Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί τα στοιχεία που εμφανίζονται στο gov.gr είναι λάθος και δεν συμφωνούν με τα πραγματικά μου; Τι πρέπει να κάνω για να διορθωθούν;

Δημοσ.
1 hour ago, TechWeirdo said:

Γιατί τα στοιχεία που εμφανίζονται στο gov.gr είναι λάθος και δεν συμφωνούν με τα πραγματικά μου; Τι πρέπει να κάνω για να διορθωθούν;

Δοκίμασε πρώτα στο ΚΕΠ. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TechWeirdo είπε

Τίποτα και πάλι. Τι μπορεί να πηγαίνει τόσο λάθος;

Πηγες κεπ που σου ειπαν; ή σου αρεσει απλα να επιβεβαιώνεις το ονομα που εχεις βαλει εδω μεσα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

Πηγες κεπ που σου ειπαν; ή σου αρεσει απλα να επιβεβαιώνεις το ονομα που εχεις βαλει εδω μεσα;

Πήγα ΚΕΠ και μου είπαν ότι εμφανίζεται κανονικά, ενώ δεν εμφανίζεται. Ίσως κάνω αυτό που λέει ο @milos_

Δημοσ.
Στις 15/7/2025 στις 2:50 ΜΜ, ekrepali είπε

Πρέπει να πας στο Δημοτολόγιο 

Αν ηταν λαθος στο Δημοτολογιο θα του βγαζαν λαθος και την ταυτοτητα

Επισης μπορει να βγαλει ηλεκτρονικα αμεσα πιστοποιητικο απο το δημοτλογιο για να δει αν ειναι σωστα τα στοιχεια

Το πιθανοτερο ειναι να εχουν κανει λαθος στην ααδαε

Και εμενα μ εχει τυχη αυτο καποιος αχρηστος υπαλληλος τους ειχε περασει λαθος κατι

• Sad 1
Δημοσ.

Αρκετά παλιότερα  μέσα στον Covid σε αντίστοιχη περίπτωση θυμάμαι είχα υποβάλλει ηλεκτρονικά μέσω email στην συγκεκριμμένη Εφορία που υπάγοταν το συγγενικό μου πρόσωπο συμπληρωμένη αίτηση τύπου Μ1 αν θυμάμαι καλά.

Τον τελευταίο χρόνο  και πάλι για αντίστοιχη υπόθεση οικογενειακού μου προσώπου (διόρθωση στοιχείων που εμφανίζονταν λάθος στο μητρώο του Taxis)  η διαδικασία ήταν ακόμα απλοικότερη και είχε γίνει μέσω του μητρώου του Taxis/ΑΑΔΕ  .

Λογικά (εξαρτάται κι από το είδος του λάθους ενδεχομένως) γίνεται ψηφιακά από τον υπολογιστή σου χωρίς να τρέχεις σε ΚΕΠ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...