sonikk Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν smart tag για κινητά xiaomi. Γνώριζω τα air tag που είναι μόνο για iphone. Και επίσης γνωρίζω και τα smart tag samsung που είναι όμως μόνο για κινητά samsung. Eγω έχω κινητό xiaomi και θα ήθελα ένα smart tag που να είναι συμβατό με το κινητό μου. Υπάρχει κάτι; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από sonikk
futureshock Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου για ψαξε λιγο για τα hyperloq. Βγαζει και για android και για apple κινητα. Βεβαια ειχα διαβασει κατι παραπονα σχετικα με την google οτι δεν δουλευε σωστα το tag. https://www.skroutz.gr/s/60124158/hyperloq-neotag-classic-google-find-my-device-tracker-leyko.html 1
Vstromrider Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 10 ώρες πριν, futureshock είπε για ψαξε λιγο για τα hyperloq. Βγαζει και για android και για apple κινητα. Βεβαια ειχα διαβασει κατι παραπονα σχετικα με την google οτι δεν δουλευε σωστα το tag. https://www.skroutz.gr/s/60124158/hyperloq-neotag-classic-google-find-my-device-tracker-leyko.html Για πεταμα ειναι. Δεν ανανεωνει την θεση του ποτε. 14 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν smart tag για κινητά xiaomi. Γνώριζω τα air tag που είναι μόνο για iphone. Και επίσης γνωρίζω και τα smart tag samsung που είναι όμως μόνο για κινητά samsung. Eγω έχω κινητό xiaomi και θα ήθελα ένα smart tag που να είναι συμβατό με το κινητό μου. Υπάρχει κάτι; Ευχαριστώ. Ξεχνα το ακομα. Μονο airtag για Iphone. 1
stazzy1978 Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ Πρόσφατα παρήγγειλα από aliexpress για δοκιμή! Όταν τα πάρω θα σου πω!
Sotosgl Δημοσ. Σάββατο στις 08:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:43 μμ Ω ρε brainwash που εχει φαει απο το TikTok ο κοσμος για το ελληνικο τουμπανο tracker ενω με τις ιδιες λειτουργιες βρισκεις απειρα ιδια απο aliexpress απο 0,80 εως 2€ και σε οτι μορφη θες Επισης δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δικαιωματα που ζητα by default σε ολα τα κινητα και πονταρεις να το εχει ενεργοποιησει και ο αλλος για να το κανει track (μιας και μιλαμε για android) Μην πετατε τα λεφτα σας επειδη πληρωνουν διαφημισεις και γλαστρες να τα σπρωχνουν ενω ειναι το ιδιο κινεζοπροιον που αγοραζεις τσαμπα εδω και χρονια (οπως τζαμακια,θηκες κλπ) 1 1
sonikk Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 πμ 3 ώρες πριν, Sotosgl είπε Ω ρε brainwash που εχει φαει απο το TikTok ο κοσμος για το ελληνικο τουμπανο tracker ενω με τις ιδιες λειτουργιες βρισκεις απειρα ιδια απο aliexpress απο 0,80 εως 2€ και σε οτι μορφη θες Επισης δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δικαιωματα που ζητα by default σε ολα τα κινητα και πονταρεις να το εχει ενεργοποιησει και ο αλλος για να το κανει track (μιας και μιλαμε για android) Μην πετατε τα λεφτα σας επειδη πληρωνουν διαφημισεις και γλαστρες να τα σπρωχνουν ενω ειναι το ιδιο κινεζοπροιον που αγοραζεις τσαμπα εδω και χρονια (οπως τζαμακια,θηκες κλπ) Μισό λεπτό για να καταλάβω.. Τί εννοείς να το έχει ενεργοποιήσει και ο άλλος για να το κάνει track; Εγώ έχω ένα κινητό και έχω και tag.Χρειαζομαι και άλλον για να λειτουργήσει; O άλλος που λες ποιος είναι;Ένας περαστικός που θα περάσει από κοντά πρέπει να έχει κάτι ενεργοποιημένο;Δεν καταλαβαίνω...
Sotosgl Δημοσ. Κυριακή στις 02:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:23 πμ 1 ώρα πριν, sonikk είπε Μισό λεπτό για να καταλάβω.. Τί εννοείς να το έχει ενεργοποιήσει και ο άλλος για να το κάνει track; Εγώ έχω ένα κινητό και έχω και tag.Χρειαζομαι και άλλον για να λειτουργήσει; O άλλος που λες ποιος είναι;Ένας περαστικός που θα περάσει από κοντά πρέπει να έχει κάτι ενεργοποιημένο;Δεν καταλαβαίνω... To προβλημα με τους πραγματικους trackers πχ TKstar που βαζουμε σε αμαξια και μηχανες ειναι οτι απαιτουν καρτα sim για να τα κανεις track που οπως καταλαβαινεις ανεβαινει το κοστος. Αυτα τα φτηνοtrackers πατανε πανω σε ενα δικτυο που δημιουργουν αλλες συσκευες του ιδιου κατασκευαστη/λειτουργικο Ξεκινησε σωστα με τα Airtags της apple και προσφατα το ενεργοποιησε και η Google ΑΛΛΑ πχ για Android πρεπει ο αλλος να εχει το Find My Device ενεργοποιημενο να ειναι το bluetooth ενεργοποιημενο και τα Location Services ενεργοποιημενα Εσενα θα σου δωσει το στιγμα της τελευταιας φορας που εχασες την συνδεση με αυτο και μεσω του Android/Find αν περασει καποιος απο διπλα με ανοιχτες ολες τις ρυθμισεις και διαβασει το bluetooth της συσκευης σου αν μετακινηθηκε/στο κλεψανε κλπ θα σου δωσει την νεα του τοποθεσια κατα προσεγγιση Το ποση προσεγγιση και παλι εξαρταται απο τον αλλο αν εχει ενεργοποιησει ο αλλος Bluetooth scanning και location accuracy Επιτελους εγινε χρησιμο αλλα πραγματικα πληρωνεις marketing στο 99% των περιπτωσεων ενω το noname του Ali κανει ακριβως το ιδιο πραγμα 2
sonikk Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 πμ 2 ώρες πριν, Sotosgl είπε To προβλημα με τους πραγματικους trackers πχ TKstar που βαζουμε σε αμαξια και μηχανες ειναι οτι απαιτουν καρτα sim για να τα κανεις track που οπως καταλαβαινεις ανεβαινει το κοστος. Αυτα τα φτηνοtrackers πατανε πανω σε ενα δικτυο που δημιουργουν αλλες συσκευες του ιδιου κατασκευαστη/λειτουργικο Ξεκινησε σωστα με τα Airtags της apple και προσφατα το ενεργοποιησε και η Google ΑΛΛΑ πχ για Android πρεπει ο αλλος να εχει το Find My Device ενεργοποιημενο να ειναι το bluetooth ενεργοποιημενο και τα Location Services ενεργοποιημενα Εσενα θα σου δωσει το στιγμα της τελευταιας φορας που εχασες την συνδεση με αυτο και μεσω του Android/Find αν περασει καποιος απο διπλα με ανοιχτες ολες τις ρυθμισεις και διαβασει το bluetooth της συσκευης σου αν μετακινηθηκε/στο κλεψανε κλπ θα σου δωσει την νεα του τοποθεσια κατα προσεγγιση Το ποση προσεγγιση και παλι εξαρταται απο τον αλλο αν εχει ενεργοποιησει ο αλλος Bluetooth scanning και location accuracy Επιτελους εγινε χρησιμο αλλα πραγματικα πληρωνεις marketing στο 99% των περιπτωσεων ενω το noname του Ali κανει ακριβως το ιδιο πραγμα Αυτά που τόνισα με bold ισχύουν και για iphone ή μόνο για συσκευές με android;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα