Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολους,

γνωριζει κανεις να προτείνει καποιο φθηνο μαγαζι στη Θεσσαλονικη που μπορω να εκτυπωσω διαφημιστικά φυλλάδια Α5 ; ψαχνω στο ιντερνετ, αλλα οι τιμες που βλεπω, τουλαχιστον σε σχεση με την αθήνα ειναι πιο υψηλες γενικά και δεν ηθελα να μπλεξω με μεταφορικά απο αθήνα κλπ. Ηθελα να βρω ενα μαγαζι να μπορω να συνεργαζομαι για διαφορες εκτυπωσεις οικονομικά εδω θεσσαλονικη.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από George10001
Δημοσ.

3 εχω να προτεινω ανατολικα..

Εντυπο Copy λεγεται στην βασιλ.ολγας

COPY PASTE στην ιδια οδο

TYPE CENTER SERVICE στην δελφων

ολα αυτα κοντα ειναι και εχουν καλη εξυπηρετηση,για τιμες σαυτο που θες δεν ξερω.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, mike15 said:

COPY PASTE στην ιδια οδο

ολα αυτα κοντα ειναι και εχουν καλη εξυπηρετηση,για τιμες σαυτο που θες δεν ξερω.

Ευχαριστω πολυ mike. Θα τους παρω ενα τηλ. να τους ρωτησω τιμες να δω.

• Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, George10001 είπε

Καλησπέρα σε ολους,

γνωριζει κανεις να προτείνει καποιο φθηνο μαγαζι στη Θεσσαλονικη που μπορω να εκτυπωσω διαφημιστικά φυλλάδια Α5 ; ψαχνω στο ιντερνετ, αλλα οι τιμες που βλεπω, τουλαχιστον σε σχεση με την αθήνα ειναι πιο υψηλες γενικά και δεν ηθελα να μπλεξω με μεταφορικά απο αθήνα κλπ. Ηθελα να βρω ενα μαγαζι να μπορω να συνεργαζομαι για διαφορες εκτυπωσεις οικονομικά εδω θεσσαλονικη.

Ευχαριστώ.

Για τι ποσότητα μιλάς? 

Δημοσ.
5 hours ago, Inuyasha said:

Για τι ποσότητα μιλάς? 

αυτη τη φορα θα χρειαστω 5.000 Α5 εγχρωμα μπρος πισω . Αλλα θελω να κανω και 500 καρτες Α6 σε λιγο πιο παχυ χαρτι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, George10001 είπε

αυτη τη φορα θα χρειαστω 5.000 Α5 εγχρωμα μπρος πισω . Αλλα θελω να κανω και 500 καρτες Α6 σε λιγο πιο παχυ χαρτι.

Για 2500 έντυπα α5 μπρος πίσω έγχρωμα είχα πάρει μια τιμή στα 90€…δεν ξέρω τι τιμές έχεις πάρει για 5000 

καλό θα ήταν να αναφέρουμε και καμιά τιμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, arxontas2323 said:

Για 2500 έντυπα α5 μπρος πίσω έγχρωμα είχα πάρει μια τιμή στα 90€…δεν ξέρω τι τιμές έχεις πάρει για 5000 

καλό θα ήταν να αναφέρουμε και καμιά τιμή 

βρηκα προσφορα Αθήνα 5000 μπρος πισω εγχρωμα Α5 με 60+ΦΠΑ. χαρτι 130γρ. Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενω να βρω κατι τοσο οικονομικο εδω θεσσαλονικη αλλα αν βρω κατι κοντα σε αυτη την τιμη καλα θαταν.

Επεξ/σία από George10001
Δημοσ.
9 ώρες πριν, George10001 είπε

βρηκα προσφορα Αθήνα 5000 μπρος πισω εγχρωμα Α5 με 60+ΦΠΑ. χαρτι 130γρ. Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενω να βρω κατι τοσο οικονομικο εδω θεσσαλονικη αλλα αν βρω κατι κοντα σε αυτη την τιμη καλα θαταν.

εξαιρετικη τιμη...αν βρεις κατι εδω θεσσαλονικη πες μου και εμενα να βγαλω που θελω!!

• Thanks 1
Δημοσ.
On 12/07/2025 at 23:04, mike15 said:

COPY PASTE στην ιδια οδο

στο πρωτο επικοινωνια "Αδελφέ...μονο απο κοντα... ελα απο εδω να τα πουμε" για να μου δωσει τιμη, οποτε ακυρο.

Στο 2ο 150+φπα οποτε ακυρο

στο 3ο 280 ευρω  εδω γελάμε απλά...

Η καλυτερη τιμη θεσσαλονικη που βρηκα ειναι στα 100 ευρω περιπου +φπα οποτε θα τα παρω απο Αθήνα. μεγαλη διαφορά στην τιμη.

Δημοσ.
On 16/07/2025 at 12:40, George10001 said:

στο πρωτο επικοινωνια "Αδελφέ...μονο απο κοντα... ελα απο εδω να τα πουμε" για να μου δωσει τιμη, οποτε ακυρο.

Στο 2ο 150+φπα οποτε ακυρο

στο 3ο 280 ευρω  εδω γελάμε απλά...

Η καλυτερη τιμη θεσσαλονικη που βρηκα ειναι στα 100 ευρω περιπου +φπα οποτε θα τα παρω απο Αθήνα. μεγαλη διαφορά στην τιμη.

Το μαγαζι στην αθηνα που θα εκανε τις εκτυπωσεις Δεν μπορουν να βρουν λεει μεταφορικη να τα στειλουν θεσσαλονικη !! βρηκαν καποιες οι οποιες ολες ειναι καλοχωρι. το καλοχωρι βρισκεται πολυ μακρυα απο την ανατολικη θεσσαλονικη που βρισκομαι εγω. μαλιστα μου εκαναν και λαθος γιατι με ειπαν βρηκαν μια μεταφορικη που ειδαν λεει ηταν κοντα στην ανατολικη θεσσαλονικη, τελικα το εψαξα ηταν συνωνυμια με μια μεταφορικη, καμια σχεση, ειναι αλλη εταιρια σε αλλο τομεα, δηλαδη αν δεν το παρατηρουσα και το εψαχνα εγω, θα επρεπε να τρεχω καλοχωρι να παραλαβω τα εντυπα. Καθολου καλος επαγγελματισμος. Τους ειπα λοιπον να το αφησουν. Θα τα παρω απο θεσσαλονικη που βρηκα, η καλυτερη τιμη που βρηκα τελικα ειναι 90+ΦΠΑ για 5000 Α5 που νομιζω ειναι καλη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...