Προς το περιεχόμενο

HBO Max Cyprus July 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμένουμε 22/7 την έναρξη του HBO MAX στην Κύπρo , λογικά μεσω VPN και IP κύπρου θέλω να πιστεύω οτι θα παίζει όσοι έχουμε ο Αμερικανικός λογαριασμός μας ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ ότι είδα στη Κύπρο έχει δύο επιλογές ,είτε μέσα  από Cablenet(πχ οπως εδώ Με ,cosmote -netflix) ,είτε να κάνεις λογαριασμό στο hbo max μέσα από το site τους. 

Κάπου διάβασα και δεν ξέρω άμα ισχύει ότι πχ άμα βάλεις max από Κύπρο μπορείς να δεις κανονικά χωρίς VPN σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες(το διαθέσιμο περιεχόμενο της εκάστοτε χώρας) που  έχουν hbo max ,εμείς δεν έχουμε.

Επεξ/σία από Rockavlon
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rockavlon είπε

Απ ότι είδα στη Κύπρο έχει δύο επιλογές ,είτε μέσα  από Cablenet(πχ οπως εδώ Με ,cosmote -netflix) ,είτε να κάνεις λογαριασμό στο hbo max μέσα από το site τους. 

Κάπου διάβασα και δεν ξέρω άμα ισχύει ότι πχ άμα βάλεις max από Κύπρο μπορείς να δεις κανονικά χωρίς VPN σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες(το διαθέσιμο περιεχόμενο της εκάστοτε χώρας) που  έχουν hbo max ,εμείς δεν έχουμε.

δοκιμασα VPN και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στην περιοχη μου (VPN CYPRUS IP)

Bαζοντας αλβανικη IP ανοιγει κανονικα απλα εκει λογικα θελει gmail καινουργιο λογαριασμο να φτιαξεις αλβανικο και μετα το προβλημα ειναι οτι μεσω paypal μπορεις να πληρωσεις αλλα δεν ξερω εαν μπορεις να ανοιξεις αλβανικο λογαριασμο σε paypal

Δημοσ.

Mε windscribe μπαίνει κομπλέ,άλλα  δεν περναει ούτε Paypal ,ούτε revolut ούτε καν τη κάρτα από το crypto.com για να πληρώσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Rockavlon είπε

Mε windscribe μπαίνει κομπλέ,άλλα  δεν περναει ούτε Paypal ,ούτε revolut ούτε καν τη κάρτα από το crypto.com για να πληρώσω. 

Paypal πρεπει να φτιαξεις account καινουργιο να ειναι κυπριακο. εγω στην συνδρομη την αμερικανικη εχω φτιαξει yahoo email US + paypal us και πληρωνω καθε μηνα 9.99 μεσω revolut αλλα εχει διαφημησεις.

UPDATE

εφτιαξα paypal κυπριακο με gmail κυπριακο λογαριασμο και ενεργοποησα λογαριασμο κανονικα πληρωμή μέσω Paypal + Revolut 🤘

hbomax.png

Επεξ/σία από dream21
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικα δεν χρειάζομαι VPN μιας και εβαλα Starlink και παιζει κανονικα με την κυπριακη συνδρομη και με αμερικανικη IP που πέρνω απο αυτους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...