e1995kati Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΖ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΩ BOX NOW και κούριερ δεν δίνει τηλέφωνα και το παίζει μουγγός μην απαντάτε
chvnce Δημοσ. Κυριακή στις 04:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:07 μμ 33 λεπτά πριν, e1995kati είπε Ναι αλαξα Και; Συνεχίζει να έχει πρόσβαση;
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:46 μμ (επεξεργασμένο) Εδώ, όπως το βλέπω, δύο τινά μπορώ να σκεφτώ ότι συμβαίνουν. 1. Κάποιος έχει πρόσβαση σε υπολογιστή που χρησιμοποίησες, συνδέθηκες στον λογαριασμό σου google ή microsoft και έχεις αποθηκεύσει κωδικούς σε chrome ή microsoft account και όταν αλλάζεις κωδικό στο insomnia και τον αποθηκεύεις τότε ενημερώνεται και εκείνος ο υπολογιστής. Για αυτήν την περίπτωση, άλλαξε ΑΜΕΣΑ κωδικούς σε όλα τα email σου ξεκινώντας από το gmail, δες στην δραστηριότητα που είσαι συνδεμένος και αποσύνδεσε όλα τα συστήματα στα οποία δεν έχεις έλεγχο. Μετά άλλαξε και στο insomnia αλλά μην τον αποθηκεύεις. 2. Κάποιος έχει πρόσβαση στο pc σου μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης (ή και φυσικής παρουσίας αν είναι σε γραφείο) και αν το αφήνεις ανοιχτό συνδέεται και κάνει από εκεί μαγκιές. Σε αυτήν την περίπτωση μην αφήνεις ανοιχτό κανένα pc όταν λείπεις, βάλε/άλλαξε κωδικό στο προφίλ σου και έλεγξε για trojans, keyloggers, remote connections κτλ Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:47 μμ από micos000
e1995kati Δημοσ. Τετάρτη στις 02:25 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:25 μμ Είναι κλειστό το pc Δεν έχω μπει πρόσφατα από pc
hawkpilot Δημοσ. Τετάρτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:43 μμ 18 minutes ago, e1995kati said: Είναι κλειστό το pc Δεν έχω μπει πρόσφατα από pc Συνδέεσαι στο insomnia μόνο μία συσκευή?
chvnce Δημοσ. Τετάρτη στις 04:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:04 μμ 1 ώρα πριν, e1995kati είπε Είναι κλειστό το pc Δεν έχω μπει πρόσφατα από pc Το πρόβλημα μπορεί να είναι εξίσου το κινητό σου. ---- Αν το πρόβλημα περιορίζεται μόνο στην πρόσβαση του εδώ account σου, λύνεται εύκολα. Αλλάζεις credentials από τρίτη, καθαρή συσκευή. Απ' τις ρυθμίσεις ασφαλείας, ενεργοποιείς το Google Authenticator. Επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε, όμως, καλό είναι να τσεκάρεις υπολογιστή + κινητό για trojan, keylogger κτλ. Όπου υποστηρίζεται, καταργείς συσκευές που είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό σου και κρατάς τη δική σου. Για ασφάλεια, πάλι από τρίτη συσκευή, αλλάζεις ΟΛΟΥΣ τους κωδικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις