Vaswww Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Καλησπέρα σας μόλις παρέλαβα την νέα μου κάρτα της Alpha Bank η οποία είναι Visa αφού την ενεργοποίησα στο κινητό πάω στο Apple Wallet να την προσθέσω και δεν μου την περνάει
kostasbm Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Vaswww said: Καλησπέρα σας μόλις παρέλαβα την νέα μου κάρτα της Alpha Bank η οποία είναι Visa αφού την ενεργοποίησα στο κινητό πάω στο Apple Wallet να την προσθέσω και δεν μου την περνάει τι μυνημα σου βγάλει??? μερικές φορές αν δεν έχεις ασφάλεια εισόδου στο κινητό κάνει παρόμοιες παρενεργειες Επεξ/σία 14 Ιουλίου από kostasbm
M A T R I X Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Τι error σου πετάει; Πειραιώς και Alpha συνήθως εμφανίζουν τέτοια θεματάκια, τα οποία λύνονται με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Λογικά μετά θα σου πουν να τη σβήσεις και μετά να κάνεις μία επανεκκίνηση τη συσκευή και καλά, και να την ξαναπεράσεις.
Vaswww Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου Καλησπέρα μόλις μου ήρθε ενημέρωση την έκανα και η κάρτα μου επιτέλους μπήκε κανονικά στο Apple Pay ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για την όποια αναστάτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις