lanc3lot Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 πμ (επεξεργασμένο) Tο γνωστό φιλοσοφικό ερώτημα δηλαδή, to be or not to be Δοκιμασμένο, γιατί εδώ και 4 χρόνια έχω το S20FE το οποίο έχει σταθεί πολύ καλά. Σε τιμές είναι περίπου τα ίδια το τελευταία καιρό, το 14TPro έχει πέσει στα 470€ και ίσως πέσει και άλλο σε αυτές τις εκπτώσεις αφού πριν μια εβδομάδα περίπου ο Κωτσόβολος το είχε βγάλει 450€ αλλά δεν το πρόλαβα και το S24FE είναι 510€ χαμηλότερη τιμή που και αυτό όμως ίσως παίξει τπτ στις εκπτώσεις. Επιπλέον επειδή θα το χρεώσω στην εταιρία μου, θα πάει ακόμα πιο φθηνά σε τιμή που θα είναι καθαρό VFM Έχω κυρίως ψηθεί για το πρώτο, με πάρα πολλές κριτικές όπου έχω δει / διαβάσει, όπου εκθειάζουν την νυχτερινή λήψη του αλλά και τις πολλές AI εφαρμογές που μου φαίνονται ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, που επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το Samsung δεν ξέρω αν έχει. Επιπλέον υπάρχει και μια σαφής διαφορά σε επίπεδο μνήμες αλλά και χώρου μέσα στο κινητό σε αυτές τις τιμές. Είμαι με το χέρι στην ... σκανδάλη αν βρω κάτι σε ένα από τα 2, αλλά αν έχεις ήδη το 14TPro ή το S24FE θα το εκτιμούσα μια γνώμη, πχ διαβάζω συχνά πως τα Xiaomi μετά τα 2 χρόνια "καίνε λάδια" ή κάνουν κουλές ενημερώσεις με αποτέλεσμα το κινητό να χειροτερεύει από το να καλυτερεύει! Σπάνια θα παίξω κάποιο παιχνίδι, κυρίως για δουλειά με συχνή χρήση στα social ή καμιά ταινία αν είμαι εκτός σπιτιού, ίντερνετ στο laptop, chatting και πολύ email. Σε επίπεδο κριτικών, που δείχνει αναμφίβολα και μια τάση, το 14T Pro έχει 104 στο Skroutz, ενώ το S24FE έχει 70. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον βρει λίγο χρόνο να απαντήσει ΥΓ Λόγω επιπλέων χρόνων υποστήριξης, υπάρχει φυσικά και το Google Pixel 9A αν και εδώ ανεβαίνουμε σε τιμή, στα ~600€ το 8/256GB (χαμηλότερα specs) και με ... 11 κριτικές στο Skroutz Επεξ/σία Τρίτη στις 01:52 πμ από lanc3lot
woox-2 Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ Εντόμεταξυ όπου να είσαι βγαίνουν τα καινούργια μοντέλα τους και τα δύο, xiaomi 15t pro, και s25 fe το Σεπτέμβριο, έχω και τα δύο λογισμικά στην καθημερινότητα μού, έχε υπόψη ο επεξεργαστής του 14t pro αν και πολύ γρήγορος ζεστάνετε λίγο, και τρώει μπαταρία, αλλά φορτίζει πολύ γρήγορα με τα 120watt, επίσης και Samsung πλέον όπως και η Google προσφέρουν 7 χρόνια software update, ενώ η xiaomi έμεινε στα 4, εγώ θα περιμένα να δω και τα νέα μοντέλα τούς, λένε σημαντική αναβάθμιση για για xiaomi 15tpro, να μου πεις η τιμές τούς θα είναι πιο ακριβές, πέφτουν γρήγορα όμως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα