Γιαν10 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:29 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:29 μμ 14 minutes ago, 2MM said: Αφου μεσα δεν ακουγεται , τι σε πειραζει? Τελικα καταλαβες ποιο εξαρτημα προκαλει τον θορυβο ? Ως μηχανικός με πιάνει το παράπονο του "γιατί" είναι σχεδιασμένο έτσι και κάνει 19 χιλιάρικα ενώ άλλα παρόμοια αμάξια, η και μικρότερα, κινούνται μια χαρά χωρίς θέμα ... Απ'ότι μου είπανε πάντως γενικά δεν ασχολείται κανένας άλλος πελάτης να παραπονεθεί για αυτό οπότε μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος χαχα Ο πωλητής μου είπε πάλι πως είναι ο κομπρεσορας και ο τεχνικός είπε πως είναι έτσι λόγω του μεγάλου βεντιλατερ + 3κυλινδρης μηχανής οπότε κρατάμε το 2ο 1
vamvakoolas Δημοσ. Δευτέρα στις 04:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:11 μμ 40 minutes ago, Γιαν10 said: Ως μηχανικός με πιάνει το παράπονο του "γιατί" είναι σχεδιασμένο έτσι και κάνει 19 χιλιάρικα ενώ άλλα παρόμοια αμάξια, η και μικρότερα, κινούνται μια χαρά χωρίς θέμα ... Απ'ότι μου είπανε πάντως γενικά δεν ασχολείται κανένας άλλος πελάτης να παραπονεθεί για αυτό οπότε μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος χαχα Ο πωλητής μου είπε πάλι πως είναι ο κομπρεσορας και ο τεχνικός είπε πως είναι έτσι λόγω του μεγάλου βεντιλατερ + 3κυλινδρης μηχανής οπότε κρατάμε το 2ο ρεσυ και εγω τρικυλινδρο εχω αλλης μαρκας επισης σχεδον καινουργιο και οταν ανοιγω το κλιμα πρεπει πραγματικα να εισαι σε απολυτη ησυχια για να ακουσεις να παιρνει μπροστα. Αν εχεις κλασσικο κλιματισμο με μοχλους τοτε μαλλον εβαλαν κανα φτηνιαρικο κομπρεσσορα
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 04:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:26 μμ 49 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε Ως μηχανικός με πιάνει το παράπονο του "γιατί" είναι σχεδιασμένο έτσι και κάνει 19 χιλιάρικα ενώ άλλα παρόμοια αμάξια, η και μικρότερα, κινούνται μια χαρά χωρίς θέμα ... Απ'ότι μου είπανε πάντως γενικά δεν ασχολείται κανένας άλλος πελάτης να παραπονεθεί για αυτό οπότε μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος χαχα Ο πωλητής μου είπε πάλι πως είναι ο κομπρεσορας και ο τεχνικός είπε πως είναι έτσι λόγω του μεγάλου βεντιλατερ + 3κυλινδρης μηχανής οπότε κρατάμε το 2ο Το βεντιλατέρ θα το ακούς και όταν ζεσταθεί η μηχανή ,πχ σε καλοκαιρινό μποτιλιάρισμα.
Γιαν10 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:21 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:21 μμ 1 hour ago, vamvakoolas said: ρεσυ και εγω τρικυλινδρο εχω αλλης μαρκας επισης σχεδον καινουργιο και οταν ανοιγω το κλιμα πρεπει πραγματικα να εισαι σε απολυτη ησυχια για να ακουσεις να παιρνει μπροστα. Αν εχεις κλασσικο κλιματισμο με μοχλους τοτε μαλλον εβαλαν κανα φτηνιαρικο κομπρεσσορα Πλήρωσα επιπλέον για να βάλω αυτόματο κλίμα 🥲 δοκίμασα και μοντέλο τους με μοχλούς και πάλι τα ίδια έκανε ... Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, σκέφτομαι μήπως έχουν ρυθμίσει τους σενσορες σε υπερβολικά ευαίσθητη θερμοκρασία για κάποιον φόβο υπερθέρμανσης (το γιατί δεν το ξέρω) και απλά στροφαρει υπερβολικά χωρίς ουσιαστικό λόγο - διάβασα κάτι αντίστοιχο σε άλλες μάρκες αυτοκινήτων πχ: Jeep, Citroen. Η σαπίλα θα είναι να ισχύει όντως αυτό και να μην μου αλλάξουν την ρύθμιση για να μην χαθεί η εγγύηση. Παράλληλα έστειλα στο customer support της Toyota Europe μπας και βγάλουμε καμιά άκρη αλλά δεν δίνω πολλές ελπίδες...
mp123 Δημοσ. Τρίτη στις 07:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:37 πμ 14 ώρες πριν, Γιαν10 είπε Πλήρωσα επιπλέον για να βάλω αυτόματο κλίμα 🥲 δοκίμασα και μοντέλο τους με μοχλούς και πάλι τα ίδια έκανε ... Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, σκέφτομαι μήπως έχουν ρυθμίσει τους σενσορες σε υπερβολικά ευαίσθητη θερμοκρασία για κάποιον φόβο υπερθέρμανσης (το γιατί δεν το ξέρω) και απλά στροφαρει υπερβολικά χωρίς ουσιαστικό λόγο - διάβασα κάτι αντίστοιχο σε άλλες μάρκες αυτοκινήτων πχ: Jeep, Citroen. Η σαπίλα θα είναι να ισχύει όντως αυτό και να μην μου αλλάξουν την ρύθμιση για να μην χαθεί η εγγύηση. Παράλληλα έστειλα στο customer support της Toyota Europe μπας και βγάλουμε καμιά άκρη αλλά δεν δίνω πολλές ελπίδες... Φίλε και εγώ το Χ έχω με το clima.δεν ακούω τίποτα μέσα ειδικά όταν το έχω στο soft και βάζω το set point στο 23 . Στις πολλές ζεστές που το ξεκινάω στο fast και 19 εκεί μόνο τον θόρυβο του ανεμιστήρα ως που να πιάσει θερμοκρασία. Επισεις δεν κόβει καθόλου την απόδοση της μηχανής. Αυτόματο το έχω πάρει στην γυναίκα. Δοκίμασε και βάλτο στο soft 23 βαθμούς. Αν δεις τα ίδια να το πας στον Γιαννιτσά στην Πειραιώς. Άψογοι εξυπηρέτηση που είχαμε ένα θέμα που τελικά ήταν νοθευμένη βενζίνη.
Γιαν10 Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mp123 said: Φίλε και εγώ το Χ έχω με το clima.δεν ακούω τίποτα μέσα ειδικά όταν το έχω στο soft και βάζω το set point στο 23 . Στις πολλές ζεστές που το ξεκινάω στο fast και 19 εκεί μόνο τον θόρυβο του ανεμιστήρα ως που να πιάσει θερμοκρασία. Επισεις δεν κόβει καθόλου την απόδοση της μηχανής. Αυτόματο το έχω πάρει στην γυναίκα. Δοκίμασε και βάλτο στο soft 23 βαθμούς. Αν δεις τα ίδια να το πας στον Γιαννιτσά στην Πειραιώς. Άψογοι εξυπηρέτηση που είχαμε ένα θέμα που τελικά ήταν νοθευμένη βενζίνη. Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τα tips - αν δεν βγάλω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών που θα με καλέσει σήμερα, θα πάω στην Πειραιώς να το δει (και εγώ στο soft στα 23 το έχω)! Μέσα ούτε εγώ έχω θέμα αλλά αν βγεις από έξω δεν ακούγεται συνέχεια ένας έντονος ήχος στον χώρο της μηχανής? Πέρα από το ξεκίνημα που είναι κάπως φυσιολογικό να ζορίζεται λόγω ζέστης, ακούω συνέχεια το βεντιλατέρ να ανοιγοκλείνει όταν οδηγάω. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:35 πμ από Γιαν10
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ 16 ώρες πριν, Γιαν10 είπε Πλήρωσα επιπλέον για να βάλω αυτόματο κλίμα 🥲 δοκίμασα και μοντέλο τους με μοχλούς και πάλι τα ίδια έκανε ... Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, σκέφτομαι μήπως έχουν ρυθμίσει τους σενσορες σε υπερβολικά ευαίσθητη θερμοκρασία για κάποιον φόβο υπερθέρμανσης (το γιατί δεν το ξέρω) και απλά στροφαρει υπερβολικά χωρίς ουσιαστικό λόγο - διάβασα κάτι αντίστοιχο σε άλλες μάρκες αυτοκινήτων πχ: Jeep, Citroen. Η σαπίλα θα είναι να ισχύει όντως αυτό και να μην μου αλλάξουν την ρύθμιση για να μην χαθεί η εγγύηση. Παράλληλα έστειλα στο customer support της Toyota Europe μπας και βγάλουμε καμιά άκρη αλλά δεν δίνω πολλές ελπίδες... Δεν παίζει ρόλο το πως θα το έχεις μέσα στην καμπίνα,απο την στιγμή που το AC είναι σε λειτουργία το ψυγείο του ΑC μπροστά στην μηχανή ζεσταίνεται και ανάβει το βεντιλατερ full blast να το κρυώνει. Σε όλα τα αμάξια έτσι γίνεται,ανάβεις ac το βεντιλατερ δουλευει στο φουλ. 1
Γιαν10 Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:00 πμ 40 minutes ago, Ukforthemoment said: Δεν παίζει ρόλο το πως θα το έχεις μέσα στην καμπίνα,απο την στιγμή που το AC είναι σε λειτουργία το ψυγείο του ΑC μπροστά στην μηχανή ζεσταίνεται και ανάβει το βεντιλατερ full blast να το κρυώνει. Σε όλα τα αμάξια έτσι γίνεται,ανάβεις ac το βεντιλατερ δουλευει στο φουλ. Λογικό αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πχ: ένα VW UP λειτουργεί μια χαρά χωρίς φασαρία και αύτο κάνει σαν Boeing 747 - ίσα ίσα φαίνεται πως το Toyota έχει περισσότερο χώρο για να μπει ηχομόνωση και να μειώσει κάπως τον θόρυβο
Γιαν10 Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ 15 minutes ago, 2MM said: Ψυξη εχει καλη ή σου φαινεται μειωμενη ? Από θέμα ψύξης δεν έχω παράπονο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. 2
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 11:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:36 πμ 34 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε Λογικό αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πχ: ένα VW UP λειτουργεί μια χαρά χωρίς φασαρία και αύτο κάνει σαν Boeing 747 - ίσα ίσα φαίνεται πως το Toyota έχει περισσότερο χώρο για να μπει ηχομόνωση και να μειώσει κάπως τον θόρυβο Εχει κολλήσει το μυαλό σου σε κάτι που δεν θα έπρεπε. Χαρείτε το αμάξι σας.Καλά χλμ χωρίς προβλήματα. 1
Γιαν10 Δημοσ. Τρίτη στις 12:07 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 12:07 μμ 30 minutes ago, Ukforthemoment said: Εχει κολλήσει το μυαλό σου σε κάτι που δεν θα έπρεπε. Χαρείτε το αμάξι σας.Καλά χλμ χωρίς προβλήματα. Κάπως έτσι ακούγεται οπότε μπορείς να φανταστείς γιατί γίνεται ενοχλητικό
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 12:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:23 μμ 14 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε Κάπως έτσι ακούγεται οπότε μπορείς να φανταστείς γιατί γίνεται ενοχλητικό
mp123 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 πμ 20 ώρες πριν, Γιαν10 είπε Από θέμα ψύξης δεν έχω παράπονο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Κατανάλωση πειραιας Ωρωπός Κυριακή με φουλ το κλίμα 4.2/100 σε αυτόματο αυγό χ.Ουτε εκεί έχεις παράπονο. Μια χαρά ειναι το αμαξάκι. Εγω δεν το περιμενα τοσο καλο και ερχομε απο μινι κουπερ.Πήγαινε στα παιδιά στον Γιαννιτσά φίλε. Εκει θα σου πουν αν έχει θέμα η όχι.
2MM Δημοσ. Τετάρτη στις 10:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:04 πμ Σιγα μη λεγετε και Γρεβενάς 😃 . Γιαννίτσας λεγετε 2 ώρες πριν, mp123 είπε Πήγαινε στα παιδιά στον Γιαννιτσά φίλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα