Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, mants118 said:

Αν υπήρχε ακόμα η lg στα κινητά θα είχε ήδη φτιάξει κινητό που θα διπλωνοταν και σαν σαΐτα 😛

Και με τόσο τεχνολογία θα το κάναμε drone οχι σαΐτα 

Δημοσ.

Εγώ θα πω την άποψη που την έχω ξαναπεί. Μου αρέσουν πολύ τα foldable κινητά. Μακάρι να βγάλουν πολλά μοντέλα όλες οι εταιρείες ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός και να πέσουν οι τιμές. Προς το παρόν και ακριβά είναι ενώ και τα πιο φθηνά μοντέλα τους δεν έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στα υπόλοιπα specs σε σχέση με τα μη foldable. Όσο βρίσκεις κινητάρες μη foldable και σε καλές τιμές, δεν υπάρχει λόγος να πας στα υπόλοιπα εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα. 

• Like 2
Δημοσ.

Trend είναι όπως ήταν κάποτε τα clamshell και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεχαστεί.

Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι προτιμότερος ο συνδυασμός ξεχωριστών συσκευών που η καθεμία να εξυπηρετεί ένα διαφορετικό σενάριο χρήσης και όχι οι all-in-one λύσεις.

26 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Εγώ θα πω την άποψη που την έχω ξαναπεί. Μου αρέσουν πολύ τα foldable κινητά. Μακάρι να βγάλουν πολλά μοντέλα όλες οι εταιρείες ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός και να πέσουν οι τιμές. Προς το παρόν και ακριβά είναι ενώ και τα πιο φθηνά μοντέλα τους δεν έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στα υπόλοιπα specs σε σχέση με τα μη foldable. Όσο βρίσκεις κινητάρες μη foldable και σε καλές τιμές, δεν υπάρχει λόγος να πας στα υπόλοιπα εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα. 

👍

Έχεις μη foldable κινητάρα και παίρνεις και ένα tablet ή ακόμα καλύτερα ένα laptop επιδόσεων (ultrabook για φορητότητα ή τανκ-τούμπανο αν γουστάρεις παραπάνω επιδόσεις). 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Trend είναι όπως ήταν κάποτε τα clamshell και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεχαστεί.

Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι προτιμότερος ο συνδυασμός ξεχωριστών συσκευών που η καθεμία να εξυπηρετεί ένα διαφορετικό σενάριο χρήσης και όχι οι all-in-one λύσεις.

👍

Έχεις μη foldable κινητάρα και παίρνεις και ένα tablet ή ακόμα καλύτερα ένα laptop επιδόσεων (ultrabook για φορητότητα ή τανκ-τούμπανο αν γουστάρεις παραπάνω επιδόσεις). 

Απλά στα foldable, γουστάρω τρελά αυτό το χαρακτηριστικό που κλείνεις το κινητό και το βάζεις στη τσέπη, σαν τα παλιά κινητά με τα κουμπιά που έκλειναν έτσι και υπήρχαν παρόμοια. Αλλά με τέτοιες τιμές..... Απλά δεν... 

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Απλά στα foldable, γουστάρω τρελά αυτό το χαρακτηριστικό που κλείνεις το κινητό και το βάζεις στη τσέπη, σαν τα παλιά κινητά με τα κουμπιά που έκλειναν έτσι και υπήρχαν παρόμοια. Αλλά με τέτοιες τιμές..... Απλά δεν... 

Αν εννοείς τα flip, θα συμφωνήσω ότι θα ήταν πιο ρεαλιστικό σε καθημερινή χρήση και σε οποιοδήποτε χώρο.
Και πιστεύω ότι ο μέσος καταναλωτής θα προτιμούσε ένα flip τηλέφωνο παρά ένα fold. Αν και εφόσον τα flip γίνουν πιο ανθεκτικά και αποκτήσουν κάποια στιγμή τις ίδιες κάμερες με τα μη flip μοντέλα (αναφέρομαι κυρίως σε samsung).

Πιστεύω και η apple θα βγάλει flip στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ δεν  βγαίνουμε να αγοράσουμε το fold και το flip phone, θα αγοράσουμε και trifold?  

Πάνε  καλά? 

Αλλά βεβαία, μην του φάει ο ανταγωνισμός  και χάσουν τους πελάτες! 

εδιτ: Αυτά θα κάνουνε όσο εμείς αγοράζουμε Samsung! Σιγά μην ακούσουν των καταναλωτή.

Επεξ/σία από BlackRose56
Δημοσ.

Για μάρκετινγκ θα βγει αυτή η συσκευή. Απλα για το γουαου effect, οτι δε βγαζει μόνο η huawei, μπορούμε και εμείς. Ετσι και αλλιως δεν πουλάνε και πολύ τα foldable ΚΑΙ γιατί είναι πανάκριβα, αυτό που είναι χ2 πανάκριβο απευθύνεται κυριολεκτικά σε ελάχιστους. 

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ την υλοποίηση της huawei. Εκτός απο τριπλo foldable σου δίνει και διπλό foldable καθώς το κλείνεις. Ετσι σου δίνει περισσότερη ευελιξία στο τι θες να κάνεις χωρίς να το ανοίξεις όλο. 

Αντίθετα στο samsung πρέπει αναγκαστικά να ανοίξεις όλη την οθόνη. Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον απ τα leaks. 

wp-17259580299293421126979598427772.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατι οχι quatro-fold, με 4 οθονες? καπου το χανουμε πιστευω. Παντως της Huawei δεν ηταν ασχημη υλοποιηση.

Δημοσ.

Αν και λάτρης (και μονιμα αγοραστής πλέον) των fold,  είναι που είναι ευαίσθητα τα fold, και έχουν αρκετούς λόγους (τιμή, μεγαλύτερη πιθανότητα να χαλάσει), τσάκισμα στη μεση) που ο πολύς κόσμος δεν τα παίρνει. Το να παμε σε 3fold που ολα τα αρνητικά πολλαπλασιάζονται δεν έχει νόημα. Ας κάνουν τα κλασικά fold, mainstream και βλέπουμε για παραπάνω.. 

Το 3fold της huawei χαλάει για χαβαλέ. Κάπου διαβαζα σχετικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...