eXrhsots Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή και την βοήθεια σου ! Οι προτάσεις σου θα συνεκτιμηθούν και αναλόγως θα αξιοποιηθούν! 3 ώρες πριν, sakis han είπε ...εγω παντως αν ημουν στη θεση σου θα την ακυρωνα και θα επαιρνα αυτη Σχετικά με την ψύκτρα ….. Η υδρόψυξη που παρήγγειλα έρχεται από Γερμάνια και έχει παραδοθεί στην DHL από 16-7 ,και κάπου γύρω- γύρω από το σπίτι μου θα τριγυρίζει τώρα. Επομένως θα δω ποια βάση στήριξης δίνει με το contact frame και αναλόγως θα κάνω. 3 ώρες πριν, sakis han είπε Οσον αφορα το κουτι αυτο https://www.skroutz.gr/s/37217285/Lian-Li-Lancool-III-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html ξερω οτι την χωραει επανω και εχει καλυτερο airflow απο το bequiet...+ ενα fan παραπανω To κουτί που προτείνεις είναι Midi Tower ενώ το Be Quiet Full Tower. Kαι ενώ εγώ θα προτιμούσα ένα Midi Tower δεν συμμερίζονται την επιλογή μου οι μονάδες που πρέπει να μπουν μέσα, και αξιώνουν Full Tower Θέλει πολύ ψάξιμο….
sakis han Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, eXrhsots είπε To κουτί που προτείνεις είναι Midi Tower ενώ το Be Quiet Full Tower. Kαι ενώ εγώ θα προτιμούσα ένα Midi Tower δεν συμμερίζονται την επιλογή μου οι μονάδες που πρέπει να μπουν μέσα, και αξιώνουν Full Tower Θέλει πολύ ψάξιμο…. Αυτο μην σε ανησυχει, ασχετα πως το βαφτιζουν, οι διαστασεις τους ειναι παρομοιες. Απλα το καθενα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του. Με το Lian Li θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες σε CPU αλλα κυριως σε GPU (αν σκεφτεσαι μελλοντικα να βαλεις μια μεγαλυτερη) ομως θα εχεις περισσοτερο θορυβο και σκονη μεσα στο κουτι. Ακριβως το αναποδο συμβαινει στο Be Quiet. Επειδη εχεις το 14900Κ, που ξερω απο πρωτο χερι ποσο θερμαστρα ειναι, εγω θα επελεγα το Lian Li. ....επισης παιζει ρολο που τοποθετεις το κουτι. Αν ειναι σε κανα κλειστο χωρο κατω απο το γραφειο τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ το Lian Li Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από sakis han
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα