέρουν την εγγύηση τους. Παράνομο ή οχι, εύκολα αν μπορείς να συνδέσεις έναν σωλήνα ή οχι υπάρχει. Οπότε ή το αποδέχεσαι και πληρώνεις ή δεν το αποδέχεσαι και κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση ή αγοράζεις άλλο προϊόν. Αν απαιτείται πιστοποιημένος τεχνικός για την όποια εγκατάσταση τότε να τον πληρώνει η ίδια η εταιρία. 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πως ρε φίλε κόλλημα που εχει ο κόσμος.... Πολλές εταιρίες δυστυχώς ζητάνε εγκατάσταση απο πιστοποιημενο τεχνικό για να ισχύει η 2 χρόνων εγγύηση. Ας είναι ακόμα και σύνδεση φούρνου μικροκυμάτων στην μπρίζα... Το θέλουν για να σου προσφέρουν την εγγύηση τους. Παράνομο ή οχι, εύκολα αν μπορείς να συνδέσεις έναν σωλήνα ή οχι υπάρχει. Οπότε ή το αποδέχεσαι και πληρώνεις ή δεν το αποδέχεσαι και κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση ή αγοράζεις άλλο προϊόν. Για ηλεκτρικες συσκευες δεν το εχω ακουσει ποτε. Το πιο πιθανο θα ηταν να μην τις αγοραζει κανενας και να παιρνει καποια αλλη μαρκα.
mariosnik_ Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πήγα Κωτσοβολο Χωρίς κουβέντα μου επέστρεψαν και μάλιστα με μετρητά τα 37.90 Για το θέμα της εγκαταστασης αυτή την οδηγία έχουν και μάλιστα ο υπάλληλος μου έδειξε δική του παραγγελία για πλυντήριο ρούχων που είχε βάλει την εγκατάσταση Μετά μου έδειξαν στην οθόνη ότι λέει στη σελίδα της η pitsos Ωραία αφού πήρες πίσω τα λεφτά σου ξεμπερδεψες. Ξέρουν τι κάνουν και πάνε να πουλήσουν φούμαρα για αυτό και τα επέστρεψαν άμεσα. Σου λένε οποίον πιάσουμε κότσο τον πιάσαμε. Οσον αφορά την σελίδα, διάβασα αυτή την μπολνταρισμενη παράγραφο. Δεν λέει τίποτε παραπάνω ούτε κάτι καινούργιο σε σχέση με ότι έχουμε πει και στο forum. Δηλαδή, όχι ότι δεν ισχύει η εγγύηση αν το συνδέσεις μόνος σου ή φέρεις δικό σου τεχνικό, μια χαρά μπορείς να το κάνεις. Αλλά άμα συνδεθεί λάθος και προβληθεί βλάβη από το λάθος, τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Σε αυτή την περίπτωση θα ισχύει μόνο άμα έχει γίνει η σύνδεση από δικό τους πιστοποιημενο τεχνικο του κατασκευαστή. Αυτό είναι κάτι βέβαια που ισχύει για όλους τους κατασκευαστές. Απλά σου είπε προφορικως ο/η υπάλληλος κάτι παραπάνω για να σε χρεώσει επιπλέον, δηλαδή αντί να ψάξεις εσύ για έναν τεχνικό από την pitsos, να πάρει την δουλειά συνεργείο από τον Κωτσοβολο.
Morosana Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Ο πιστοποιημένος τεχνικός απαιτείται για επισκευές ή παρεμβάσεις, καμία σχέση με εγκατάσταση. Το ότι και ο ίδιος ο υπάλληλος χρησιμοποίησε αυτή την υπηρεσία δεν λέει το παραμικρό.
Klausx Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Στις 11/7/2025 στις 10:58 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/dish-washing-machines/292381-πλυντ-πιατων-60cm-pitsos-dsf61i01 Είχα ένα miele g4920 11 ετών με πάνω από 3000 πλυσεις και ήθελε αλλαγή μοτέρ 400 ευρώ Πανάκριβα τα miele Όχι βέβαια Μετά από 11 χρόνια και ενώ υπάρχει ανταλλακτικό το λες ακριβό, αν βγάλει 5 χρόνια το pitsos τυχερός θα είσαι. Κατανάλωση νερού / ρεύματος τι λένε τα χαρακτηριστικά; Για δες έχει ίδια ποιότητα πλυσίματος; 23 ώρες πριν, lector είπε Αυτο επαθα κι εγω οταν αλλαξα κλιματιστικο, δεν εφτανε το φις στην πριζα για 20 ποντους. Λεω στο μαν κατσε μια να το κοψω να βαλω ενα μακρυτερο. Ουτε καν, μου λεει, βαλε μπαλαντεζα, θα σπασεις την εγγυηση. Τελικα εφερα αρχικα ενα πολυμπριζο για να το βαλουμε μπρος, και μετα αφου εφυγε ο τυπος πηρα κατι ρεταλια που ειχα και εφτιαξα αυτη τη βλακεια. Καλύτερα έτσι παρά μία πρόχειρη μονωτική ταινία και επέκταση καλωδίου. Θέμα εγγύησης δεν υπήρχε αν το έκοβες (πλέον δεν έρχονται έτσι τα μηχανήματα) εκτός φυσικά και αν είχε θέμα η σύνδεση.
Link13GR Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Κάποτε σε αγορά αφυγραντήρα μου είχαν πει στα Mediamarkt αν θέλω την 5ετη εγγύηση γιατί ο αφυγραντήρας είχε δύο.Μπηκα στο site της εταιρείας και ο αφυγραντήρας είχε 5 χρόνια.Εφαγαν πολύ κράξιμο οι τύποι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Klausx είπε Μετά από 11 χρόνια και ενώ υπάρχει ανταλλακτικό το λες ακριβό, αν βγάλει 5 χρόνια το pitsos τυχερός θα είσαι. Κατανάλωση νερού / ρεύματος τι λένε τα χαρακτηριστικά; Για δες έχει ίδια ποιότητα πλυσίματος; . 400 ευρω για ενα πλυντηριο 11 ετων με πολυ δουλεμα τα θεωρησα παρα πολλα. Ακόμα κι αν το έφτιαχνα κάνεις δεν μπορούσε να μου πει ότι σε ένα δύο χρόνια δεν θα έβγαζε κάτι άλλο. Συγγενής έχει pitsos πάνω από 8 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Γιάννης Platano
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου Σίγουρα, αλλά και 60 ευρουλάκια καπέλο ο Κωτσος στην τιμή του, πέρα από τα 37 που πήγε να χρεώσει για την εγκατάσταση. 😛
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Thresh είπε Σίγουρα, αλλά και 60 ευρουλάκια καπέλο ο Κωτσος στην τιμή του, πέρα από τα 37 που πήγε να χρεώσει για την εγκατάσταση. 😛 Τα 37 τα πήρα πίσω και δεν έβρισκα γενικά πλυντήριο πιάτων άμεσα παραδοτέο https://www.skroutz.gr/s/48640531/Pitsos-Eleythero-Plyntirio-Piaton-me-Wi-Fi-gia-12-Servitsia-Home-Connect-P60xY84-5ek-Inox-DSF61I01.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 5μελης οικογένεια ήταν άμεσα απαραίτητο. Επίσης μέσω skroutz η εγγύηση ήταν του πωλητή και δεν έλεγε κάτι για αντιπροσωπεία. Αν έχω καταλάβει καλά με επιφύλαξη στο skroutz ο πωλητής μαζεύει παραγγελίες και τις κάνει μαζικά. Με επιφύλαξη αυτό Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Γιάννης Platano
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 hours ago, Γιάννης Platano said: Τα 37 τα πήρα πίσω και δεν έβρισκα γενικά πλυντήριο πιάτων άμεσα παραδοτέο https://www.skroutz.gr/s/48640531/Pitsos-Eleythero-Plyntirio-Piaton-me-Wi-Fi-gia-12-Servitsia-Home-Connect-P60xY84-5ek-Inox-DSF61I01.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 5μελης οικογένεια ήταν άμεσα απαραίτητο. Επίσης μέσω skroutz η εγγύηση ήταν του πωλητή και δεν έλεγε κάτι για αντιπροσωπεία. Αν έχω καταλάβει καλά με επιφύλαξη στο skroutz ο πωλητής μαζεύει παραγγελίες και τις κάνει μαζικά. Με επιφύλαξη αυτό Ναι γι' αυτό είπα "πήγε να" κι όχι "χρέωσε". Είχε και στο skroutz καταστήματα με αποστολή σε 1 μέρα. Εντάξει πλυντήριο πιάτων είναι, όχι ψυγείο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Ναι γι' αυτό είπα "πήγε να" κι όχι "χρέωσε". Είχε και στο skroutz καταστήματα με αποστολή σε 1 μέρα. Εντάξει πλυντήριο πιάτων είναι, όχι ψυγείο. Γιατί στο skroutz γράφει εγγύηση πωλητή και όχι αντιπροσωπείας; Άτομο της οικογένειας είχε παραγγείλει από skroutz ψυγείο με άμεση υποτίθεται παράδοση της λέγαν μέρα με μέρα και στο τέλος ακύρωσαν την παραγγελία Η αγορά είχε γίνει με δόσεις με κάρτα και τα πήρε μήνα μήνα με αποδεσμεύση από την κάρτα Εκανε ένα χρόνο να τα πάρει Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Γιάννης Platano
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Γιατί στο skroutz γράφει εγγύηση πωλητή και όχι αντιπροσωπείας; Άτομο της οικογένειας είχε παραγγείλει από skroutz ψυγείο με άμεση υποτίθεται παράδοση της λέγαν μέρα με μέρα και στο τέλος ακύρωσαν την παραγγελία Η αγορά είχε γίνει με δόσεις και τα πήρε μήνα μήνα με αποδεσμεύση από την κάρτα Εκανε ένα χρόνο να τα πάρει Γιατί λογικά δεν είναι επίσημοι μεταπωλητές. Έτσι κι αλλιώς ο νόμος υποχρεώνει για τα 2 χρόνια το κατάστημα να προσφέρει εγγύηση. Άμεση παράδοση ή Χ μέρες? Ναι και στον Κωτσο/Πλαισιο/Public έτσι θα στα επέστρεφαν αν είχες πληρώσει με δόσεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 51 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί λογικά δεν είναι επίσημοι μεταπωλητές. Αυτό και μόνο ότι δεν υπάρχει εγγυηση αντιπροσωπείας εμένα μου φτάνει να μην αγοράσω από εκεί. Τουλάχιστον σε Πλαίσιο παλιά βέβαια είχα αγοράσει μια κάρτα τηλεόρασης με κάρτα με δόσεις την πήγα πίσω και μου έδωσαν με μετρητά την αξία της Πιθανόν να έχουν αλλάξει τώρα τα πράγματα Επίσης σε Κωτσοβολο πριν ένα χρόνο ένα ups με διστακτικη που θα πλήρωνα σε 10 δόσεις από τον Συνετερισμο ΔΕΗ που είχα, το πήγα πίσω γιατί έκανε θόρυβο και μου έδωσαν τα χρήματα πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα