Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω μια κάμερα για το αυτοκίνητο είτε να μπαίνει στον καθρέφτη είτε απλά να κολλάει στο τζάμι ΑΛΛΆ το βασικότερο είναι αν υπάρχει κάποια που συνδέεται με κάμερα οπισθοπορείας ασύρματα, δηλαδή χωρίς να βάλω καλώδιο από μπροστά έως πίσω στον προφυλακτήρα. 

Ψάχνω για κάτι όσο το δυνατόν σε μια νορμάλ τιμή. Η αγορά (αν δεν βρεθεί κάτι εδώ) θα γίνει από Aliexpress ή Banggood

Δημοσ.

Γενικά είμαι της άποψης καλύτερα με καλώδιο. Είναι μπελάς η ασύρματη. Βέβαια δεν έχω τρελή εμπειρία στο ζήτημα. Αλλά μια που άλλαξα σε έναν πελάτη μου, ήταν ασύρματη και του έβαλα με καλώδιο αφού εκείνος μου το είπε.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο είναι μπελάς; Το μόνο βασικό μείον είναι ότι αν π.χ. βάζω όπισθεν δεν ανάβει αυτόματα αλλά πρέπει αν την ενεργοποιήσω εγώ (φαντάζομαι).

Δημοσ.

Αυτό είναι πάντα συνδεδεμένο και ουσιαστικά αν βάλεις όπισθεν στέλνει 12V στην οθόνη και ανάβει η οθόνη. Αλλά είναι μπελάς απ' την άποψη ότι κυκλοφορούν πολλοί Κινέζοι εκεί έξω, που οι κολλήσεις είναι με το χέρι όχι από ρομποτικό βραχίονα, και μπορεί να είναι ψυχρές κολλήσεις και στην πορεία να ξεκολλήσουν και να μη πατάει καλά η κεραία. Άρα να μην είναι πλέον συνδεδεμένο. Αλλά εντάξει. Αυτό είναι η δική μου άποψη. Μπορείς να πάρεις το ρίσκο και να λειτουργήσει καλά σε εσένα...

Αυτή είναι μια μέτρια: https://www.skroutz.gr/s/25030094/Asyrmati-Kamera-Opisthoporeias-Aytokinitou-me-Othoni-Universal-1087.html

Και αν φτάνει το budget σου πας σε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/19731631/GloboStar-Asyrmati-Kamera-Opisthoporeias-Aytokinitou-me-Othoni-Universal-77349.html

Αλλά σου λέω ξεκάθαρα. Ότι με λιγότερα λεφτά (καμία 60 μάξ) πας σε καλωδιακή κάμερα και οθόνη, και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλά ξαναλέω αυτό είναι ξεκάθαρα δική μου άποψη από αυτά που έχω δει και ξέρω. Πολύ πιθανό να κάνω λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! Γι'αυτό και το ψάχνω εδώ για να πάρω γενικά ιδέες και να μου πείτε όσοι ξέρετε τα θετικά και αρνητικά. Απλά το σκεφτόμουν γιατί θα ήθελα να μην μπλέκω με καλώδια κ.α. γενικά!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανες. Κι εγώ το ίδιο κάνω όταν θέλω σωστές απαντήσεις. Περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος, για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...