Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλες συγκινησεις η σειρα ειδικα αν αναλογιστουμε ποσο πισω παει και το ονομα και το lore που πρεσβευει. 

Spoiler

Screenshot-1.png

Δημοσ.

Καποιος μου ειπε οτι κυκλοφορει στο τικτοκ στα Ρωσικα το τελευταιο επεισοδιο και μου ειπε και τι γινεται στο τελος 

Πως γινεται αυτο αφου βγαινει την Παρασκευη  ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giout21 είπε

παιδιά καλησπέρα δεν έχω δει καθόλου την σειρά , πρέπει να τα δω όλα?  Η μπορώ μόνο αυτό?

Να δεις και τη βασικη και το spin off και το sequel και μετα πας εδω. Ολες αξιζουν παρα πολυ με μελανο σημειο οι σεζον 4-8 της βασικης σειρας που οκ και αυτες εχουν τις στιγμες τους αλλα μεχρι εκει. Το Resurrection ειναι εξαιρετικο ενα επεισοδιο εμεινε για να τελειωσει η σεζον σε 2 μερες και παει οπως πρεπει μεχρι στιγμης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5-8 εννοείς φίλε μου Arkin 😋

9 ώρες πριν, Arkin είπε

Να δεις και τη βασικη και το spin off και το sequel και μετα πας εδω. Ολες αξιζουν παρα πολυ με μελανο σημειο οι σεζον 4-8 της βασικης σειρας που οκ και αυτες εχουν τις στιγμες τους αλλα μεχρι εκει. Το Resurrection ειναι εξαιρετικο ενα επεισοδιο εμεινε για να τελειωσει η σεζον σε 2 μερες και παει οπως πρεπει μεχρι στιγμης. 

H 4η είναι φωτια και βρίσκω και εγώ το Resurrection άψογο 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

H 4η είναι φωτια και βρίσκω και εγώ το Resurrection άψογο 

5-8 ναι η 4η ειναι εξαιρετικη. Αναμενουμε πως και πως το αυριανο επεισοδιο να δουμε πως θα κλεισει και αν θα εχουμε 2η σεζον μιας και το original sin δεν θα εχει 2η οχι οτι χρειαζεται αλλα θα ηθελα μιας και μου αρεσει και αυτη παρα πολυ. 

Δημοσ.

H 4η σεζόν ήταν η καλύτερη μακράν.

5-6 εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ. Η 7 ήταν ΟΚ. Η 8 ήταν κακή.

On 03/09/2025 at 16:50, giout21 said:

παιδιά καλησπέρα δεν έχω δει καθόλου την σειρά , πρέπει να τα δω όλα?  Η μπορώ μόνο αυτό?

Όλα με τη σειρά... Dexter 1-8, New Blood, Original Sin, Resurrection... αλλιώς δε θα καταλάβεις τίποτα.

Δημοσ.

10

Spoiler

Ωραιοτατο το φιναλε για το Ντεξτερ αυτη τη φορα ασχετα που ηταν βολικοτατο.Γιατι να σας πω κατι μεταξυ μας,το προτιμω απ'τα ξενερωματα των φιναλε της 8ης και της 9ης σεζον.Αλλωστε το ρεζουμε ειναι αυτο που αυτη τη φορα το καταλαβαν οι δημιουργοι της σειρας και το ειπε στο τελος I'm Dexter Morgan I'm exactly who YOU want me to be!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...