baader Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου για τα καθημερινα ψωνια του σουπερ μαρκετ,κρεατικα/γαλακτοκομικά έχω μια φθηνή και πετάω μέσα μια παγοκύστη και καμια φορά χρησιμοποιώ αυτη που απο τα ψυγεία του λιντλ πειτε καμια καλή ιδέα για ακριβότερη εντωμεταξύ δε βλεπω πολυ κοσμο να εχει ισοθερμικές και κυκλοφορουν με τις πλαστικές μέσα στη ζέστη 1
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 1 minute ago, baader said: εντωμεταξύ δε βλεπω πολυ κοσμο να εχει ισοθερμικές και κυκλοφορουν με τις πλαστικές μέσα στη ζέστη εξαρταται αν θες 5 λεπτα να πας σπιτι η αν θες μια ωρα οπως και τι εχεις αγορασει 1
baader Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε εξαρταται αν θες 5 λεπτα να πας σπιτι η αν θες μια ωρα οπως και τι εχεις αγορασει "για τα καθημερινα ψωνια του σουπερ μαρκετ,κρεατικα/γαλακτοκομικά" 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Και κουβαλάς παγοκύστη από το σπίτι μέχρι το σούπερ και πίσω? Εγώ τα βάζω σε ισοθερμική τσάντα, αυτές που πουλάνε τα ίδια τα καταστήματα. Ακουμπώντας την απέξω μπορώ να νιώσω δροσιά που σημαίνει ότι η μόνωση τους είναι πολύ μέτρια, αλλά από το τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο 1
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 13 hours ago, baader said: "για τα καθημερινα ψωνια του σουπερ μαρκετ,κρεατικα/γαλακτοκομικά" παλι εχει να κανει η αποσταση.εγω πχ για το ενα supermarket ειμαι 3 λεπτα με τα ποδια ενω για το πιο μακρινο 5 λεπτα με αμαξι.δεν βαζω τπτ αλλα και μια ισοθερμικη θα ηταν μια χαρα. 12 hours ago, cthulhucarbide said: Και κουβαλάς παγοκύστη από το σπίτι μέχρι το σούπερ και πίσω? Εγώ τα βάζω σε ισοθερμική τσάντα, αυτές που πουλάνε τα ίδια τα καταστήματα. Ακουμπώντας την απέξω μπορώ να νιώσω δροσιά που σημαίνει ότι η μόνωση τους είναι πολύ μέτρια, αλλά από το τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο σιγουρα απο το τπτ κατι θα κανει για χ λεπτα παραπανω να κρατησουν την θερμοκρασια 1
mike15 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 19 ώρες πριν, baader είπε "για τα καθημερινα ψωνια του σουπερ μαρκετ,κρεατικα/γαλακτοκομικά" αυτα δεν παθαινουν τιποτα για 1 ωρα τουλαχιστον.εξαλου μεσα στα χημικα ειναι,αντεχουν😀.η ισοθερμικη ειναι για κανα παγωτο η καμμια πιτα . 2
Neptu Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Αυτές οι τσάντες ρε παιδιά πχ του λιδλ, κάνουν δουλειά; Το σκεφτόμουν να πάρω να έχω στο αυτοκίνητο. Ειδικά όταν παίρνω παγωτά φτάνω οριακά στο σπίτι. Κι αν το παγωτό λιώσει μετά δεν είναι να το παγώσεις πάλι. Προς το παρόν δεν έχω πάθει κάτι Κρέατα και τυριά νομίζω διατηρούνται ευκολότερα, εξάλλου βάζω και το ac
mike15 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου ολα τα ΣΟΥΠΕΡ εχουν τετοιες τσαντες. το παγωτο αν λιωσει μια φορα και ξαναπαγωσει ειναι οκ.μετα την δευτερη δεν ειμαι σιγουρος.κιαυτο μεσα στα χημικα ειναι εξαλου.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 6 hours ago, Neptu said: Αυτές οι τσάντες ρε παιδιά πχ του λιδλ, κάνουν δουλειά; Το σκεφτόμουν να πάρω να έχω στο αυτοκίνητο. Ειδικά όταν παίρνω παγωτά φτάνω οριακά στο σπίτι. Κι αν το παγωτό λιώσει μετά δεν είναι να το παγώσεις πάλι. Προς το παρόν δεν έχω πάθει κάτι Κρέατα και τυριά νομίζω διατηρούνται ευκολότερα, εξάλλου βάζω και το ac οπως ειπαμε απο το τιποτα εννοειται ειναι καλυτερες αυτες
stathisp Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Μόνιμο φορητό ψυγείο, παγοκυψέλες πρόχειρες στην κατάψυξη, ψώνια και μετά για καφέ. Και η σύζυγος ευχαριστημένη και ο άντρας έχει ένα επιπλέον κίνητρο να πάει για ψώνια. Αν βάλεις και σακούλες μέσα, πάνω από τις παγοκυψέλες, κρατάνε τουλάχιστον 4 - 6 ώρες το καλοκαίρι και με το αυτοκίνητο στον ήλιο. 1
mountains1 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 13/7/2025 στις 3:33 ΜΜ, poulinos είπε οπως ειπαμε απο το τιποτα εννοειται ειναι καλυτερες αυτες Στις 13/7/2025 στις 8:35 ΠΜ, Neptu είπε Αυτές οι τσάντες ρε παιδιά πχ του λιδλ, κάνουν δουλειά; Το σκεφτόμουν να πάρω να έχω στο αυτοκίνητο. Ειδικά όταν παίρνω παγωτά φτάνω οριακά στο σπίτι. Κι αν το παγωτό λιώσει μετά δεν είναι να το παγώσεις πάλι. Προς το παρόν δεν έχω πάθει κάτι Κρέατα και τυριά νομίζω διατηρούνται ευκολότερα, εξάλλου βάζω και το ac Πηρα σημερα κι εγω μια τετοια. Οταν την ζητησα στην υπαλληλο στο lidl και μου την εφερε, και την ειδα απο μεσα οτι δεν ειχε το γνωστο αλουμινενιο περιβλημα, της λεω δεν εχει το αλουμινενιο απο μεσα; Και μου λεει εμεις αυτη εχουμε. Ειναι δυνατον; Πως υποτιθεται οτι διατηρει θερμοκρασια; Αυτες με το αλουμινενιο περιβλημα δεν ειναι καλυτερες; Αυτη του lidl φαινεται οτι εχει μια 'γεμιση' εντος, αλλα δεν το καταλαβαινω πως μπορει να κραταει θερμοκρασια.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 1 minute ago, mountains1 said: Πηρα σημερα κι εγω μια τετοια. Οταν την ζητησα στην υπαλληλο στο lidl και μου την εφερε, και την ειδα απο μεσα οτι δεν ειχε το γνωστο αλουμινενιο περιβλημα, της λεω δεν εχει το αλουμινενιο απο μεσα; Και μου λεει εμεις αυτη εχουμε. Ειναι δυνατον; Πως υποτιθεται οτι διατηρει θερμοκρασια; Αυτες με το αλουμινενιο περιβλημα δεν ειναι καλυτερες; Αυτη του lidl φαινεται οτι εχει μια 'γεμιση' εντος, αλλα δεν το καταλαβαινω πως μπορει να κραταει θερμοκρασια. σιγουρα θα υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες.καποιες με μονωση απεξω καποιες απο μεσα. καποιες ενδεχομενως μεσα εξω. σιγουρα ολες ειναι καλυτερες απο μια απλη.μετα θελει δοκιμες για να δεις ποια ειναι καλυτερη 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Η αλουμινένια επένδυση είναι και καλά για να κρατάει την ζέστη μέση. Η τσάντα έχει στα τοιχώματά της μια κάποια μόνωση που σε σχέση με το να είναι στο αέρα κάνει μεγάλη διαφορά
mountains1 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Μόλις τώρα, poulinos είπε σιγουρα θα υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες.καποιες με μονωση απεξω καποιες απο μεσα. καποιες ενδεχομενως μεσα εξω. σιγουρα ολες ειναι καλυτερες απο μια απλη.μετα θελει δοκιμες για να δεις ποια ειναι καλυτερη Ρωταω γιατι, μπορει να λεω οτι του lidl δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα δεν εχει νοημα να αγορασω και κατι σε δεκαπλασια τιμη (πχ 15 ευρω), και να κανει....μια απο τα ιδια! Εγω αν μου εδειχνε μια, με αλουμινενιο περιβλημα, στα 5 ευρω, αντι αυτη που δινει, στο 1,5 ευρω, ευχαριστω θα τα εδινα τα 5 να παρω την αλλη. Αλλα πες παιρνω απο jumbo ή shein. Να ξερω ομως, οτι οντως κρατανε τα φαγητα κρυα για ωρες. 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Η αλουμινένια επένδυση είναι και καλά για να κρατάει την ζέστη μέση. Η τσάντα έχει στα τοιχώματά της μια κάποια μόνωση που σε σχέση με το να είναι στο αέρα κάνει μεγάλη διαφορά Με ενδιαφερει να κρατιουνται τα φαγητα δροσερα, σε μεγαλα ταξιδια. Εχω ηδη το γνωστο μπλε ψυγειακι με τις παγοκυστες, και ναι, κανει δουλεια, ακομη και μετα απο 8 ωρες ταξιδι τα φαγητα ειναι κρυα οπως τα εβαλα. Αλλα επειδη καμια φορα εχω περισσοτερα φαγητα, και δεν χωρανε στο ψυγειακι, σκεφτομουν μην παω και αγορασω και δευτερο, αλλα να εχω καβατζα μια καλη ισοθερμικη, για οταν εχω παραπανω πραγματα και θελω να κρατησουν ψυξη.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Οι τσάντες αυτές δεν είναι για να κρατάνε πολύ. Για πολύωρα ταξίδια θες κάτι με πολύ πιο χοντρή μόνωση όπως το ψυγειάκι που λες Επίσης αυτές οι εμμονές με πράγματα και καταστάσεις κάτι μου θυμίζουν έντονα και ήθελα πάντα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαγνωσμένη πάθηση που τις ενισχύει ή έστω κάποια υποψία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα