ntisco Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Καλησπερα σας Εχω το παραπανω μηχανακι.Μετα απο ακινησια 1.5 χρονο αποφασισα να το παρω ξανα..Καθαρισε ο μηχανικος καρμπηλατερ το ακουσε και ολα καλα εδειξαν...Με ετρωγε λοιπον και εριξα μεσα στο τεποζιτο καθαριστικο για καρπυλατερ και γενικοτερα χωρου καυσης της Moly..Απο τοτε βγαζει καπνο...εχω δει την σταθμη λαδιου και δεν καιει λαδι..Μου ειχε πει ο μηχανικος μολις εκανε τον καθαρισμο οτι τραβαγε πολυ βενζινη..το εφτιαξε φυσικα...Αλλα ο καπνος παραμενει και μυριζει καυσαεριο....καμια ιδεα για το που να κινηθω?
Dantε Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 μμ Ποσα χλμ εχεις κανει ετσι; Ξεμπουκωσε το λιγο, δωστου χρονο. Με το καθαριστικο κατεβασε ολη τη βρωμα μαλλον.
atheatos Δημοσ. Τρίτη στις 01:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:32 μμ 2 ώρες πριν, ntisco είπε καθαριστικο για καρπυλατερ και γενικοτερα χωρου καυσης της Moly Ποιο ειν αυτό και τι δοσολογία θέλει? Το ρεζερβουάρ το kymco πόσο βενζίνη χωράει? Σου συνιστώ φουλάρισμα ρεζερβουάρ για αρχή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα