atheatos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ 10 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Δεν ειναι ολα τα πραγματα καταληλα για χιούμορ. Αν ας πουμε εκανα χιούμορ με την σωματικη αναπηρια καποιου? Θα μπορουσα? Ναι. Θα ηταν ένδειξη ανθρωπιας, σεβασμου, ενσυναισθησης και μιας και το αναφερεις εφυιας? Την απαντηση μεσα σου την ξέρεις. Δεν θεωρώ την θρησκεία ανάπηρη και ουτε η θρησκεία θέλει να προσκυνάς σύμβολα. Το πώς ερμηνεύεις εσύ και κάποιοι άλλοι την θρησκεία , δείχνει πράγματα που έχουν να κάνουν με άλλα κράτη , κυρίως της μέσης ανατολής. Μην μπερδεύεται τον φόβο με το σεβασμό. Η πίστη δεν προέρχεται από το σταυρό που φοράς , αλλά από τον σταυρό που κρύβεις μέσα σου , όπως σωστά ανέφερες. Εκτος θέματος και πάλι με την χολή που πλημμυρίζει το μυαλό ….. 3
JonnyBoy Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ Έχω ένα και είναι φθηνό και βολικό. Βρίσκω και σε αυτό καλά παιχνίδια να παίξω έχοντας λογικές απαιτήσεις. Έχουν καλή τιμή και είναι ελαφριά και μικρά σε διαστάσεις. Και το λειτουργικό ελαφρύ και ευέλικτο. Μείον ότι κάποιες εφαρμογές δεν είναι βελτιστοποιημένες για chrome os. Κυρίως στο πως εμφανίζονται. Απευθύνονται σε κάποιον που χρησιμοποιεί κάποια σουίτα γραφείου, παίζει indy games, κάνει βιντεοκλήσεις και θέλει κάτι με πληκτρολόγιο, ελαφρύ και βολικό. Επίσης είναι πολύ πιο εύκολα στο format από windows.
mariosCS Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:37 μμ 3 hours ago, MikeGR7 said: Μηπως η φωτογραφία του αθρου φερνει σε δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας που ανηκουν σε αυτο θρήσκευμα? Λεω εγω τωρα... Όχι. Τώρα αν δεν έχουν χιούμορ, πρόβλημα τους 2 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 06:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:42 μμ 6 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε Έχω ένα και είναι φθηνό και βολικό. Βρίσκω και σε αυτό καλά παιχνίδια να παίξω έχοντας λογικές απαιτήσεις. Έχουν καλή τιμή και είναι ελαφριά και μικρά σε διαστάσεις. Και το λειτουργικό ελαφρύ και ευέλικτο. Μείον ότι κάποιες εφαρμογές δεν είναι βελτιστοποιημένες για chrome os. Κυρίως στο πως εμφανίζονται. Απευθύνονται σε κάποιον που χρησιμοποιεί κάποια σουίτα γραφείου, παίζει indy games, κάνει βιντεοκλήσεις και θέλει κάτι με πληκτρολόγιο, ελαφρύ και βολικό. Επίσης είναι πολύ πιο εύκολα στο format από windows. συν την διάρκεια μπαταρίας
JonnyBoy Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε συν την διάρκεια μπαταρίας Ναι, σωστά! Απίστευτη διάρκεια μπαταρίας!
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ 13 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε Ναι, σωστά! Απίστευτη διάρκεια μπαταρίας! Έχουν περάσει αρκετά χρόνια που χρησιμοποίησα κάποιο στα πρώτα τους βήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και ένα σύγχρονο!
anax111 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:09 μμ 4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Μηπως η φωτογραφία του αθρου φερνει σε δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας που ανηκουν σε αυτο θρήσκευμα? Λεω εγω τωρα... Μάλλον το αντίθετο! Επί πλέον ο παπάς είναι Ρώσος! Αυτό το κάνει να μοιάζει με συνομωσία του Πούτιν! 😁 1
MikeGR7 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Α, το κλασσικό fallacy που χρησιμοποιείται σχεδόν κατά κόρον όταν ένας πιστός οποιασδήποτε θρησκείας προσπαθεί να δικαιολογήσει το λόγο που θίγεται Ο ΙΔΙΟΣ, όταν κάποιος σατιρίζει ένα θρησκευτικό σύμβολο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω δεν θιγομαι Ο ΙΔΙΟΣ μιας και εχω διαφορετικο θρησκευμα. 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Οι σωματικές αναπηρίες, σε αντίθεση με τους άυλους θεους (εκτός κι αν διαφωνείς στο "άυλους"), είναι πραγματικές παθήσεις, σε πραγματικούς ανθρώπους, με πραγματικές συνέπειες στη ζωή τους. Μαλιστα. Δηλαδη επειδη ο θεος ειναι άυλος σημαινει οτι οτι αυτοι που πιστευουν σε αυτον δεν ειναι πραγματικοι ανθρωποι και οτι η πιστη δεν εχει πραγματικες συνέπεις στη ζωη τους... Ο Κ 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Και, στο κάτω κάτω, αν η πίστη κάποιου είναι τόσο εύθραυστη που θίγεται από μια εικόνα AI, κάτι πάει στραβά με την πίστη του, όχι με τη σάτιρα. Τόσο απλά. Η συζήτηση δεν αφορα τον αν καποιος θα χασει την πιστη του, αφορα το σεβασμο μεταξυ των μελών μιας πολιτισμενης κοινωνιας. 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Το ότι οι θρήσκοι προσπαθούν να εξισώσουν αυτά τα 2, θα μπορούσε να εκληφθεί και ως μορφή προσβολής απέναντι σε άτομα με αναπηρίες. Ο μονος που εκανε τέτοιου είδους διεστραμμενη εξίσωση εισαι εσυ, εγω δεν εξισωσα τιποτα. Ενα απλο παραδειγμα για το πως να μη προσβαλουμε τα αισθηματα των αλλων εφερα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:32 μμ από MikeGR7
MikeKata Δημοσ. Δευτέρα στις 07:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:47 μμ 15 minutes ago, MikeGR7 said: Μαλιστα. Δηλαδη επειδη ο θεος ειναι άυλος σημαινει οτι οτι αυτοι που πιστευουν σε αυτον δεν ειναι πραγματικοι ανθρωποι και οτι η πιστη δεν εχει πραγματικες συνέπεις στη ζωη τους... Ο Κ Άλλο ένα fallacy. Υπέδειξε μου, λίγο πού είπα ότι "δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι"; Α, πουθενά. Χρησιμοποιείς την κλασσική τακτική να δημιουργήσεις "ερώτημα" από το πουθενά και να απαντάς ο ίδιος στο ερώτημα που δημιούργησες, μπας και στήσεις επιχείρημα. Είπα ότι εξισώνεις μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάσταση με ένα ΑΥΛΟ/ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ον. Το ότι ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ σου/του αλλουνου κλπ η οποιαδήποτε θρησκεία και δόγμα, τα οποία είναι ανθρώπινα δημιουργήματα, στηριζόμενα σε αναπόδεικτα όντα, έχουν τα ίδια ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (π.χ να θίγονται) με ομάδες ατόμων που αντιμετωπίζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα, δεν κάνει το "επιχείρημα" στέρεο. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου εξηγήσω ότι συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Θα παραβλέψω τη φράση "επειδή ο Θεός είναι άυλος", στην οποία εξ'ορισμου θέτεις ως "αλήθεια" την ύπαρξη Θεού. 15 minutes ago, MikeGR7 said: Η συζήτηση δεν αφορα τον αν καποιος θα χασει την πιστη του, αφορα το σεβασμο μεταξυ των μελών μιας πολιτισμενης κοινωνιας. Κανένας δεν έθιξε κανέναν άνθρωπο. Σατιριστηκε ένα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ σύνολο. Είναι τόσο γελοίο, όσο και το να θιχτεί ο vegan γιατί έφαγα χοιρινό. Που εκεί θα υπήρχε ψήγμα βάσιμου επιχειρηματος, καθώς έχει να κάνει με (πρώην) ζωντανό οργανισμό. Αν μια πίστη χρειάζεται αυτοκλητους υπερασπιστές, τα θεμέλια της είναι σαθρά. Δε σε προσέβαλε κανένας. Δικαίωμα σου να πιστεύεις ο,τι θες. Είναι, όμως, αυτό ακριβώς. Δικαίωμα ΣΟΥ. Σε μια κοινωνία δε θα έπρεπε να έχεις κανένα λόγο (το δεύτερο πρόσωπο χρησιμοποιείται καταχρηστικά) στο τι θα σατιρίσει ο οποιοσδήποτε, από τη στιγμή που δεν γελοιοποιούν προβλήματα πραγματικών ανθρώπων. Θα το ξαναπώ γιατί δε δείχνεις να το καταλάβεις. Αν σου πω ότι πιστεύω στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας, πρέπει να ζητήσω από τους διαχειριστές να μην επιτρέπουν τη λέξη "μακαρόνια" στο site; Όχι. Γιατί είναι δικό μου, προσωπικό πρόβλημα. Δε με προσέβαλε κανένας. 15 minutes ago, MikeGR7 said: Ο μονος που εκανε τέτοιου είδους διεστραμμενη εξίσωση εισαι εσυ, εγω δεν εξισωσα τιποτα. Ενα απλο παραδειγμα για το πως να μη προσβαλουμε τα αισθηματα των αλλων εφερα. Εδώ, κυριολεκτικά η εξίσωση. 1 hour ago, MikeGR7 said: Αν ας πουμε εκανα χιούμορ με την σωματικη αναπηρια καποιου? Θα μπορουσα? Ναι. Αναφέρεις τις σωματικές αναπηρίες στο ίδιο ακριβώς context με τα παράπονα για τη σατιρική εικόνα με AI στο άρθρο. Μιλάμε για κάτι άλλο; Μιλάμε για πατάτες και δεν το ήξερα; Μην προσπαθείς, λοιπόν, να αποφύγεις τη συζήτηση κάνοντας τον ανηξερο. 3 2
pp6210 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, billdanos είπε Έχουν περάσει αρκετά χρόνια που χρησιμοποίησα κάποιο στα πρώτα τους βήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και ένα σύγχρονο! αμα βρεις chromebook με οθόνη touch είναι ο καλύτερος συνδυασμος - πληρες πληκτρολογιο για δουλεια, το γυρίζεις στο πλαϊ και εχεις κανονική ταμπλέτα android, μιλάμε 2 χρόνια τωρα το chromebook ανοίγει 75% σε σχέση με το λαπτοπ! και άνετα 4 ωρες μπαταρία -το έχω πάρει μεταχειρισμένο. βεβαια για σοβαρή δουλεια office πρέπει να βολευτείς με google docs.... να δούμε τι θα φέρει και αυτή η αλλαγή πάντως ΥΓ άλλο ένα ενδιαφέρον thread που έχει βγει offtopic...έλεος, ανοιξτε άλλο Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:49 μμ από pp6210
somt Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ 15 λεπτά πριν, MikeKata είπε Άλλο ένα fallacy. Υπέδειξε μου, Υπόδειξε είναι η προστακτική 2
lomvardo Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Μηπως η φωτογραφία του αθρου φερνει σε δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας που ανηκουν σε αυτο θρήσκευμα? Λεω εγω τωρα... Μηπως δεν το εκανε κατα λαθος το insomnia για να παρουμε κανενα σχολιο παραπανω; λεω εγω τωρα Επεξ/σία Τρίτη στις 01:26 πμ από lomvardo 1
MikeKata Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ 1 minute ago, somt said: Υπόδειξε είναι η προστακτική Σωστος
somt Δημοσ. Δευτέρα στις 08:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:24 μμ αφηστε μωρε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι θέλουν αν δεν σας ενοχλούν άμεσα ολοι έχουν μια κοσμοθεωρία, πρέπει ο ενας να κατουράει στου αλλουνού;
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:48 μμ 4 ώρες πριν, Directx είπε Off-Topic Η θρησκεία όπως η πολιτική και η γεωγραφία κατατάσσονται σε αυτό που λέμε, ευαίσθητη θεματολογία οπότε είναι δεδομένο ότι οποιοσδήποτε θίγει αυτά τα θέματα, λίγο πολύ ψάχνει για μπελάδες, that’s life. .- Δεν ξέρω που κολλάει η πολιτική πόσο μάλλον η γεωγραφία με την θρησκεία αλλά είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα