Kariajoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:20 μμ Γεια σας. Έχω ένα Honda Transalp 650 20ετίας και τα φλας (μπρος-πίσω) σταμάτησαν να λειτουργούν. Ο μηχανικός μου είπε ότι από την πολυκαιρία έχει πιάσει σκόνη εσωτερικά στο διακόπτη του φλας και έχει πρόβλημα η πλεξούδα, αλλά δεν υπάρχει πλέον από την εταιρία ως ανταλλακτικό. Μου είπε να ψάξω για μεταχειρισμένη και μέχρι να βρω να ψεκάζω τους διακόπτες του φλας με WD-40 Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω και κυκλοφορώ 2-3 μήνες χωρίς φλας. Υπάρχει κάποιο gadget με ολοκληρωμένη λύση (να περιλαμβάνει μπρος-πίσω φλας) με μπαταρία ? Ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση παρακαλώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά
SaFiS Δημοσ. Δευτέρα στις 12:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:35 μμ Αλλαξε μηχανικο. Ο διακοπτης λυνει και καθαριζεται. Τα καλωδια μπορουν να αλλαχτουν. Διακοπτης μπορει να ταιριαξει και απο αλλο Honda και υπαρχουν πλεον και ημιτασιον απο Ταϊβαν ή Κινα… 1
Kariajoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 μμ Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Πλεξούδα μου είπε ότι δεν βρίσκει, όχι διακόπτη. Όταν επιστρέψω από διακοπές θα κάνω μια επίσκεψη κ σε άλλον μηχανικό. Σε περίπτωση που δε βγάλω άκρη κ με άλλον μηχανικό, για gadget που γράφω να υποθέσω δεν ξέρεις κάτι.
villasg Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ (επεξεργασμένο) Δεν θες μηχανικο αλλα ηλεκτρολογο αν εισαι αθηνα πας στον Πολύχρονο και θα στα κανει ολα οκ Διεύθυνση: Σπάρτης 52, Νέα Ιωνία 142 31 Τηλέφωνο: 2102717195 Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:23 μμ από villasg
NikosKallithea Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 μμ (επεξεργασμένο) Πες του να σου λύσει την πλεξουδα και να βρει που ειναι κομμενο το καλώδιο, συνήθους είναι απο το τελευταιο δέσιμο της πλεξουδα στο τιμονι και μέχρι το πρωτο δεσιμο στον σκελετό, δηλαδη αυτο το κομματι των 20ποντων που κινείται οταν στρίβεις το τιμονι. Συν βέβαια τους διακόπτες αν εχουν χαλασει Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:24 μμ από NikosKallithea
villasg Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πες του τι να του πει αφου δεν θελει να ασχοληθει με ηλεκτρικα ο "μαστορας" 1 ώρα πριν, Kariajoulas είπε Μου είπε να ψάξω για μεταχειρισμένη και μέχρι να βρω να ψεκάζω τους διακόπτες του φλας με WD-40 1
NikosKallithea Δημοσ. Δευτέρα στις 01:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:45 μμ Ας παει σε αλλον ή ακομα και μόνος του, τοσα χρονια μοτοσυκλέτα εχει κατι θα του κόβει απο επισκευες.
villasg Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ 1 ώρα πριν, Kariajoulas είπε Transalp 650 20ετίας με τη σαπιλα που θα επικρατει στα καλωδια και την πλεξουδα γενικα καλο ειναι να το πιασει ηλεκτρολογος με πειρα
Kariajoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:19 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:19 μμ 1 ώρα πριν, villasg είπε Δεν θες μηχανικο αλλα ηλεκτρολογο αν εισαι αθηνα πας στον Πολύχρονο και θα στα κανει ολα οκ Διεύθυνση: Σπάρτης 52, Νέα Ιωνία 142 31 Τηλέφωνο: 2102717195 Ναι, Αθήνα είμαι. Δεν είναι κοντά, αλλά θα του κάνω μια επίσκεψη. Ευχαριστώ 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ας παει σε αλλον ή ακομα και μόνος του, τοσα χρονια μοτοσυκλέτα εχει κατι θα του κόβει απο επισκευες. Θα το ψάξω με άλλον, γιατί απ ότι φαίνεται δε θέλει να ασχοληθεί. Όχι δεν ασχολούμαι τόσο με επισκευές πάνω στη μηχανή, οπότε δεν παίζει το σενάριο να το κάνω μόνος μου.
Kariajoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 μμ Τα τελευταία νέα από φίλο που έχει μηχανικό σε συνεργείο είναι ότι θέλει αντικατάσταση το φλασέρ με πολύ μικρό κόστος. 1
dpolal Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 μμ 10 ώρες πριν, Kariajoulas είπε Σε περίπτωση που δε βγάλω άκρη κ με άλλον μηχανικό... 6
Kariajoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 μμ 20 λεπτά πριν, dpolal είπε Το κάνω εδώ και 2-3 μήνες που δε λειτουργούν τα φλας. Θυμήθηκα τις εποχές που το έκανα πιτσιρικάς με ποδήλατο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα