dimlevi Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, poulinos είπε εγω το λεω με βαση τα προσωπικα μου γουστα.αν θες να το κουβαλησεις με το αμαξι και να κατεβεις και να το στησεις σε ενα τραπεζακι και να παιξεις τοτε τα 3 κιλα δεν ειναι θεμα.για μενα που θελω να το παρω στο αεροπλανο θελω να το παρω πχ στην καφετερια κτλ ή ακομα χειροτερα να περπατησω για να φτασω καπου και να το κουβαλαω μαζι μου τα 3 kg ειναι απαγορευτικα. επισης αν δεν παιζεις παιχνιδια αλλα θες κατι ετσι με λιγο μεγαλη οθονη παλι θα προτιμουσα να παρω ενα 14 πχ lenovo με 360 Οθονη οποτε να μπορω να κατσω και στο αεροπλανο ακομα και να το διπλωσω σαν Tablet για να δω μια ταινια. ολα ειναι με βαση τις αναγκες μας.δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη. αλλα ναι αν δεν παιζεις παιχνιδια ειναι λιγο υπερβολη. Εγώ θα μεινω στο ότι δε μπορείς να περπατήσεις με 3 κιλα στη πλάτη.....και οτι ειναι απαγορεύτικο.. Δε θεωρω σοβαρό βαρος τα 3-4 κιλα στη πλατη εκτος αν εχεις καποιο θεμα με τη πλατη και ανάλογα τι απόσταση μιλαμε. Το να λες δεν ειναι για μια ωρα εξω ομως ναι το θεωρώ υπερβολή αν κραταει η μπαταρια. Anyway θα συμφωνήσω στο οτι ειναι θεμα τις ανάγκες μας. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:50 μμ από dimlevi
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:47 μμ 53 minutes ago, dimlevi said: Εγώ θα μεινω στο ότι δε μπορείς να περπατήσεις με 3 κιλα στη πλάτη.....και οτι ειναι απαγορεύτικο.. Δε θεωρω σοβαρό βαρος τα 3-4 κιλα στη πλατη εκτος αν εχεις καποιο θεμα με τη πλατη και ανάλογα τι απόσταση μιλαμε. Το να λες δεν ειναι για μια ωρα εξω ομως ναι το θεωρώ υπερβολή αν κραταει η μπαταρια. Anyway θα συμφωνήσω στο οτι ειναι θεμα τις ανάγκες μας. παμε ενα ενα.εμεινες στο λαθος συμπερασμα.δεν εχω θεμα να κουβαλησω και 3 και 13 κιλα στην τσαντα μου. κανω και πεζοποριες και εχω κουβαλησει και 20 κιλα.το θεμα δεν ειναι αν μπορει καποιος (για να μην λεμε για μενα ή οχι). το θεμα ειναι αν εχει νοημα. αυτο που λενε defeats the purpose. το να παρω ενα λαπτοπ 3kg ενω δεν παιζω παιχνιδια δεν εχει νοημα. το να παρω ενα Ultralight για να το εχω σαν Desktop replacement και να βγαζω τα ματια μου πχ σε 12,5inches οθονη παλι δεν εχει νοημα. καθε λαπτοπ οπως ξερουμε και οι 2 εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του και με βαση αυτα το αγοραζεις. το να παρω gaming και θα θελω αυτονομια και φορητοτητα δεν ταιριαζει. το να παρω Ultralight για να παιζω god of war δεν εχει παλι νοημα. ή θα πρεπει να εχουμε ενα λαπτοπ για καθε περιπτωση ή να εχουμε ενα all arounδ. πχ για μενα. δεν παιζω παιχνιδια.αρα τα λαπτοπ 3 kg Και gaming βγαινουν εκτος. προσωπικα θα πηγαινα δηλαδη σε μια απο τις 2 κατηγοριες. ειτε καποιο τελειως ultralight σε φαση 1 kg με 13 Inches οθονη που θα μπορω να το παω παντου (συμφωνα με τις δικες μου αναγκες) ή μπορει να εκανα συμβιβασμο για να ειμαι λιγο πιο all around να παω σε ενα οπως εγραψα πιο πανω 14αρι lenovo που εχει οθονη 360.λιγο πιο βαρυ κοντα στο 1,5kg απλα κερδιζεις το 360 στην οθονη για να γινει tablet. εσυ πχ μπορει να πεις οτι θελω να μπορω να το μεταφερω αλλα κυριως ειναι για παιχνιδια στο σπιτι.εκει παιρνεις πχ ενα Gaming 15 ari ή max 16. αν το θες για desktop replacement εκει πας και σε 17 πας και σε 3 Kg λαπτοπ και δεν σε νοιαζει. δεν ειναι το βαρος δηλαδη το προβλημα. απλο παραδειγμα και το κλεινω εδω για να μην κουραζω.παω ταξιδι εξωτερικο.αν ειναι να γεμισω το back pack με ενα laptop 16 αρι σημαινει οτι δεν θα μπορω να παρω σχεδον τιποτα αλλο μαζι μου γιατι θα μου πιασει το μισο σακιδιο.αντιθετα το 14 αρι ή το 13,3 ή το 12,5 θα χωρεσει μεσα και δεν θα πιανει καν χωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα