Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ. Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει, θέλω να συνδέσω 2 λάπτοπ το ενα στον οροφο το αλλο στο ισόγειο ωστε καθε αλλαγή που θα κάνω στο ενα να μεταφέρεται και στο αλλο. Τα λάπτοπ ειναι συνδεμένα στο ιδιο δίκτυο. Επειδή ειμαι τελείως ασχετος ζητώ την βοήθειά σας. Μέχρι τώρα τις αλλαγές τις μεταφέρω με USB stick

Δημοσ.

τι εννοεις αλλαγες?

αν εννοεις τα αρχεια που δημιουργεις
Αν εχεις σαν λειτουργικο windows
Αν εχεις original το παραπανω λειτουργικο
Τοτε μπορεις να δημιουργησεις εναν λογαριασμο χρηστη που θα συνδεθεις στον πρωτο υπολογιστη
και μετα με τα ιδια στοιχεια θα συνδεθεις και στον δευτερο

Τοτε και στα δυο λαπτοπ θα εχεις τα ιδια αρχεια και οτι αλλαγες κάνεις στο ενα θα μεταφερετε και στο αλλο (οποιο και αν ειναι το ενα, οποιο και αν ειναι το αλλο)
ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Δημοσ.

να αυτα ειναι που δεν μπορω ...🤣😂🤣
Πετας ενα λυθηκε ... λυθηκε? πως λυθηκε? ποιο ηταν εντελει το προβλημα? μας αφηνεις στα κρυα του λουτρου, σαν τις σειρες του netflix που βλεπουμε και μας λενε στο τελος ...ε, δεν εχει αλλη σεζον τελος !!!!
υγ τελος καλο ολα καλα, εποοοοομενος

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ. Το πρόβλημα λύθηκε

Προσπάθησα και τις δύο λύσεις χωρίς να καταφέρω τίποτε. Απελπισμένος τα παράτησα και δεν ασχολούμε πλέον. Λύθηκε το πρόβλημά μου ή οχι; Αφου δεν με προβληματίζει πιά. (χρειάζεται και λίγη φιλοσοφία!!!!!!!!!!!)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kesogdem είπε

τα παράτησα και δεν ασχολούμε πλέον. Λύθηκε το πρόβλημά μου ή οχι; Αφου δεν με προβληματίζει πιά.

Ουάου!

Μόλις έκαψα 2,5 εγκεφαλικά κύτταρα! 😁

3 ώρες πριν, kesogdem είπε

Προσπάθησα και τις δύο λύσεις

Δηλαδή έστησες nas και δε σου δουλεψε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...