NIKOLETAL Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Έπεσε νερό σε ηχειάκι Bluetooth JBL και παραμορφώνει το μπάσο. Ήταν ακριβό γύρω στα 150€ το είχα πάρει κ πριν το πετάξω ήθελα να ρωτήσω αν επισκευάζεται και αν ναι πού να απευθυνθώ. Για Θεσσαλονίκη μιλάμε. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου On 14/07/2025 at 21:01, NIKOLETAL said: Έπεσε νερό σε ηχειάκι Bluetooth JBL και παραμορφώνει το μπάσο. Ήταν ακριβό γύρω στα 150€ το είχα πάρει κ πριν το πετάξω ήθελα να ρωτήσω αν επισκευάζεται και αν ναι πού να απευθυνθώ. Για Θεσσαλονίκη μιλάμε. Ευχαριστώ αστο να στεγνωσει πρωτα.υποτιθεται οτι καποια απο αυτα ειναι ip68. θα μπορουσες να το βαλεις και μεσα σε σακουλα μαζι με silica gel για να τραβηξει την υγρασια
NIKOLETAL Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου Μίλησα με την αντιπροσωπεία κ μου είπαν ότι λόγω του ότι είναι αδιάβροχο, το θεωρούν απίθανο να έπαθε κάτι από το νερό, τους εξήγησα ότι έπεσε από ένα ψηλό ράφι στο πάτωμα κ μετά έπεσε πάνω του κ νερό και μου είπαν ότι μάλλον το έπαθε από την πτώση, άρα τώρα επισκευάζεται ή όχι;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Μίλησα με την αντιπροσωπεία κ μου είπαν ότι λόγω του ότι είναι αδιάβροχο, το θεωρούν απίθανο να έπαθε κάτι από το νερό, τους εξήγησα ότι έπεσε από ένα ψηλό ράφι στο πάτωμα κ μετά έπεσε πάνω του κ νερό και μου είπαν ότι μάλλον το έπαθε από την πτώση, άρα τώρα επισκευάζεται ή όχι; Μόνο τανκς δεν το πάτησε δηλαδή............ Αυτοί δεν σου είπαν αν φτιαχνεται ή όχι;Δεν σου είπαν να το δουν;Αλλά άμα έχει και πτώση δεν θα σε καλύψει η εγγύηση. 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 3 hours ago, NIKOLETAL said: Μίλησα με την αντιπροσωπεία κ μου είπαν ότι λόγω του ότι είναι αδιάβροχο, το θεωρούν απίθανο να έπαθε κάτι από το νερό, τους εξήγησα ότι έπεσε από ένα ψηλό ράφι στο πάτωμα κ μετά έπεσε πάνω του κ νερό και μου είπαν ότι μάλλον το έπαθε από την πτώση, άρα τώρα επισκευάζεται ή όχι; παιζει να ειναι απο πτωση.το βασικο ειναινοτι θα πρεπει να το δουν για να σου πουν αν φτιαχνεται και ισως να μην συμφερει η επισκευη κτλ .αν ειναι πχ να κανει 70 80 ευρω η επισκευη ισως να αξιζει να παρεις new ειδικα αν η μπαταρια εχει αρχισει να πεφτει σε αποδοση λογω οτι μπορει να το εχεις πχ 3 χρονια. εντος εγγυησης ή οχι? 1
NIKOLETAL Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μόνο τανκς δεν το πάτησε δηλαδή............ Αυτοί δεν σου είπαν αν φτιαχνεται ή όχι;Δεν σου είπαν να το δουν;Αλλά άμα έχει και πτώση δεν θα σε καλύψει η εγγύηση. Άσε αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στα western...είχα σκαρφαλώσει στο γραφείο για να φτάσω ένα βιβλίο στο ράφι που είναι τέρμα πάνω από το γεαφειο,έπεσε το ηχειακι πάνω στο καλοριφέρ κ μετά από μια πιρουέτα, προσγειώθηκε πάνω στη βαλβίδα του καλοριφέρ...άρχισαν να πετάγονται μαύρα νερά παντού στο δωμάτιο κ το ηχειακι έγινε βάτραχος... Δεν σώζεται πήρα άλλο κ ησύχασα. 2
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 hour ago, NIKOLETAL said: Άσε αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στα western...είχα σκαρφαλώσει στο γραφείο για να φτάσω ένα βιβλίο στο ράφι που είναι τέρμα πάνω από το γεαφειο,έπεσε το ηχειακι πάνω στο καλοριφέρ κ μετά από μια πιρουέτα, προσγειώθηκε πάνω στη βαλβίδα του καλοριφέρ...άρχισαν να πετάγονται μαύρα νερά παντού στο δωμάτιο κ το ηχειακι έγινε βάτραχος... Δεν σώζεται πήρα άλλο κ ησύχασα. το νερο παντως δυσκολα φταιει ισως μεχρι να στεγνωσει να παραμορφωνει τον ηχο. μαλλον δεν ειχε εγγυηση αν καταλαβα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα