tzotzo Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Εγώ παιδιά έχω ένα τέτοιο. Δεν είναι να παίζεις με την υγεία σου. 1
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mountains1 said: Ρωταω γιατι, μπορει να λεω οτι του lidl δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα δεν εχει νοημα να αγορασω και κατι σε δεκαπλασια τιμη (πχ 15 ευρω), και να κανει....μια απο τα ιδια! Εγω αν μου εδειχνε μια, με αλουμινενιο περιβλημα, στα 5 ευρω, αντι αυτη που δινει, στο 1,5 ευρω, ευχαριστω θα τα εδινα τα 5 να παρω την αλλη. Αλλα πες παιρνω απο jumbo ή shein. Να ξερω ομως, οτι οντως κρατανε τα φαγητα κρυα για ωρες. Με ενδιαφερει να κρατιουνται τα φαγητα δροσερα, σε μεγαλα ταξιδια. Εχω ηδη το γνωστο μπλε ψυγειακι με τις παγοκυστες, και ναι, κανει δουλεια, ακομη και μετα απο 8 ωρες ταξιδι τα φαγητα ειναι κρυα οπως τα εβαλα. Αλλα επειδη καμια φορα εχω περισσοτερα φαγητα, και δεν χωρανε στο ψυγειακι, σκεφτομουν μην παω και αγορασω και δευτερο, αλλα να εχω καβατζα μια καλη ισοθερμικη, για οταν εχω παραπανω πραγματα και θελω να κρατησουν ψυξη. δεν ειναι για ωρες οι τσαντες.ουτε καν.ειναι supermarket σπιτι ή αντε κανα αναψυκτικο δροσερο για λιγο παραπανω.οχι πολυ ωρα ταξιδια. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από poulinos 2
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 2 hours ago, tzotzo said: Εγώ παιδιά έχω ένα τέτοιο. Δεν είναι να παίζεις με την υγεία σου. εσυ επαιξες πολυ δυνατα 1
animor Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγώ έχω ένα τέτοιο, https://www.decathlon.com.gr/el/p/309889-354629-isothermiko-compact-sakidio-psygeio-100-20-l.html και το μικρότερο μέγεθος. Για κάποιο πικ-νικ και για παραλια κυρίως.Στο μικρότερο των 10 λίτρων βάζω μια παγοκυστη μέσα κι ένα μικρό μπουκαλάκι παγωμένο νερό. Σε 6-7 ώρες αρχίζει να ξεπαγωνει. εχει τύχει να βάλω και ψώνια μέσα. Επιβίωσαν. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από animor 1
Morosana Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Έχω πολλά χρόνια μια πτυσσόμενη campingaz που βγάζει για πλάκα 10 ώρες χωρίς μεγάλο βάρος σε σχέση με τα πλαστικά και είναι ιδανικό για παραλία και αυθημερόν ψαρέματα. Σε μεγαλύτερες ψαρευτικες εξορμήσεις έχω ένα coleman πάγου που κρατάει μέχρι 5 μέρες 3
Neptu Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 19 ώρες πριν, mountains1 είπε Πηρα σημερα κι εγω μια τετοια. Οταν την ζητησα στην υπαλληλο στο lidl και μου την εφερε, και την ειδα απο μεσα οτι δεν ειχε το γνωστο αλουμινενιο περιβλημα, της λεω δεν εχει το αλουμινενιο απο μεσα; Και μου λεει εμεις αυτη εχουμε. Ειναι δυνατον; Πως υποτιθεται οτι διατηρει θερμοκρασια; Αυτες με το αλουμινενιο περιβλημα δεν ειναι καλυτερες; Αυτη του lidl φαινεται οτι εχει μια 'γεμιση' εντος, αλλα δεν το καταλαβαινω πως μπορει να κραταει θερμοκρασια. τελικά πήρα κι εγώ μια τέτοια όπως σκεφτόμουν και απ ότι φαίνεται κάνει δουλειά. Βέβαια εμένα ο στόχος είναι τις ζεστές μέρες να μπορώ να μεταφέρω από το μαρκετ στο σπίτι κάποια προϊόντα ψυγείου, παγωτά, κρέας.... Μέχρι εκεί. Δε θέλω να τα κρατάει παγωμένα για ώρες. Μια δοκιμή που έκανα με παγωμένο νερό είδα ότι ξεπάγωσε πιο αργά. Λαμβάνοντας υπόψην ότι η τιμή της τσάντας είναι χαμηλή, ε αξίζει γι αυτό το λίγο 11 ώρες πριν, animor είπε Εγώ έχω ένα τέτοιο, https://www.decathlon.com.gr/el/p/309889-354629-isothermiko-compact-sakidio-psygeio-100-20-l.html και το μικρότερο μέγεθος. Για κάποιο πικ-νικ και για παραλια κυρίως.Στο μικρότερο των 10 λίτρων βάζω μια παγοκυστη μέσα κι ένα μικρό μπουκαλάκι παγωμένο νερό. Σε 6-7 ώρες αρχίζει να ξεπαγωνει. εχει τύχει να βάλω και ψώνια μέσα. Επιβίωσαν. πάνω που κοιτούσα (και ακόμα κοιτάω) για μια τέτοια τσάντα πλάτης. Είμαι ανάμεσα σε 16-20-25L. Απλά κολλάω στο πόσο βολική θα είναι. Προς το παρόν χρησιμοποιώ τα κλασικά ισοθερμικά τσαντάκια των 9-12L. Τα οποία είναι μια χαρά. Αλλά μάλλον θα πάρω και μια τσάντα πλάτης, Τη χωρητικότητα μένει να δω 1
animor Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Για μένα και για τη χρήση που το θέλω είναι πιο βολικές οι πλάτης. Αν τώρα το θέλεις απλά να το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο ή να βάζεις ένα τάπερ και να στέκεται στη δουλειά σου, δεν έχει διαφορά. εχω ένα των 10 λίτρων που καλύπτει για λίγες ώρες σε παραλία ή ένα απλό πικ νικ με πεζοπορία για 2, χωρίς όλα τα νερά μέσα όμως, και για πιο πολλα, έχω των 20. Βέβαια το μικρό, αν και τα χωράει αυτά που βάζει, ζορίζεται λίγο από το βάρος. Είναι ανθεκτικό, δεν έχει πάθει κάτι προς το,παρόν. Το προτεινόμενο είναι φυσικά να είναι γεμάτο για να κρατά τη θερμοκρασία περισσότερο. 1
mountains1 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Στις 26/7/2025 στις 11:03 ΜΜ, animor είπε Εγώ έχω ένα τέτοιο, https://www.decathlon.com.gr/el/p/309889-354629-isothermiko-compact-sakidio-psygeio-100-20-l.html και το μικρότερο μέγεθος. Για κάποιο πικ-νικ και για παραλια κυρίως.Στο μικρότερο των 10 λίτρων βάζω μια παγοκυστη μέσα κι ένα μικρό μπουκαλάκι παγωμένο νερό. Σε 6-7 ώρες αρχίζει να ξεπαγωνει. εχει τύχει να βάλω και ψώνια μέσα. Επιβίωσαν. Μου αρεσε αυτο το σακιδιο οπως το ειδα. Απλα, απο τη φωτο στη σελιδα του προιοντος, που οντως δειχνει μια φωτο απο πανω απο το σακιδιο και ανοιχτο και με τις παγοκυστες μεσα, δεν μπορω να υπολογισω, κι ας λεει 20L, ποσα μπωλ-ταπερ μπορει να χωρεσει στοιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο. Εξαρταται απο το υψος του καθε μπωλ θα πεις, αλλα αν πεις οτι καθε μπωλ εχει υψος 10cm,. και το σακιδιο εχει υψος 42cm, σημαινει οτι οντως μεσα χωραει 4 μπωλ; Μιλω για χρηση και με παγοκυστες μεσα.
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Μια παρόμοια με αυτή χρησιμοποιώ και στις 2-3 ώρες (ίσως και παραπάνω) είναι κρύα τα τρόφιμα μέσα (όχι παγωτά, δεν ξέρω πόσο και αν τα κρατάει). Τη χρησιμοποιώ για κοντινά ταξίδια - εκδρομές. Για το σούπερ μάρκετ δεν χρησιμοποιώ κάτι γιατί συνήθως πάω δίπλα στο σπίτι. 1
animor Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 ώρες πριν, mountains1 είπε Μου αρεσε αυτο το σακιδιο οπως το ειδα. Απλα, απο τη φωτο στη σελιδα του προιοντος, που οντως δειχνει μια φωτο απο πανω απο το σακιδιο και ανοιχτο και με τις παγοκυστες μεσα, δεν μπορω να υπολογισω, κι ας λεει 20L, ποσα μπωλ-ταπερ μπορει να χωρεσει στοιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο. Εξαρταται απο το υψος του καθε μπωλ θα πεις, αλλα αν πεις οτι καθε μπωλ εχει υψος 10cm,. και το σακιδιο εχει υψος 42cm, σημαινει οτι οντως μεσα χωραει 4 μπωλ; Μιλω για χρηση και με παγοκυστες μεσα. Υπολόγισε 3 καλύτερα. Στων 10 λίτρων που έχω τώρα μαζί μου που λέει ότι είναι 38 εκ, δοκίμασα κι εβαλα 4 τάπερ των 8εκ οριακά με μια παγοκυστη μόνο στο πλάι. Και απο τα μικρά σε μήκος. Γενικά δεν είμαι του τάπερ, το πολύ να βάλω ένα μέσα και τα υπολοιπα είναι άλλα πράγματα, όποτε δεν ξέρω για το μεγάλο που δεν εχω τώρα μαζί. Προχθες στο μικρό στα 10 λίτρα ειχα μέσα μια παγοκυστη, ένα μικρό μπουκαλάκι νερό παγωμένο, 2 γυάλινα μπουκάλια από 0,5 l, δυο κουτάκια αναψυκτικού και 3 burger και ήταν άνετα κι ο πάγος έλιωσε κατά το ήμισυ μετά απο 8 ώρες που ήταν σε παραλία κι αυτοκίνητο και σχεδόν άδειο μετά απο κάποια ώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα