pantazidg Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Καλησπερα σας τελειωνω τον Σεπτεμβρη πτυχιο οικονομικων επιστημων και δεν υπαρχει καποιο μεταπτυχιακο που μπορει να με ενδιαφερει και να με οδηγει στο να γινω software developer που θα επιθυμουσα και σκεφτομαι το συγκεκριμενο bootcamp να το κανω online, έχει καποιος εμπειρια ή κατι να μου προτείνει, ευχαριστω εκ των προτερων!
skim045 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα. Πήγα στην 3η χρονιά που έτρεχε το συγκεκριμένο bootcamp αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά απο τότε. Είναι αρκετά καλό αλλά θέλει διαβάσμα και συγκέντρωση γιατί σου δίνουν αρκετή πληροφορία σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα πρώτα που ασχοληθήκαμε ήταν java, html-css-javascript και sql όπου σε αυτά ήταν που κάναμε τα περισσότερα μαθήματα. Στο τέλος δεν έχει εξετάσεις, δώσαμε εργασία για να πάρουμε το πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και αυτό το κάνει αρκετά εύκολο αν θες απλά να πάρεις ένα χαρτί. Βέβαια όσοι απο εμάς ασχοληθήκαμε σοβαρά, βρήκαμε και δουλειά.
pantazidg Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Στις 30/7/2025 στις 12:13 ΜΜ, skim045 είπε Καλησπέρα. Πήγα στην 3η χρονιά που έτρεχε το συγκεκριμένο bootcamp αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά απο τότε. Είναι αρκετά καλό αλλά θέλει διαβάσμα και συγκέντρωση γιατί σου δίνουν αρκετή πληροφορία σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα πρώτα που ασχοληθήκαμε ήταν java, html-css-javascript και sql όπου σε αυτά ήταν που κάναμε τα περισσότερα μαθήματα. Στο τέλος δεν έχει εξετάσεις, δώσαμε εργασία για να πάρουμε το πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και αυτό το κάνει αρκετά εύκολο αν θες απλά να πάρεις ένα χαρτί. Βέβαια όσοι απο εμάς ασχοληθήκαμε σοβαρά, βρήκαμε και δουλειά. Είχες κάποιο backround απο tech?
skim045 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 2/8/2025 στις 6:06 ΠΜ, pantazidg είπε Είχες κάποιο backround απο tech? Όχι κατι το ιδιαίτερο. Είχα τελειώσει ΕΠΑΛ πληροφορικής και ότι ψαχνόμουν μόνος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα