funbreaker Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Έχω βαρεθεί να μου κάνουν αυτή την ερώτηση στα βενζινάδικα. Έχει νόημα η καλή;
mike15 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) υπαρχουν τοπικ που εχει γινει συζητηση. σε γενικες γραμμες πρεπει το αυτοκινητο σου να εχει προδιαγραφες που να παιρνει την 100αρα και να την αξιοποιει.εαν οχι τοτε απλα αδειαζεις την τσεπη σου. εαν την αξιοποιει και αντεχεις οικονομικα τοτε βαλε για να εχεις τουλαχιστον 95 οκτανια καυσιμο.εαν δεν αντεχεις οικονομικα αλλα μπορει να την αξιοποιησει τοτε βαζε μια φορα τον μηνα. φυσικα τον μεγαλυτερο ρολο παιζει το καταστημα να ειναι οσο γινεται πιο εμπιστο και οχι η μαρκα. εκει που σε πρηζουν ειναι πανακριβη,πανω απο 2 ευρω.ειναι ομως πολυ καλη .τωρα για τις αλλες μαρκες καυσιμων και 100αρα κανεις δεν ξερει,γιαυτο λεω επιστοσυνη στον βενζινα.βρες ενα.εγω βαζω ελιν 100αρα,ειναι πιο οικονομικη,ξερω οτι ειναι καλη απο την αποδοση,καθαρη εννοω.εαν ειναι 100% 100αρα ομως δεν το ξερω.. 98αρα απο το συγκεκριμενο που σε πρηζουν δεν υπαρχει.ειναι 95 με (υποτιθεται)καθαριστικα μεσα.εχει γινει μοδα πλεον η 98αρα και το προωθουν χωρις οφελος για εμας ,απλα τα τσεπωνουν παραπανω. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από mike15
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, funbreaker είπε Έχω βαρεθεί να μου κάνουν αυτή την ερώτηση στα βενζινάδικα. Έχει νόημα η καλή; Οχι γιατί θα τρως το ποσό που σου δίνουν για βενζίνη πιο γρήγορα.
ringboy Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Αναλογα αν δουλευει καλυτερα το αυτοκινητο σου. Σε εμενα ας πουμε 98 απο 95 εχει τεραστια διαφορα και ακομα καλυτερη η 100αρα.
andreas1gr Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Έχω βαρεθεί να μου κάνουν αυτή την ερώτηση στα βενζινάδικα. Έχει νόημα η καλή; Βάλε αυτήν που προτείνει ο κατασκευαστής... Τόσο απλά...
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Έχει νόημα η καλή; Εγω παντως και σε πιο παλιο αυτοκινητο εχω δει διαφορα στην αυτονομια,ειδικα σε ταξιδι,εκει ξεκαθαρα εβγαζε παραπανω χλμ. Σε πολυ παλια μηχανη,ειχα δει οτι αν δεν εβαζα κατοσταρα δε γεμιζε την 6η.
G.bar Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Αυτη η ερώτηση με το ποίημα που περιλαμβάνει είναι και ο λόγος που δεν πατάω στα συγκεκριμένα βενζινάδικα. 3
panosno1com Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Παλια εβαζα 98αρα οποια μερα ειχε προσφορά στα 2-3 λεπτα παραπανω. Πλεον βαρεθηκα την αναμονη στην ουρα Αυτονομια παραπανω δεν ειδα, ενα κλικ καλυτερη λειτουργια κινητηρα ειχα δει οχι κατι τρομερο παντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα